Haklisin. Aslinda su an mutlu ve huzurlu degil, tam tersi mutsuz ve huzursuzum. Sürekli napacagim diye dusunuyorum. 10 gunde 5 kilo falan verdim. Ben sizin dusuncelerinize hak veriyorum, karsimda disardan baktigim birisi olsa onun icin ayni seyi söylerdim bunu da biliyorum. Konu kendine gelince biraz daha köreliyo insan sanirim veya farkli pencereden bakiyor diyelim. Ben su an o kadar yiprandim ki aslinda hemen kestirip atmak istememe sebebim bu. Biraz kendimi toparlamak, bu söylenenleri hatirlamak ve kendimden emin bir sekilde adim atmak istiyorum. Panik ve belki geri dönerim tereddutuyle degil.Hayır sen kendini ikna etmeye çalışıyorsun. Hatta sadece kendini değil bizi de ikna etmeye çalışıyorsun ama ablacım düşünsene konu açacak kadar kafanı meşgul eden şey doğru mudur sence?
Bi kişi/olay/yer vs kafanda soru işareti bırakıyorsa orda bi yanlışlık vardır.
Birebir aynı evet. Üçü de katildi ama birinin zekası daha kuvvetliydi :))Gerçekten olayları çok güzel analiz etmişsin bravo yani verdiğin iki örnekle bu olay aynı zaten.
Onlarda o avukatı tutsaydı .
Avukata bak sen Superman gibi kurtardı Kadiri .
Yani şu yazdıklarından sonra seni ciddiye almıyorum
E siz fikrinizi degistirip kaçmadan nikahi basmak icin??neden bu kadar acele karar vermek gerekiyor acikcasi bunu da mantiga baglayamadim.
Sabıkasız sicili tertemiz biriyle evlenip ölen de var. bu çok ucu açık bir konu. İçimde bi kötü hissiyat olur olmaz diyemem evlenme konusunu şöyle 3 5 yıl düşünmem ama onu iyice tanıma fırsatı verebilirim. :/evet dogru tahmin ettiniz:) aslinda evlenmek gibi bir niyetim yok. sevgilim kadir seker ile hemen hemen ayni durumu yasamis. bu yuzden, kadir uzerinden örnek vermem daha kolay olur diye dusundum. ailem sevgilimi istemiyor, bense sevgilimi bırakmak istemiyorum. burada da bahsettim bakabilirsiniz.
peki siz dusunur muydunuz kadir gibi birisini? fikirlerinizi merak ediyorum.
Hayir sevgilimin olayini cok yanlis anlamissiniz nasil böyle yorumladiniz ki? Bi haberle kostur kostur gittigini kimden duydunuz bir de, ben böyle birsey yazmadim cunku? Kadir uzerinden örnek verme sebebim olayin neredeyse ayni olmasi. Ve kadir toplumda yasadigi olay ile taninmis, cok da empati almis birisi. Bu yuzden fikrinizi merak ettigim icin sordum, sadece fikir edinmek istiyorum. Siz anladigim kadariyla kadir durumunda ilimli yaklasirdiniz öyle mi?Diğer konunuzu okudum yorum yapmadım ama burda Kadir Şeker gibi biri diye orneklendirerek konu acmissiniz fakat sizin sevgiliniz karıştığı olayla Kadir Sekerin durumu aynı değil lütfen bambaşka bir durum..Kadir Şeker aciz durumda olan birini savunma amaçlı olaya müdahil oluyor plansız bir şekilde..sizin sevgiliniz bir haberle koştura koştura bir grup arkadaş kavgasına gidiyor ..yani çok saçma su iki olayı benzetmeniz..sizin sevgilinizin nasil bir arkadaş ortamı varki sokak ortasında dovusebiliyolar
Mantikli. Haklisiniz saf oldugumun ben de farkindayim. Böyle bi sey yasamisken beni sevmedigi halde benimle birlikte oldugunu dusunuyorsunuz öyle mi? Bunca derdin icinden insan neden kendini bir de iliskiye baglar kiDaha safını bulup ikna edemeyeceği için olabilir mi sence?
