Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kardeşim bak yurtdışındasın zaten bir sürü erkek vardır elini sallasan ellisi yapma anneni dinle. Yarın bir gün siz de kazaya kurban gitmeyin gözünüzü seveyim ya
Zaten öyle yapmayi dusunuyorum burada ki yazilanlari da okuduktan sonra illede onunla gidecegim hissi kalmadi. Gerekirse tekrar tekrar yazilanlari okuyup unutmayacagim. Ve merak etmeyin su an bana kimse bisey yapamaz, birak ayri sehri ayri ülkelerdeyiz:)

Allah aşkına kendinize gelin sevgiliniz insan öldürmüş biri. 3. Sayfa haberine mi konu olmak istiyorsunuz, derdiniz ne sizin?

Kadirle mi birliktesin?
Kimse kusura bakmasın da o çocuk haklıydı.
Kim arkadan saldırılarsa kendini korumak zorunda kalır .
Aaa keşke karışmasaydı o ayrı konu .
Kadın cinayetleri oluyor adam kadını kesiyor herkesin ortasında bu sefer hiç müdahale etmedi kimse diye ayıplanıyor değil mi.
Burda Kadir katil diyen kadınlar şiddet gördüğünde yardom çağırmasın o zaman net .
Kadir masumdu aldığı ceza da agırdu .
Bilmem kaç tane sabıka kaydı olan bir adam için gencecik çocuğun hayatı karardı resmen.
Oturup da ölene üzülemicem.
Arkadan çocuğa saldırıyor Kadir birşey yapmasa ölen Kadir olucaktı .
Böyle fütursuzca saga sola saldıran tipler var .
Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?

Aynen öyle Orange.
Kızım olsa izin vermem, onaylamam. Kardeşim adam bıçaklamış kız getirse gelin olarak yine onaylamam.

Nefsi müdafa desem o da değil, cebinde bıçakla gezen adamdan hayır mı gelir. Konu sahibi de utanmasa ölmüş adamı suçlayacak.

Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?
Gerçekten masumluğuna inanıyorsam benim için sorun olmaz.
Katil diye damgalamam .

selam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
Kadir şeker de suçluydu, masum değildi senin sevgilinde masum değil.

Nefsi müdafa desem o da değil, cebinde bıçakla gezen adamdan hayır mı gelir. Konu sahibi de utanmasa ölmüş adamı suçlayacak.
Meyve bıçağıymış bi de Kadir'in cebindeki. Aynen evlenirken ben de çeyizime bu bıçaktan almıştım meyve bıçağı diye 😌
images

Sevgilinizin yaninda kavgaya girdiği arkadasi nicin kavgaya karismis? Olay neymis yani, neyin kavgasiymis??

Felis, aile içi şiddet olur anlarım. Hani bir sürü şiddet uygulayan baba oluyor. Bir kız vardı Müge Anlı'da babası annesini öldürmesin diye yapmıştı. Şimdi o olayla bunun arasında fark var.
Mevzu var diye kavgaya adam çağırılınca koşa koşa giden adamdan koca moca da olmaz ayrıca. Yiğidin anası tez ağlar derler.

Gerçekten masumluğuna inanıyorsam benim için sorun olmaz.
Katil diye damgalamam .
Masum olduguna inansan bile o sorumlulugun altina girebilir misin peki? Farzet ki herkes taniyor, destek olmus olsalar bile taniyorlar iyi kötü. Cocuklarin olacak, sikintilarina hep ortak olacaksin. Bunlara ragmen evet der miydin?

Kadirle mi birliktesin?
Kadın cinayetleri oluyor adam kadını kesiyor herkesin ortasında bu sefer hiç müdahale etmedi kimse diye ayıplanıyor değil mi.
Burda Kadir katil diyen kadınlar şiddet gördüğünde yardom çağırmasın o zaman net .
Bilmem kaç tane sabıka kaydı olan bir adam için gencecik çocuğun hayatı karardı resmen.
o beraat etmemiş miydi en son

konu sahibi döndürüp dolaştırıp aynı soruyu sormasan? C CamKenari

birde önceki konunda 23 yaşında demiştin galiba sevgilin için
oyalamayayım hakkına girmeyeyim demiştin
23 yaşında adam evlilik çağında değil ki hakkına giresin bunu orda yazamamıştım konu açılmışken burda yazayım

Kadirle mi birliktesin?
Cebinde öldürücü silah taşıyan kimse masum değildir.

Kadir ve erkek arkadaşnzn meselesi çok farklı... Kadir Şeker haklıydı çocuğun hayatı iki değmez insan yüzünden kaydı gitti yazık oldu çocuğa... Erkek arkadaşnz haksz her arkadaş kavgasına giren adam öldürse memlekette adam kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X