- 12 Haziran 2013
- 117
- 2
-
- Konu Sahibi ahirzamanda1kul
eşini görmemek için miKızlar boşanmış ve 1 tane 5 yaşında kız çocuğu olan;fakat kızını eski eşiyle görüşmemek için görmeye gitmeyen biriyle hayatınızı birleştirir miydiniz?yani mahkeme kararı var gidip görmek için. ama karısı sadece evin içinde görmesine izin veriyo. ve bu insan da eski eşiyle görüşmemek için gidip görmüyo kızını. bu arada karşı taraf da boşanmış biri. Yani ikisi de eşit ama birinin çocuğu var diğerinin yok. eski eşiyle ayrılma sebepleri kadının şizofren hastası olması.
İnşallah anlatabilmişimdir..
hadi verdiler diyelim bu baba müsvettesi çocuğunu hasta anneye nasıl bırakabildişizofren bı kadına nasıl çocuk vermişler ?
şizofren bı kadına nasıl çocuk vermişler ?
eşini görmemek için mi
sorun ne olursa olsun konu çocuk olunca hiç bir bahane kabul edilemez ben olsam böyle adamla işim olmazdı.
eşinden ayrıldı diye babalıktan da ayrılmadı ya
evet tabı buda var ılk aklıma gelenı sordum yazıkya cıdden yazık bu çocuklarına sahıp çıkmıyanları ALLAH ıslah etsın herkes kendı derdınee düşüyo boşanınca çocuklardanda boşanılmış oluyorhadi verdiler diyeli bu baba müsvettesi çocuğunu hasta anneye nasıl bırakabildi
nasıl gönlü razı oldu değil mi?
kendı evladına hayrı olmayanın kımseye hayrı olamaz daha söylenecek bişi bulamıyorum inşallah ALLAH o evladına muhtaç bırakırda varmı yokmu görürben de bilmiyorum. sonuçta böyle şeyleri tek taraflı dinlememek gerekiyo..
bi ara benim çocuğum yok diyodu. sonra benim mutluluğumu kimse engelleyemez dedi. çocuk sonuçta tek başına yapılmıyo. ne zaman çocuk konusu açılsın kapatıyodu.
çok tehilkeli bencil sorumsuz kendi çocuğunu sevmeyen kimseyi gerçekten sevemez bence.ben de bilmiyorum. sonuçta böyle şeyleri tek taraflı dinlememek gerekiyo..
bi ara benim çocuğum yok diyodu. sonra benim mutluluğumu kimse engelleyemez dedi. çocuk sonuçta tek başına yapılmıyo. ne zaman çocuk konusu açılsın kapatıyodu.
şimdilerde analık babalık doğurmak sayılıyorevet tabı buda var ılk aklıma gelenı sordum yazıkya cıdden yazık bu çocuklarına sahıp çıkmıyanları ALLAH ıslah etsın herkes kendı derdınee düşüyo boşanınca çocuklardanda boşanılmış oluyor
bu arkdaşın sakladığı çok şey var bence eşide sağlıklı baya sağlıklıki bu adama katlananamamışve bu kişi evlenme konusunda çok ısrarcıydı. sebebi ni bende anlamıyodum. boşanalı 4 sene olmuş ama bilemiyorum. sonuçta o bi baba. aklım da almıyo kalbim de. evladına merhametli olmayan kişi bana da merhametli olamaz. dediğim gibi çocuk konusu açılınca kapatıyodu.sen sürekli benim geçmişimle ilgileniyosun diyodu. fakat diyodum sen de ben de boşanmıl insanlarız. neticede benim çocuğum yok ama senin var. aklım almıyo diyodum. ha bi de işin içinde ablası da var. ilerde bigün gelirse kızın önüne bi sıcak çorba koyamıcan mı dedi. iş çorbayla bitmiyo ki dimi?
hadi kadın hasta farz edelim sanki kendi çok normalevlilikleri 6 ay sürmüş zaten. kızın hastalığına dair raporları varmış. yani bana öyle söyledi.
Anladigim ilk evliliginiz bitmis.ee bu adayda tuhaf sorunlu bir tipe benziyor.insan evliliginde mutlu olmak ister.mutsuzluk getirecegi asikar olan bir evlilik olacak bu bariz acik.evlilikleri 6 ay sürmüş zaten. kızın hastalığına dair raporları varmış. yani bana öyle söyledi.