pazartesi sendromu neden pazar öğleden sonra giriyor fücuduma
E normal yafrimom pazar bitiyo
Olsun ama mus'a rağmen tam gaz sohbet :)
ne tatil ne iş günü bize sökmüyor
Aman Allahım kanal d'de tam 12 dalda oscara aday olan bir film var.
Papatya ile karabiber
Sibel can ve alişan ikilisi,
ay alişanın küselliğine bak kız
Sibel can da her zaman ki gibi ne kadar fitmiş
Bayıldım keşke 2. si çekilse seri olsa,
papatya ve karabiber 2
papatya ve karabiber tatilde falan
sökmüyor vallaayrıca konuyla alakalı değil ama siz siz olun hem duphalac içip hem mısır yemeyin
ay gittim nikaha gittim deee rezillik diz boyu! otobüste bir adamın kokusu geldi burnumahani çizgi filmlerde olur ya koku böyle dalga dalga gelir otobüste en az 80 kişivar ama ben onun kokusunu aldım veee o iğrenç son otobüsten nasıl indiğimizi bilemedik! saftirik kocam da "dur kusma, doğuracaksın!"diyor sanki benim elimde! bir de saçımı azıvık jölelemişim şekil vermişim iri iri dalgalar kirpikler rimelli ee ne oldu bir kahvehaneye daldık "hanım yüzünü yıkasın abi!"dedi benim koca veeeee evet!rimel suya dayanıklı değildi! el kremi ve peçeteyle silebildiğim kadar sildim. nikahın palyoçosu bendim evet
fitlikte benimle yarışır sibel can!Aman Allahım kanal d'de tam 12 dalda oscara aday olan bir film var.
Papatya ile karabiber
Sibel can ve alişan ikilisi,
ay alişanın küselliğine bak kız
Sibel can da her zaman ki gibi ne kadar fitmiş
Bayıldım keşke 2. si çekilse seri olsa,
papatya ve karabiber 2
papatya ve karabiber tatilde falan
betona da otur tam olsunsökmüyor vallaayrıca konuyla alakalı değil ama siz siz olun hem duphalac içip hem mısır yemeyin
Duphalac faciası
Mısırın üstüne su içme der anneannem,
onu yapma bari
ay gittim nikaha gittim deee rezillik diz boyu! otobüste bir adamın kokusu geldi burnumahani çizgi filmlerde olur ya koku böyle dalga dalga gelir otobüste en az 80 kişivar ama ben onun kokusunu aldım veee o iğrenç son otobüsten nasıl indiğimizi bilemedik! saftirik kocam da "dur kusma, doğuracaksın!"diyor sanki benim elimde! bir de saçımı azıvık jölelemişim şekil vermişim iri iri dalgalar kirpikler rimelli ee ne oldu bir kahvehaneye daldık "hanım yüzünü yıkasın abi!"dedi benim koca veeeee evet!rimel suya dayanıklı değildi! el kremi ve peçeteyle silebildiğim kadar sildim. nikahın palyoçosu bendim evet
ya sormayın zaten çok sıcak, insan dışarı çıkarken bari bir duş alır. ben kara kara düşünüyorum. doğumdan sonra 1 hafta yasak dedi sibel. kokuşacağım yaaaaa