Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katil katildir.katil gözüyle bakmasam bile başkasının derdi için risk alan kişiye ben enayi gözüyle bakıyorum.ben aşırı iyi niyetli insan da sevmiyorum.sevgilimin bile beni gereksiz yüceltmesini sevmem mesela.kadınlardan bir kadınım yani.ölçülü bir şekilde değer verilmeli herkese.fazla centilmen ve korumacı erkek çok yapmacık geliyor bana.vayy be ne erkekmiş demiyorum yani.mesela geçen de kız arkadaşına laf atıldı diye ölen birisi vardı.kıskanıyor muyum diye durdum bir düşündüm.yok be sa.... a bak diyorum içimden.ne bu şimdi yani?( yeni ban yedim de korkuyorum artık😀)
hahahah yorumun beni güldürdü:)) cok tesekkur ederim böyle yorumlar cok iyi geliyor bana, yargilamadan, sadece bana yardimci olmaya calistiginizi hissediyorum cok tesekkur ederim..

Kendini korumak için bilemiyorum.
Suç tabi.
O yüzden zaten hüküm giydi .
Kadir cezasını çekti ayrıca sanki hiç cezalandırılmadı gibi düşünülüyor .
Suçluya suçlu demek lazım. Bir can alındı, öyle yada böyle alındı. Katil katildir güzellemeye gerek yok.

Bak ben sizin ne amaçla burda konu açtığınızı bilmiyorum ,ben kendi özgür düşüncemi dile getirdim . Kadir Şeker gibi biriyle nasıl evlenirim konuyada açıklık getirim . İlerde pişmanlık duymuş ,psikolojisi bozulmamış , insanlığı bozulmamışsa zamanla tanırsam o zaman evlenirdim .
anladim. tesekkur ederim yorumunuz icin.

Kadının vücudunda herhangi bi darp izine de rastlanmamış. Sadece sözlü kavga ediyorlarmış yani. Siz eşinize ses yükselttiniz diye biri sizi kalbinizden bıçaklama hakkına sahip mi şu durumda?
Valla hakimde benim gibi düşündüğü için şu an Kadir dışarda değil mi ?
Demek ki elinde delilleri var .
Ben yanında degildim sen yanındaydın galiba.
Kadının ifadesindeki tutarsızlıklar var .
Zaten iki keşin kavgasına hiç karışmamalıydı o ayrı konu .
Bir kadın sokakta dövülürken de kimse karışmıyor artık sizin gibiler yüzünden.
İstediğim gibi de savunurum bu benim fikrim
Bir tane sabıka kaydı yok tertemiz çocuk durup dururken heralde gitti şuna bıçagı saplayayım dedi.
Adamın arkasından Kadire saldırdıgı net .
Hanımefendi korktugu için biraz da sevgilisinin öldüğüne üzüldüğü için bu ifadeyi veriyor .
Zaten o ifade yüzünden ceza aldı .
Yoksa direk nefsi müdafaa dur bu olay .
Ayrıca neden öldürsün ki adamı durup dururken.
Parçaları birleştirince kadirin ifadesi dogrulanıyot .
Biraz düşünen anlar zaten orda olmasına gerek yok .
Ölenle tek bir bağlantısı çıkmadı .

Eyyy konu sahibi uyan silkelen kendine gell..!!
Adam senin hakkına giriyor farkında mısın aç gözünüü artık.
O düşünecek ben bu kızın hakkına giriyormuyum diye.. Neden düşünmüyor acaba diye sorgularsan anlayacaksın belkide.
Sen o kişi içşn avrupaya çıkış biletisin net..
Ayrıca evlendin aileni dinlemedin . Yarın öbür gün kendini kurtaramazsın bu insandan. boşanmaya kalktığın an o bıcağın sana yönlenmeyeceğinin garantisi yok..
cok haklisin. evlenmek gibi bir niyetim yok bu konuda kararim kesin. öncesinde de evlenmek istedigimi söylemedim su anda da söylemiyorum.

Yoo değil. Keşke bu kadar savunduğunuz bir olay hakkında daha iyi bilgi sahibi olsaydınız. Kadir şeker beraat etmedi. Covid tedbirleri kapsamında izinli tahliye edildi. Emrah serbest de aynı şekilde tahliye edildi. Suçsuz muydu? Tahliye başka beraat başka.

