- 24 Ağustos 2022
- 576
- 1.866
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizin sevgilisi de cinayet suclusu o yuzden bize empati kurduruyor nuris.Bu dert mi burada paylaştınız ?
Zaten öyle yapmayi dusunuyorum burada ki yazilanlari da okuduktan sonra illede onunla gidecegim hissi kalmadi. Gerekirse tekrar tekrar yazilanlari okuyup unutmayacagim. Ve merak etmeyin su an bana kimse bisey yapamaz, birak ayri sehri ayri ülkelerdeyiz:)Canım kardeşim bak yurtdışındasın zaten bir sürü erkek vardır elini sallasan ellisi yapma anneni dinle. Yarın bir gün siz de kazaya kurban gitmeyin gözünüzü seveyim ya
Diger konusuna bakarsaniz anlarsiniz.Kadir Şeker benim için bir katil. Olay olduğu zamanda da katildi, hala katil.
Bu sorunun amacı ne peki?
Kadir dolaylı olarak söylenmiş kendisi şu an böyle biriyle birlikteymiş ondan soruyor.Bu dert mi şimdi
Hiç mi işiniz gücünüz yokta Kadir şeker i dert ettiniz kendinize
Gördüm maalesefDiger konusuna bakarsaniz anlarsiniz.
Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?Kadirle mi birliktesin?
Kimse kusura bakmasın da o çocuk haklıydı.
Kim arkadan saldırılarsa kendini korumak zorunda kalır .
Aaa keşke karışmasaydı o ayrı konu .
Kadın cinayetleri oluyor adam kadını kesiyor herkesin ortasında bu sefer hiç müdahale etmedi kimse diye ayıplanıyor değil mi.
Burda Kadir katil diyen kadınlar şiddet gördüğünde yardom çağırmasın o zaman net .
Kadir masumdu aldığı ceza da agırdu .
Bilmem kaç tane sabıka kaydı olan bir adam için gencecik çocuğun hayatı karardı resmen.
Oturup da ölene üzülemicem.
Arkadan çocuğa saldırıyor Kadir birşey yapmasa ölen Kadir olucaktı .
Böyle fütursuzca saga sola saldıran tipler var .
Aynen öyle Orange.
Kızım olsa izin vermem, onaylamam. Kardeşim adam bıçaklamış kız getirse gelin olarak yine onaylamam.
Gerçekten masumluğuna inanıyorsam benim için sorun olmaz.Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?
Kadir şeker de suçluydu, masum değildi senin sevgilinde masum değil.selam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
Meyve bıçağıymış bi de Kadir'in cebindeki. Aynen evlenirken ben de çeyizime bu bıçaktan almıştım meyve bıçağı diyeNefsi müdafa desem o da değil, cebinde bıçakla gezen adamdan hayır mı gelir. Konu sahibi de utanmasa ölmüş adamı suçlayacak.
Sevgilinizin yaninda kavgaya girdiği arkadasi nicin kavgaya karismis? Olay neymis yani, neyin kavgasiymis??Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?
Felis, aile içi şiddet olur anlarım. Hani bir sürü şiddet uygulayan baba oluyor. Bir kız vardı Müge Anlı'da babası annesini öldürmesin diye yapmıştı. Şimdi o olayla bunun arasında fark var.Nefsi müdafa desem o da değil, cebinde bıçakla gezen adamdan hayır mı gelir. Konu sahibi de utanmasa ölmüş adamı suçlayacak.
Masum olduguna inansan bile o sorumlulugun altina girebilir misin peki? Farzet ki herkes taniyor, destek olmus olsalar bile taniyorlar iyi kötü. Cocuklarin olacak, sikintilarina hep ortak olacaksin. Bunlara ragmen evet der miydin?Gerçekten masumluğuna inanıyorsam benim için sorun olmaz.
Katil diye damgalamam .
o beraat etmemiş miydi en sonKadirle mi birliktesin?
Kadın cinayetleri oluyor adam kadını kesiyor herkesin ortasında bu sefer hiç müdahale etmedi kimse diye ayıplanıyor değil mi.
Burda Kadir katil diyen kadınlar şiddet gördüğünde yardom çağırmasın o zaman net .
Bilmem kaç tane sabıka kaydı olan bir adam için gencecik çocuğun hayatı karardı resmen.
Cebinde öldürücü silah taşıyan kimse masum değildir.Kadirle mi birliktesin?