Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hareket edince kafamın arkası titriyor gibi. Mr eeg çektirdim hepsi temiz. Ama başım çok titriyor böyle olan varmı . Vücudumda çok seyiriyor geçmeidkçe stres yapıyorum.
Hareket edince kafamın arkası titriyor gibi. Mr eeg çektirdim hepsi temiz. Ama başım çok titriyor böyle olan varmı . Vücudumda çok seyiriyor geçmeidkçe stres yapıyorum.
Gitütm hemde kaç kez özelinden tut devlet hastanesine kadar. Temiz herşwye psikiyatriye gittim panik atak da var bende. Anlamdım gitti ya. 6 ay oldu doğum yapalı doğumdan bu yana böyle oldum kafa titremesi el ayak titremesi. Denge problemi gözlerde ağırlık. Panik atak bu kadar fiziksel rahatszlğa sebep olabilir mi ya