Tüm suçluların bir zamanlar sabıkaları yoktu, sicilleri tertemizdi. Ne alaka benim yanlarında olmam yahu? İfadeleri okudum ben size de öneririm. Hanımefendiyi tanıyorsunuz galiba şahsen bu kadar emin konuştuğunuza göre :) Ne için verdiği önemli değil ifadesinde ne yazdığı önemli. Kadın dövülmedğini söylüyor hala anlamıyorsunuz. Kavga ayırmak birini kurtarmakla birini kalbinden bıçaklayıp öldürmek birbirlerinden çok farklı kavramlar. Kadını kurtarmak için kavgaya karıştığının kanıtı nerde kendi ifadesinden başka? Herkes birini öldürsün yanındakini korumak için yaptım desin o halde. Kendini korumak için de tek yol bıçağı silahı olmayan birini öldürmek değil. Bunu yaptıysa elbette cezasını çekmeli tüm katiller gibi.
Ortada bir şey yokken niye öldürsün ya normal mi sence?
O yüz tane sabıkası olan torbacı Kadire hiç saldırmamıştır tabi öyle efendi efendi derdini anlatmıştır kadını da dövmemiştir.
İki olayda da kasten adam öldürmek yok zaten.
Ayrıca öyle olsaydı izinli tahliye de olmazdı değil mi.

Adam öldürmeyi sadece kendini, ailesini, vatanını savunurken ya da tecavüzcü karşısında namusunu, yine ailesini korurken anlayabilirim. O da karşısındaki kişide de aynı oranda bir silah, kesici alet varsa. Diğer türlüsü bana normal gelmiyor. Kavgaya karışmak işte bu yüzden çok tehlikeli. Sen de ölebilirsin. Ne gerek var.
Evlenir miydim? Asla. Kardeşim, anam, babam olsa yine ben seçmedim derdim. Ama burda siz seçiyorsunuz.
Böyle bir durum şükür yaşamadım büyük konuşmayayım yine de.

Kadının vücudunda herhangi bi darp izine de rastlanmamış. Sadece sözlü kavga ediyorlarmış yani. Siz eşinize ses yükselttiniz diye biri sizi kalbinizden bıçaklama hakkına sahip mi şu durumda?
Kadir konuşmaya olayı anlamaya gidiyor adam Kadire saldırıyor .
Bu kadar basit .
Yani neyin ne olduğu belli.

Silah taşırsan kullanırsın. Kadir şeker bıçağına güvendi, kavgaya karıştı, katil oldu. Taşımasa bunlar olmayacaktı.
Yaa aynen öyle insan cinnet anında herşeyi yapıyor , keşkede taşımasaydı . Bir erkeğin kendini koruması için bence bişey taşımasına gerek yok çünkü kendini savunabilir . Biz kadınlar ürkek olduğumuz için tacize mağruz kalmamak adına yanımızda biber gazı bulundurmalıyız . Adam pisi pisine katil oldu . Biri hapise gitti ,diğeri mezara gitti ,kadın desen nankör şikayetçi oldu . Artık sokaklarda cinayette işlense kimse kavgalara müdahale edemiyor bu yüzden

Terddütlerim var tabi ki... Kadir benim gözümde asıl kurban ama gerçekte ne olduğunu tam olarak hiç bir zaman bilemeyiz ve iki kız annesi olarak bende bir gün böyle bi olay yaşamş birine kızım gönül versin asla istemem. Hep bi acabam hep bi korkum olur.
Cok haklisiniz. Benim amacim toplumun destek oldugu birisi uzerinden örnek verip fikir sahibi olmakti. Bu tarz bi olay yasamis, en masum görulebilecek kisi kadir su anda. Ona da tereddut duyuluyor mu yoksa tereddutler onu ve onun gibileri kapsamiyor mu merak ettim. Ve anlamis oldum ki, ne kadar iyi olursa olsun o cocuk da, insanlar hep acaba diyecek.

12 ayın bir ayı görebildiğin birine sevgili denilmez. Evlenirsin evlenmezsin o da seni bağlar. Hangi ülkedesin bilemiyorum ama sen şu an çabasız schengen, kalacak yer, uçak biletisin.
Etrafınızdaki tanıya tanıya görüşe görüşe sevgili olabileceğiniz erkelere kıran mı girdi?
Gönlünüzü yalandan hoş edip kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyen benim vaktim yok diye sıkıştırılan sizsiniz.

Kadir konuşmaya olayı anlamaya gidiyor adam Kadire saldırıyor .
Bu kadar basit .
Yani neyin ne olduğu belli.
Evet yumruk atıyor. Yumruk attı diye kalbinden bıçaklanıyor. Vay anam babam :))
Burda Kadir katil diyen kadınlar şiddet gördüğünde yardom çağırmasın o zaman net .
Burada şiddet diyorsunuz ortada şiddet yok. Ayrıca katil motivasyonu diyorsunuz her katil intikam, yok namus yok bilmem ne cinayeti işlemiyor. Kendini savunmak istemiştir doğrudur ama bu, bunu orantısız bir şekilde yaptığı ve katil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ama kendisi ve avukatı baya zeki insanlarmış ki hala Kadir'e katil değil diyenler mevcut. Helal olsun. Kapısının önünde bıçaklanan Ceren ya da samuray kılıcıyla kesilen Başak katilleri de aynı avukatı tutsaydı keşke, onlar da aramızda dolanırdı ne güzel