Ya bir anda bıçak gibi kesmen zor, hak veriyorum. Ama şunu emin ol bitirdiğinde sandığın kadar acı çekmeyeceksin. Çünkü çok bi anınız, paylaşımınız, unutamacağın günleriniz yok. Bazen kararsız olmak en kötü karardan bile beterdir sen onun sancısını çekiyorsun. Ayrıldığında enn fazla 3 ay zorlanacaksın sonra zaten alışmaya başlayacaksın. Nereye gitsem onu görüyorum, şu sokakta öpmüştü, şu cafede kavga etmiştik gibi onu hatırlatacak etkenler olmayacak hayatında. O yüzden sakin sakin acele etmeden ama mantığınla düşünerek hareket et.Haklisin. Aslinda su an mutlu ve huzurlu degil, tam tersi mutsuz ve huzursuzum. Sürekli napacagim diye dusunuyorum. 10 gunde 5 kilo falan verdim. Ben sizin dusuncelerinize hak veriyorum, karsimda disardan baktigim birisi olsa onun icin ayni seyi söylerdim bunu da biliyorum. Konu kendine gelince biraz daha köreliyo insan sanirim veya farkli pencereden bakiyor diyelim. Ben su an o kadar yiprandim ki aslinda hemen kestirip atmak istememe sebebim bu. Biraz kendimi toparlamak, bu söylenenleri hatirlamak ve kendimden emin bir sekilde adim atmak istiyorum. Panik ve belki geri dönerim tereddutuyle degil.
aslinda cok zor da bir konu. simdiden kendimi yorgun hissediyorum ileride yasanabilecek sikintilari dusununce.Sabıkasız sicili tertemiz biriyle evlenip ölen de var. bu çok ucu açık bir konu. İçimde bi kötü hissiyat olur olmaz diyemem evlenme konusunu şöyle 3 5 yıl düşünmem ama onu iyice tanıma fırsatı verebilirim. :/
Çok gençsin, aşık olmanı da anlıyorum ama lütfen insanların söylediklerini göz ardı etme. Bir gün anne olacaksın ve evladının nasıl biriyle birlikte olmasını istiyorsan aynı kriterleri kendin için de koyCok tesekkur ederim. Bana kizanlar olsa da burada anlatinca cok iyi hissediyorum kendimi. Rahatliyorum. Bu arada 24 yasima yeni girdim.
Çiçek gibi AB pasaportunu kaçırmaya gelmez tabi.Haklisiniz, aslinda su an ben kendisine bir sey yapmiyorum. Uzerimde baski kurmaya calisan kendisi. Ve neden bu kadar acele karar vermek gerekiyor acikcasi bunu da mantiga baglayamadim.
Birincisi saf değilsin bence ciddi psikolojik sıkıntıların var. İkincisi Euro / dolardan haberin var mı senin ? Türkiye de genel bir şaka oldu yurt dışından bir sevgili şart oldu diye .Mantikli. Haklisiniz saf oldugumun ben de farkindayim. Böyle bi sey yasamisken beni sevmedigi halde benimle birlikte oldugunu dusunuyorsunuz öyle mi? Bunca derdin icinden insan neden kendini bir de iliskiye baglar ki
Neden olacak kafanı bulandırıp alel ecele kancayı takmak istiyor, senin meylinin farkında Anne babana bile düşman eder seni. O baskıyı hissedip hala neden israrcısın erkek kıtlığı mı var? Şimdiden böyle yapan elini kaptırınca sana ne biçim baskı kurar haberin yok. Aşırı toy görüyor seni.Haklisiniz, aslinda su an ben kendisine bir sey yapmiyorum. Uzerimde baski kurmaya calisan kendisi. Ve neden bu kadar acele karar vermek gerekiyor acikcasi bunu da mantiga baglayamadim.
