- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
Yani bilemiyorum ezbere konuşamam .Masum olduguna inansan bile o sorumlulugun altina girebilir misin peki? Farzet ki herkes taniyor, destek olmus olsalar bile taniyorlar iyi kötü. Cocuklarin olacak, sikintilarina hep ortak olacaksin. Bunlara ragmen evet der miydin?
İşte onu kast ettim. Canıma kast eder, sistemli şiddet olur artık bir yerde canına tak eder insanın ama öyle de değil dediğin gibi.Felis, aile içi şiddet olur anlarım. Hani bir sürü şiddet uygulayan baba oluyor. Bir kız vardı Müge Anlı'da babası annesini öldürmesin diye yapmıştı. Şimdi o olayla bunun arasında fark var.
Mevzu var diye kavgaya adam çağırılınca koşa koşa giden adamdan koca moca da olmaz ayrıca. Yiğidin anası tez ağlar derler.
Simdi baktim, beraat etmemis sanirim yeni duzenlemeden faydalanarak denetimli serbestlige cikmis durumda suan. Bu da kalan cezasini disarda tamamlayacagi anlamina geliyor.o beraat etmemiş miydi en son
konu sahibi döndürüp dolaştırıp aynı soruyu sormasan? C CamKenari
birde önceki konunda 23 yaşında demiştin galiba sevgilin için
oyalamayayım hakkına girmeyeyim demiştin
23 yaşında adam evlilik çağında değil ki hakkına giresin bunu orda yazamamıştım konu açılmışken burda yazayım
Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?
kadir icin ayni seyleri dusunmuyorsunuz yani öyle mi? bu tereddutleri onun ve onun gibiler icin yasamazsiniz yani?Kadir ve erkek arkadaşnzn meselesi çok farklı... Kadir Şeker haklıydı çocuğun hayatı iki değmez insan yüzünden kaydı gitti yazık oldu çocuğa... Erkek arkadaşnz haksz her arkadaş kavgasına giren adam öldürse memlekette adam kalmaz.
Sevgiliniz ne Kadir ne de şeker... önce dışardan bir bakın olaya. Kadirin öldürdüğü adamın sevgilisi -ki kadir kadını kurtarmak için adamı öldürdüğünü söylüyor- "öldürülen sevgilim katil olabilir, beni dovebilir 30 dan fazla suç dosyası olabilir ama bu onu kötü biri yapmaz" demişti. Siz de aynı şeyi söylüyorsunuz diğer konunuzda. Kötü insan iyi insan nedir önce bunu oturup uzun uzun düşünmelisiniz...Kimse cevap vermek zorunda degil. Ben su an her acidan sorarak fikir almaya calisiyorum insanlardan. Belki bu bana iyi hissettiriyor? Gicik oluyorsaniz cevap vermek zorunda degilsiniz.. ben de sizi buna zorlamiyorum. Sadece yazilanlari okumak istiyorum.
Aslında köylük yerde taşınabilecek en kibar bıçak bu, ormana falan gidiyorsan sjdjd neyse artık salın Kadir'i. Konu sahibi Kadir'i bi sal canım.Meyve bıçağıymış bi de Kadir'in cebindeki. Aynen evlenirken ben de çeyizime bu bıçaktan almıştım meyve bıçağı diye
Ben de sizin gibi dusunuyorum.Yani bilemiyorum ezbere konuşamam .
Ama katil diye damgalamam kimseyi .
Ayrıca büyük de konuşmamak lazim su hayatta .
Cinayet çok farklı bir konu .
Çok derin kapsamlı.
O senin fikrin .Cebinde öldürücü silah taşıyan kimse masum değildir.
Haklıydı... Peki sizin aile bireylerinizden birini öldürse yine de haklıydı, geçmişi temiz, dürüst vb tanımlamalar yapar mıydınız? Alın işte empati yapılacak bir şey....Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?
Yanlış anlaşılmasın, bilgilenmek için soruyorum. Amac bir kadını kurtarmak ise neden katil?Kadir Şeker benim için bir katil. Olay olduğu zamanda da katildi, hala katil.
Bu sorunun amacı ne peki?
Bir tanıdık deli fişekti gençken yeni evliyken falan. Halı sahaya adam toplar gibi kavgaya çağırırlardı. Sonra bebeği oldu, şimdi salakmışım diyor sorunca. Aklı olan karışmaz diyor. Herkes hayatına devam eder, al sen de hükümlü olur kalırsın.İşte onu kast ettim. Canıma kast eder, sistemli şiddet olur artık bir yerde canına tak eder insanın ama öyle de değil dediğin gibi.
Bak besinci kez falan soruyorum ama ısrarla yanit yok.kadir icin ayni seyleri dusunmuyorsunuz yani öyle mi? bu tereddutleri onun ve onun gibiler icin yasamazsiniz yani?