Kafam çok dolu fikirlerinizi duymak istiyorum yaşama hevesim bitti

adamın sürekli açığını aramaktan takıntı hastalığına yakalanmışsınız. Sizin yapacak başka işiniz gücünüz yok mu mesela?

Eşinizin gözü dışarda net. Bu görünen tarafları bir de bilmediğiniz neler vardır. Ama bu kadar güvensiz hareket etmesine karşın evlenmişsiniz bilerek. Boşanmak gibi bir niyetiniz de yoksa görmezden gelin.

adam aldatıyor gözüne soka soka sende bunu kabul ediyorsun oda devam ettiriyor olay bu senin kendine saygın olsa anlar anlamaz boşardın kölesi olmuşsun

Benim katilim diyerek manipülasyonu siz yapıyorsunuz aslında. Şüphelenecek bir şey yok adam açık açık yapmış yapacağını. Ayrılmayacaksanız neden oyun oynarsınız ki? Fake hesaptan yazmasanız da iş yerindekilerle mesajları silmesi altında bir durum olduğunu gösterir. Kız pas vermemiştir ama eşiniz flört niyetiyle yazıyordur, bu da bir aldatmaktır. İnsanlar 10 küsür senelik evliliklerinden, çocukları varken boşanıyorlar da ayağa kalkıyorlar.
Çevreyi, onu bunu düşünmeyin, emek dediğiniz şey zaten herkesin verdiği bir şey. Biraz kendinize emek ve özen verip kafanızı bu evlilikten çıkarın, ajitasyonu bırakıp kendinizi sevmek için aksiyon almaya başlayın. Kaç yaşınızdasınız ömrünüzün sonuna kadar eşinizin arkasını mı kovalayacaksınız, senelerce kendinizi değersiz mi hissetmek istiyorsunuz?

Ya ben elime aliyorum teli guvenmiyormusun etmiyirmusun bende sesimi çıkarmıyorum yavaş yavaş kafamda bitirmeye çalışmaktayım suan

Komu spotu:Geri çekilme(erkegin bosalma aninda vajinadan cikmasi) bir korunma yöntemi değildir.Dogum kontrol hapı kullanın ve bebek yapmayın Allah aşkına.

Evet bu dediklerinizi kendime diyorum ben kafamda bitirip gitmeyi dusunuyorum

Komu spotu:Geri çekilme(erkegin bosalma aninda vajinadan cikmasi) bir korunma yöntemi değildir.Dogum kontrol hapı kullanın ve bebek yapmayın Allah aşkına.
Ne bebeği benim tirnami haketmeyen bir adamış allahda nasip etmiyor canım birşey var demeki

Ne bebeği benim tirnami haketmeyen bir adamış allahda nasip etmiyor canım birşey var demeki
Allah da nasip etmiyor diyorsunuz demek arada korunmama oluyor öncesinde de "ne bebegi " diyorsunuz.Lutfen bu tarz evliliklerin ilk 10 yılı bebek yapılmasın.Bu arada evliligniz yürümez sonu yakindir, bi ise girip maddi olarak kendi kendinize yetebilir konuma gelmeye bakin.

O benim konum değil dir arkdasimin konusudur

Abla ben mutlu olmak istedim birşey istemedim canım çok yaniyir

Elinizden neden şüphe duydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…