Kadrolar açıklandı tercihler konusunda fikirlerimizi paylaşalım

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
evet arkadaşlar açıklandı kadrolar
bu kadroların yanında yazan bazı sayılar var onların anlamlarını nasıl nerden bulabiliriz
kaç tercih yapıcaz

teknisyen ne iş yapar ya
her yerde teknisyen teknisyen
meslek liselerini alır sanırım bu alan

Evet ya düz lise mezunuyum, bilgisayar sertifikam yok, sadece bana göre 1 yer var İstanbul ün. memur inanamadım İstanbul da hizmetli de göremedim.
bekçi ve şoför var onlarıda ben yazamam

ben de ankarada 3-5 bakanlıkta hizmetli kadrosu buldum.
ama tercih yapmıycam..

Evet kadrolar çok sınırlı Ben de önlisans-çocuk gelişimi mezunuyum niteliğim olmadığından 3001 den tercih yapıcam ama neredeyse yok denicek kadar az...

arkadaslarr o sayıların anlamları nedır ve kac tercıh yapma hakkımız var..??

arkadaslarr o sayıların anlamları nedır ve kac tercıh yapma hakkımız var..??

osym nin kılavuzu yayınladığı yerde onların anlamlarını içeren bi dosya daha var. onu indir oradan bak.
onlar mezun olduğun alanları ve de o pozisyon için sahip olman gereken nitelikleri belirtiyor.

ülkemizin ne kadar şöför teknisyen kalorifrci açığı varmış böyle
o kadar genç var işsiz adam akıllı kadro yok ya
okuyacağıma ehliyet alsam olucakmış demek ki
hani bu sene çok memur alımı vardı
bir elin parmakları geçmezz düz liseliler için kadrolar
95 üstü alanlar yerleşir onlarada oda torpıl varsa artık
3-4 üniversitede memurluk var

Son düzenleme:
Dün tercihlere bakınca canım sıkıldı televizyonlarda abartarak 6500 memur alıyor devlet diye haber yapıyorlar 4 yıllık işletme mezunuyum Sadece Bursadan tercih yapacağıp( evli ve 2 çocuklu olunca) ondada sadece Bursa ptt memurluğunu yazabileceğim (oda merkeze alım yok taşraya) çünkü bana uygun başka memurluk yok gümrük muhafaza memurluğu var ondada boy şartı var 165cm bendeki boy 164cm.Bu kpss hikaye yani devlet bizim üstümüzden sınav paralarıyla kendine gelir elde ediyor gerisi hikaye devletin memur ihtiyacı bu kadrolarlamı sınırlı.Kpss eğitim fakültesi dışındaki biz diğer üniversite mezunlarının memurluk şansı yok denecek kadar az 95 puan altının hiç şansı yok çünkü açılan kadrolara alınan memur sayısı 1 elin parlaklarını aşamıyor.

çok kısıtlı ..benim de mezun olduğum bölümde alım yok 3001 den tercih yapıcam ,nedir bu memur ben anlamadım ne yapar ne eder, bi de bilgisayar sertifikası istemeleri çok saçma ya, biz okulda bilgisayar dersi gördük başarıyla geçtik,web tasarımı aldık..meb den sertifika almaya benzemez dersi vermen üniv.de..neden bir de sertifika alıcakmışım yahu hay allahım..sinirim bozuldu..
bi de bişey sorucam,ilk kez tercih yapıyorum, bu kadroların hangileri sözleşmeli?

evet ya memur yazan yerlerin hiç açıklaması yok ne memuru görevi nedir bunların
okulda bilgisyr dersi gördüysen belgsi oluyomuş onun sanırım kabul ediliyomuş o tam bilmiyorum bi araştr
sözleşmeli olanlar yok sanırım olsa ayrıca belirtiliyordu

ya bişey sorucam ben düz lise çıkışlıyım 2001 den tercih yapıcam
mesela 2003 yazan yerden yazsam ne olur

canım boy oranı bı cm le bı kaybı olmaz mutlaka yaz kurumda calısanların ıcınde kısa olanlar bıle var 1.60 gıbı

ambar memuru ne ya bi kaç yerde bilgi var ama net değil
tam olarak görevi ne ki

evet canım ambar memuru, santral memuru bunlar ne yapıyo ki? santral memuru olursam ömrümü telefon başında mı geçiricem yoksaaaa:102::102::102::102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…