kafa nereye biz orayaa :1:

bu rüstem hürreme sadık çıkacak bence ya. hiç sanmıyorum şah sultana yanaşacağını :KK43:
hürremciyim ben :)

bende:KK1: dizinin başından beri hürremciiyim..hatalı olduğu suçlu olduğu zamanlarda bile nedense diğerlerini tutmak içimden gelmiyo. dizide hürrem karekteri kadar samimi olan bi karekter daha yok:KK1:

bende:KK1: dizinin başından beri hürremciiyim..hatalı olduğu suçlu olduğu zamanlarda bile nedense diğerlerini tutmak içimden gelmiyo. dizide hürrem karekteri kadar samimi olan bi karekter daha yok:KK1:

bende nedense haksız olsa bile haklı çıkartacak yanları buluyorum :)) meryem uzerliyi seviyorum sanırım ondan biraz da. beyaz show a katılmıştı bir ara orada çok sevimliydi :))

aynen süper ötesi bi sempatik kadın:KK1:

bugün ben buralarda olamıcam arkadaşlarım bana geliyo akşama görüşürük artık:KK34:

aynen süper ötesi bi sempatik kadın:KK1:

bugün ben buralarda olamıcam arkadaşlarım bana geliyo akşama görüşürük artık:KK34:
görüşürüz canım arkadaşlarına yaptığın hazırlıklardan bize de yolla :))

hani benim arkidislerim arkidislerim.. bol sohbet edecegim cvp gelmezse karakola gidiciigiimm:KK1:

hani benim arkidislerim arkidislerim.. bol sohbet edecegim cvp gelmezse karakola gidiciigiimm:KK1:

vizeler var bakamıyorum pek :KK43:( içime sıkıntı bastı resmen çalıştığım yerlerden çıkmamış pek :)
esra erola takıldım şu an iki yaşlı insan birbirlerini boğazlayacaklar resmen, nasıl iş anlamadım :)) evlenmiyorsan evlenme kötülemenin anlamı ne bir de yaşlı başlı olunca.. iyice program azıttı kendini :))

vizeler var bakamıyorum pek :KK43:( içime sıkıntı bastı resmen çalıştığım yerlerden çıkmamış pek :)
esra erola takıldım şu an iki yaşlı insan birbirlerini boğazlayacaklar resmen, nasıl iş anlamadım :)) evlenmiyorsan evlenme kötülemenin anlamı ne bir de yaşlı başlı olunca.. iyice program azıttı kendini :))

haha taktigin olaya bak ya ay cok guldum sana:KK1: ama dogru dyosun.aslinda onlardab cok malzeme cikiyor:KK9:

:)) forumda ne olaylar dönmüş iki gün girmedim kaçırdım :))
4 hesaplı üyelik almış biri gördün mü onu?

:)) forumda ne olaylar dönmüş iki gün girmedim kaçırdım :))
4 hesaplı üyelik almış biri gördün mü onu?
he ya gordum ama ilgilenmedm sktı artk.cunku bole sahtelkler.aslnda aert onlemler alnmali bi yolu olsa..amaan bize bulasmasnlarda ban yemeyelm tekrar tekrar :KK9:

aynen ya o konu yüzünden kaç kişi gitmiş zaten. tehlikeli :KK14:
bazı konular var zaten bakıyorum, gerçek olabilitesi yok yada az. yada her gün bir olay oluyor konu sahibi de anlatıyor. ne bileyim tam dizi tadında :)

millet burayı lunapark sanıyo eğleniyolar işte..boşveeer milletin derdi bizi germesin:KK9:

Dostluk kısa bir cümleyle tanımlanamayacak kadar derin bir kavramdır.Hayatta sahip olduğun en önemli şeylerden biridir dost.

Paylaşmak,güven,fedakarlık bir çok güzel duyguyu hissettirir sana dostluk.En önce paylaşmayı öğretir. Acılarını,mutluluklarını,dinlediğin güzel bir şarkıyı ve izlediğin güzel bir filmi herşeyini paylaşabilirsin dostunla aynı zamanda açık sözlülüktür yani dostluk.Ve bilirsin gerçek dost asla bitmez,ihanet etmez,yarı yolda bırakmaz.Bu güveni çok sınırlı sayıda insan hissettirebilir sana annen gibi kardeşin gibi asla bitmez bir bağdır dostluk.Hatta bazen kardeşinle annenle paylaşamadıklarını paylaşırsın dostunla.Bu en güzel tarafıdır dostlukların çünkü dostlar genelde benzer huylara zevklere sahip olduklarından benzer şeyler yaşayabilirler ve bu konuda destek olabilirler birbirlerine.Ve ona bir şey danışırken anlatırken herhangi bir çekince hissetmezsin çünkü o seni yadırgamaz muhtemelen buna benzer bir şeyler yaşamıştır yada isterse yaşamasın o dosttur dostlar birbirlerini yadırgamazlar.Destek olurlar aksine.Hata yapabilirleriz bu çok doğal insanız ama hatanı en iyi görenlerden biridir dost ve hatanı senin gözlerinin önüne sermektir görevi bundandır ki "Dost acı söyler" demiştir atalarımız.Belki anne babamızın bizi eleştirmesi bize ağır gelebilir bazen ama dost acı söyleyince kabul edersin hatanı.Yaşların yakınlığından kaynaklanır belkide ağırına gitmez.Sonra fedakarlık öğretir insana.Hesapsız kitapsız destek olursun dostuna oda senden esirgemez desteğini.Seni hep sıkılmadan saatlerce dinler beraber göz yaşı döker.Seni kötü alışkanlık ve arkadaşlıklardan koruyabilecek bir karakterde olmalıdır.Zaten bu duyguları hissettiriyor ise öyledir zaten güven,fedakarlık,paylaşmak....Ve daha anlatamadığım bir çok güzel anının duygunun kaynağıdır dost.

Eğer gerçek bir dostunuz varsa sıkıca tutunun ona bu zamanda bulunmaz bir hazineye sahipsiniz demektir.Ve siz de onun için bulunmaz bir hazine olun.Birbirinizin değerini bilin iyi bir dost her zaman bulunmaz.
f40.gif

işin özü...
iyi ki DOSTUMSUN :KK16:

Bazen sır paylaşacak,bizleri anlayacak ve herşeyden önce Paylaşmasını bilen birine ihtiyaç duyararız.
muhakkakki hepimizin sağlam diye bildiğimiz Dost ve Arkadaşlarımız vardır.
Dost dedinmi seni yalnız bırakmayacak,arkandan vurmayacak ve seni tüm benliğiyle savunacak biri olmalıdır. Dost dedinmi gerektiğinde herşeyinden vaz geçecek ve sizin yanınızda olacak.
Önceliği sevgi olan dostluk asla yıkılmaz ve ayrılmaz, bunun için Arkadaşlık ve Dostluğun seçiminde çok dikkat etmeliyiz.
Arkadaş seçimi çevremizde çok önemlidir güzel arkadaşlar güzel günleri güzel günler ise hayat dolu yaşayış katar bizlere.
En kederli ve üzüntülü günlerimizde yanımızda olan,aynı zamanda sevinçlerimizide beraber paylaşan birer dost edinelim.
Unutmayalımki “Gerçek Arkadaş ve Gerçek Dost bizleri tehlikeye iten değil tehlikeden kurtaranlardır.”

X