arkadaslarr o sayıların anlamları nedır ve kac tercıh yapma hakkımız var..??
çok kısıtlı ..benim de mezun olduğum bölümde alım yok 3001 den tercih yapıcam ,nedir bu memur ben anlamadım ne yapar ne eder, bi de bilgisayar sertifikası istemeleri çok saçma ya, biz okulda bilgisayar dersi gördük başarıyla geçtik,web tasarımı aldık..meb den sertifika almaya benzemez dersi vermen üniv.de..neden bir de sertifika alıcakmışım yahuhay allahım..sinirim bozuldu..
bi de bişey sorucam,ilk kez tercih yapıyorum, bu kadroların hangileri sözleşmeli?
Dün tercihlere bakınca canım sıkıldı televizyonlarda abartarak 6500 memur alıyor devlet diye haber yapıyorlar 4 yıllık işletme mezunuyum Sadece Bursadan tercih yapacağıp( evli ve 2 çocuklu olunca) ondada sadece Bursa ptt memurluğunu yazabileceğim (oda merkeze alım yok taşraya) çünkü bana uygun başka memurluk yok gümrük muhafaza memurluğu var ondada boy şartı var 165cm bendeki boy 164cm.Bu kpss hikaye yani devlet bizim üstümüzden sınav paralarıyla kendine gelir elde ediyor gerisi hikaye devletin memur ihtiyacı bu kadrolarlamı sınırlı.Kpss eğitim fakültesi dışındaki biz diğer üniversite mezunlarının memurluk şansı yok denecek kadar az 95 puan altının hiç şansı yok çünkü açılan kadrolara alınan memur sayısı 1 elin parlaklarını aşamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?