Bu arkadaşımın yorumuna da hak verdim bu arada. Herkesin durumu farklı. Kalkıp da her mahkumu Kadir Şeker ile bir tutmamak lazım.Diğer konunuzu okudum yorum yapmadım ama burda Kadir Şeker gibi biri diye orneklendirerek konu acmissiniz fakat sizin sevgiliniz karıştığı olayla Kadir Sekerin durumu aynı değil lütfen bambaşka bir durum..Kadir Şeker aciz durumda olan birini savunma amaçlı olaya müdahil oluyor plansız bir şekilde..sizin sevgiliniz bir haberle koştura koştura bir grup arkadaş kavgasına gidiyor ..yani çok saçma su iki olayı benzetmeniz..sizin sevgilinizin nasil bir arkadaş ortamı varki sokak ortasında dovusebiliyolar
Ben kadir sekercinin durumuna üzülmüştüm evet ortada hiçbir sebeb yokken bir kadını zarar görmesin diye kurtarma amaçlı olayı durdurmaya çalışırken ve sonrasında yaşananlar için.. sizin sevgilinizin bu durumla benzerliği ne onu anlamadımHayir sevgilimin olayini cok yanlis anlamissiniz nasil böyle yorumladiniz ki? Bi haberle kostur kostur gittigini kimden duydunuz bir de, ben böyle birsey yazmadim cunku? Kadir uzerinden örnek verme sebebim olayin neredeyse ayni olmasi. Ve kadir toplumda yasadigi olay ile taninmis, cok da empati almis birisi. Bu yuzden fikrinizi merak ettigim icin sordum, sadece fikir edinmek istiyorum. Siz anladigim kadariyla kadir durumunda ilimli yaklasirdiniz öyle mi?
Cok tesekkur ederim bunlari duymaya ihtiyacim vardi. Kendim de sakin sakin hareket etmek isterken kimse beni anlamamisti, aklin iki karis havada sen bu adama kacacaksin diyip duranlar bile var. Bana cok kötu davransa su an bitirmem cok kolay olur mesela dedigin gibi aci cekecegimi de dusunmem fazla. Ama su an beni cevresiyle tanistirdigini, ailesine dahil ettigini dusundugumde bi vicdanim sizliyor. Cevresi hep ekli bende. Yazin bana aldiklari, beni öptügü yerler ve beraber cekindigimiz fotograflar filan aklimda bazen bakiyorum. Yuzu cok temiz cok masum bir simasi var birde. Ben ayrilinca kendini basarisiz hisseder mi, cevresine karsi mahcup duruma duser mi diye dusunuyorum. Sonucta herkes az cok tahmin eder neden ayrildigimizi. Cocukluk arkadasinin uzun yillardir devam eden bi iliskisi var hatta onu cok dile getirirdi, anlattiginda imrendigini tahmin edebiliyordum.Ya bir anda bıçak gibi kesmen zor, hak veriyorum. Ama şunu emin ol bitirdiğinde sandığın kadar acı çekmeyeceksin. Çünkü çok bi anınız, paylaşımınız, unutamacağın günleriniz yok. Bazen kararsız olmak en kötü karardan bile beterdir sen onun sancısını çekiyorsun. Ayrıldığında enn fazla 3 ay zorlanacaksın sonra zaten alışmaya başlayacaksın. Nereye gitsem onu görüyorum, şu sokakta öpmüştü, şu cafede kavga etmiştik gibi onu hatırlatacak etkenler olmayacak hayatında. O yüzden sakin sakin acele etmeden ama mantığınla düşünerek hareket et.
Seviyordur sevmiyordur bilmem orasını. Ama kendini birine yamamaya çalıştığı kesin. Sen olmazsın başka bir saf bulur bir şekilde evlenir. Adamın derdi seninle evlenmek değil zaten sadece evlenmek. Kim olduğunun çok önemli olduğunu sanmıyorum. Seninle evlenmek istiyor olsa zamanımı çalma demez. Evlilik de bir nevi toplumda aklanma aracı onun için şu an. Bak çocuk adam öldürdü ama düzeldi, evini barkını kurdu diyecek etrafındaki insanlar. Sadece kendini aklamaya ve ispatlamaya çalışıyor.Mantikli. Haklisiniz saf oldugumun ben de farkindayim. Böyle bi sey yasamisken beni sevmedigi halde benimle birlikte oldugunu dusunuyorsunuz öyle mi? Bunca derdin icinden insan neden kendini bir de iliskiye baglar ki
evet haklisiniz. ama ben zaten kadir hakkinda ne dusundugunuzu merak ettigim icin ve olasi bi durumda nasil davranmak isteyeceginizi ögrenmek icin actim bu basligi. kendi durumum icin farkli bir baslik acmistim.Bu arkadaşımın yorumuna da hak verdim bu arada. Herkesin durumu farklı. Kalkıp da her mahkumu Kadir Şeker ile bir tutmamak lazım.
aslinda cok zor da bir konu. simdiden kendimi yorgun hissediyorum ileride yasanabilecek sikintilari dusununce.