- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi Looneytoones_zb06
Kamyonlarla gul getiriyim bari okula napim![]()

Şaka bir yana ben hediye alamazdım ne aldınız merak ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kamyonlarla gul getiriyim bari okula napim![]()
Oyle davraniyorum zaten ve derslerim de cok iyi. Hicbir sekilde benide engellemiyor ders konusunda bu konu. Ama ne biliyim insan umut ediyor isteUtanacağınız bir şey yok ki ortada...
Bir şeyler hissetmişsiniz; karşılıklı ise ne ala. Fakat karşılığı yok diyorsanız unutmaya, derslerinize odaklanmaya çalışın.
Olabilecek en güzel yaşta, masum duygular hissediyorsunuz. Karşınıza kim bilir neler çıkacak? Siz bir süre o arkadaşınız sınıfta hiç yokmuş gibi davranın bence.
bu da yi fikirböyle ateşli yazı yazın yürüdüğü yola.
Şaka bir yana ben hediye alamazdım ne aldınız merak ettim![]()
İnsanlar da senin için öyle olsun acaba bu yanlış anlar mı diye . Anlıyorum ama herkes o kadar hassasiyeti maalesef hak etmiyor . Rica ederim mutlu kal :)Tesekkur ederim. Yanlis anlasilmak en buyuk korkum. Duygularimda kararsizim dedigini bir dusunuyum :) :)
Uni birdeyim. Mecbur kalmasam gercekten almazdimAh lise 1 ah
Keske sana geri donebilsem
Amaaaan sallayin cocugu. Bir daha da kimseye ilk gunden hediye almayin ablacigim.
Tesekkur ederim sen deee :) :)İnsanlar da senin için öyle olsun acaba bu yanlış anlar mı diye . Anlıyorum ama herkes o kadar hassasiyeti maalesef hak etmiyor . Rica ederim mutlu kal :)
Erkek çantası mı?bu da yi fikirKucuk bir canta :)
Evet sirt cantasiErkek çantası mı?
Evet sirt cantasi
Lise yillarini size hatirlattigima sevindim :)Hey gidi gençlik hey lise yıllarım geldi aklıma
Kullanmayi bir kenara birakin kullanmiyor ve aldigim hediye poseti ben obur derse girdigimde yok oldu. Atti herhalde copekullanıyor mu peki?
Kullanmayi bir kenara birakin kullanmiyor ve aldigim hediye poseti ben obur derse girdigimde yok oldu. Atti herhalde cope![]()
Kız hoşlandığın kişi hoşlandığı kişiye vermiş olmasın eğer öyleyse hiç hoş olmazKullanmayi bir kenara birakin kullanmiyor ve aldigim hediye poseti ben obur derse girdigimde yok oldu. Atti herhalde cope![]()
Ya cok komiksinKız hoşlandığın kişi hoşlandığı kişiye vermiş olmasın eğer öyleyse hiç hoş olmaz
![]()
Yok aslaa. Bir daha ne ona ne baskasina pattan hediye alirim. Yeminliyimçok iyi ya her şeye rağmen umudunu yitirmemişsin
başka hediyeler dene
![]()
Al hediyeyi geri o uyuzdanYa cok komiksineger bunu yaptiysa parami geri istiyim bari benim ustumden gecim sagliyor :)
Bilemedim ki ne diyim ver lan hediyemi geri mi desem ne desemAl hediyeyi geri o uyuzdan![]()
Bilemedim ki ne diyim ver lan hediyemi geri mi desem ne desem
İstesen çok bozulurBilemedim ki ne diyim ver lan hediyemi geri mi desem ne desem