Kimse cevap vermek zorunda degil. Ben su an her acidan sorarak fikir almaya calisiyorum insanlardan. Belki bu bana iyi hissettiriyor? Gicik oluyorsaniz cevap vermek zorunda degilsiniz.. ben de sizi buna zorlamiyorum. Sadece yazilanlari okumak istiyorum.
Hayır sen kendini ikna etmeye çalışıyorsun. Hatta sadece kendini değil bizi de ikna etmeye çalışıyorsun ama ablacım düşünsene konu açacak kadar kafanı meşgul eden şey doğru mudur sence?
Bi kişi/olay/yer vs kafanda soru işareti bırakıyorsa orda bi yanlışlık vardır.

yardim etmeye calistigi kisi, karsisindaki tarafindan agresif tavirlara ve hareketlere maruz kalmis. aralamaya calistigi sirada adam hincini sevgilimden cikarmis ve olanlar olmus.
Agresif tavırların, hakaretlerin karşılığı bıçaklanarak öldürülmek mi? Ölenin eşi dostu akrabası yok muydu, o adam da 2. şansı hak etmiyor muydu? Ay masumlaştırmaya çalışmaktan ne hale geldiniz, gidin bir de ölen adamın ailesini dinleyin, azıcık da onlara empati yapın. Kavgaya adam çağırılmış sevgiliniz de bıçağı koymuş cebine yetişmiş hemen. Korkutmak içinmiş... O zaman bıçağı gösterip korkutup geri koysaymış cebine. Bal gibi çıkarıp saplamış.

Madem cezasını çekmiş hapisten çıkmış, bırakın da kendine yeni bir hayat kursun. Acaba öyle mi, yoksa böyle mi deyip de bulandırmayın kafasını. Ayrıca yarın hakaret işiten başka biri çağırır, ona da koşar yardıma.

selam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
Diğer konunuzu okudum yorum yapmadım ama burda Kadir Şeker gibi biri diye orneklendirerek konu acmissiniz fakat sizin sevgiliniz karıştığı olayla Kadir Sekerin durumu aynı değil lütfen bambaşka bir durum..Kadir Şeker aciz durumda olan birini savunma amaçlı olaya müdahil oluyor plansız bir şekilde..sizin sevgiliniz bir haberle koştura koştura bir grup arkadaş kavgasına gidiyor ..yani çok saçma su iki olayı benzetmeniz..sizin sevgilinizin nasil bir arkadaş ortamı varki sokak ortasında dovusebiliyolar

Gerçekten olayları çok güzel analiz etmişsin bravo yani verdiğin iki örnekle bu olay aynı zaten.
Onlarda o avukatı tutsaydı .
Avukata bak sen Superman gibi kurtardı Kadiri .
Yani şu yazdıklarından sonra seni ciddiye almıyorum
Evet yumruk atıyor. Yumruk attı diye kalbinden bıçaklanıyor. Vay anam babam :))

Burada şiddet diyorsunuz ortada şiddet yok. Ayrıca katil motivasyonu diyorsunuz her katil intikam, yok namus yok bilmem ne cinayeti işlemiyor. Kendini savunmak istemiştir doğrudur ama bu, bunu orantısız bir şekilde yaptığı ve katil olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ama kendisi ve avukatı baya zeki insanlarmış ki hala Kadir'e katil değil diyenler mevcut. Helal olsun. Kapısının önünde bıçaklanan Ceren ya da samuray kılıcıyla kesilen Başak katilleri de aynı avukatı tutsaydı keşke, onlar da aramızda dolanırdı ne güzel

12 ayın bir ayı görebildiğin birine sevgili denilmez. Evlenirsin evlenmezsin o da seni bağlar. Hangi ülkedesin bilemiyorum ama sen şu an çabasız schengen, kalacak yer, uçak biletisin.
Etrafınızdaki tanıya tanıya görüşe görüşe sevgili olabileceğiniz erkelere kıran mı girdi?
Gönlünüzü yalandan hoş edip kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyen benim vaktim yok diye sıkıştırılan sizsiniz.
Haklisiniz, aslinda su an ben kendisine bir sey yapmiyorum. Uzerimde baski kurmaya calisan kendisi. Ve neden bu kadar acele karar vermek gerekiyor acikcasi bunu da mantiga baglayamadim.

Hayır adamın katil olması bir tarafa karakteri de beş para etmez, ataerkil, kadının aşağıda olması gerektiğini düşünen bir tip. Konu sahibi de dünyada başka adam kalmamış gibi sevgili bile denmeyecek tanımadığı bir herifi zihninde aklama derdinde 🤷🏻‍♀️ İnsanın kendine ettiğini kimse etmezmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X