- 3 Nisan 2018
- 88
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi Looneytoones_zb06
-
Cekilir gibi degil ne demekYazıda gecen hoslanma kelime sayısını bulunuz .
Gerisi çekilir gibi değil .
O bana notlari verdigi icin ben de ona hediye verdim mahcup olmamak istedimSelamlaşmadığınız, hiç muhabbetiniz olmayan birine hediyeyi ne söyleyerek verdiniz?
Baktı bakmadı bakıyor mu falan ortada hicbisey yokken çok anlam yüklemeye meyillisiniz biraz lise muhabbeti havasında ..Cekilir gibi degil ne demek
Zaten lise 1 deyim. İnsanlara cok yaklasamiyorum. Kafam hep ondeyim cekingenim. Sanirim senin dedigin gibi bos bir sey ama ne yapiyim bilmiyorumBaktı bakmadı bakıyor mu falan ortada hicbisey yokken çok anlam yüklemeye meyillisiniz biraz lise muhabbeti havasında ..
Biraz ağır durun çünkü karşınızdaki pek ağır birine benzemiyor atlar gibi hediye alması falan nezaketten yoksun ...akışına bırakın kafanızda kurup kendinizi nursuz etmeyin çok basındasınız henüz herşeyin ...Zaten lise 1 deyim. İnsanlara cok yaklasamiyorum. Kafam hep ondeyim cekingenim. Sanirim senin dedigin gibi bos bir sey ama ne yapiyim bilmiyorum
Hediye alan benimBiraz ağır durun çünkü karşınızdaki pek ağır birine benzemiyor atlar gibi hediye alması falan nezaketten yoksun ...akışına bırakın kafanızda kurup kendinizi nursuz etmeyin çok basındasınız henüz herşeyin ...
Hediyeye atlama hareketi yaklaşımı ben obdan bahsettim . Utanacak bisey yok emin olun ayıp bisey yok ortada ..Hediye alan benim. Neden aldigimi burada aciklayamiyorum ama almak zorundaydim mecburdum bir sebepten dolayi. Samimi soyluyorum normalde bunu asla yapmam ama zorundaydim. Sinifi degistirmek istedim olmadi bir yandan utaniyorum ona karsi
Hi pardon. Evet hediyeyi hemen aldi ben de kosa kosa ciktim. Sizce benden hoslanmiyor( bunu hoslanma lafini soylerken kizarsiniz diye korktum :))hoslanmiyor ama dimi oyle bir sey olsa bakar yanima gelir bir sey sorar. Hicbir sey yapmiyorB
Hediyeye atlama hareketi yaklaşımı ben obdan bahsettim . Utanacak bisey yok emin olun ayıp bisey yok ortada ..
Dogruyu soyleyebilir miyimAh lise 1 ah
Keske sana geri donebilsem
Amaaaan sallayin cocugu. Bir daha da kimseye ilk gunden hediye almayin ablacigim.
:)) ben ilk yorumumu espriyle karışık yaptımHi pardon. Evet hediyeyi hemen aldi ben de kosa kosa ciktim. Sizce benden hoslanmiyor( bunu hoslanma lafini soylerken kizarsiniz diye korktum :))hoslanmiyor ama dimi oyle bir sey olsa bakar yanima gelir bir sey sorar. Hicbir sey yapmiyor
Karsilikli mi bilmiyorum ve lise degil universite birdeyim yanlis yazmisimUtanacağınız bir şey yok ki ortada...
Bir şeyler hissetmişsiniz; karşılıklı ise ne ala. Fakat karşılığı yok diyorsanız unutmaya, derslerinize odaklanmaya çalışın.
Olabilecek en güzel yaşta, masum duygular hissediyorsunuz. Karşınıza kim bilir neler çıkacak? Siz bir süre o arkadaşınız sınıfta hiç yokmuş gibi davranın bence.
Universite birdeyim lise degilAh lise 1 ah
Keske sana geri donebilsem
Amaaaan sallayin cocugu. Bir daha da kimseye ilk gunden hediye almayin ablacigim.
Kamyonlarla gul getiriyim bari okula napimBence çoook hoşlanıyor senden. Bir hediye daha al.
Tesekkur ederim. Yanlis anlasilmak en buyuk korkum. Duygularimda kararsizim dedigini bir dusunuyum :) :):)) ben ilk yorumumu espriyle karışık yaptım
Şu an için .net bisey yok gibi ancak güvenmeyin belliki hassas birisiniz erkek milleti o kadar düşünmez hatta çok yüz vermeyin sizden iyisi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?