Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masum olduguna inansan bile o sorumlulugun altina girebilir misin peki? Farzet ki herkes taniyor, destek olmus olsalar bile taniyorlar iyi kötü. Cocuklarin olacak, sikintilarina hep ortak olacaksin. Bunlara ragmen evet der miydin?
Yani bilemiyorum ezbere konuşamam .
Ama katil diye damgalamam kimseyi .
Ayrıca büyük de konuşmamak lazim su hayatta .
Cinayet çok farklı bir konu .
Çok derin kapsamlı.

Felis, aile içi şiddet olur anlarım. Hani bir sürü şiddet uygulayan baba oluyor. Bir kız vardı Müge Anlı'da babası annesini öldürmesin diye yapmıştı. Şimdi o olayla bunun arasında fark var.
Mevzu var diye kavgaya adam çağırılınca koşa koşa giden adamdan koca moca da olmaz ayrıca. Yiğidin anası tez ağlar derler.
İşte onu kast ettim. Canıma kast eder, sistemli şiddet olur artık bir yerde canına tak eder insanın ama öyle de değil dediğin gibi.

Bari 2 ay sonra falan konu açsaydın nasıl bir unutkanlık sevıyesınde oldugumuzu düşünüyorsun? 2 ay geçsede unutmazdık bu arada neyse
Bence kesin evlen

o beraat etmemiş miydi en son

konu sahibi döndürüp dolaştırıp aynı soruyu sormasan? C CamKenari

birde önceki konunda 23 yaşında demiştin galiba sevgilin için
oyalamayayım hakkına girmeyeyim demiştin
23 yaşında adam evlilik çağında değil ki hakkına giresin bunu orda yazamamıştım konu açılmışken burda yazayım
Simdi baktim, beraat etmemis sanirim yeni duzenlemeden faydalanarak denetimli serbestlige cikmis durumda suan. Bu da kalan cezasini disarda tamamlayacagi anlamina geliyor.

Aslinda hakkina girdigimi dusunmeseydim cok daha saglikli davranabilirdim. Ben bu iliskiye basladigimdan beri su an bana cok iyi geliyor ama evlenebilecek asamaya gelmem onunla diye dusundum. Yapamayacagimi biliyorum evliligi. Sadece iyi hissettirdigi icin kestirip atmak istemedim. Ama suan kendim böyle dusunurken onun zamanini aliyomusum gibi konusmasi kafami cok karistirdi. Vicdan yaptirdi yani bana, napacagimi bilemedim.

Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?

Israrla sizi onaylayacak yorumlar arıyorsunuz ama öyle bir yorumlar yapılmayacak. Çünkü bir çok insanın aklı başında ve sizin görmediğiniz bir çok şeyi görüyor. Umarım geç olmadan siz de görürsünüz.

Kadir ve erkek arkadaşnzn meselesi çok farklı... Kadir Şeker haklıydı çocuğun hayatı iki değmez insan yüzünden kaydı gitti yazık oldu çocuğa... Erkek arkadaşnz haksz her arkadaş kavgasına giren adam öldürse memlekette adam kalmaz.
kadir icin ayni seyleri dusunmuyorsunuz yani öyle mi? bu tereddutleri onun ve onun gibiler icin yasamazsiniz yani?

Kimse cevap vermek zorunda degil. Ben su an her acidan sorarak fikir almaya calisiyorum insanlardan. Belki bu bana iyi hissettiriyor? Gicik oluyorsaniz cevap vermek zorunda degilsiniz.. ben de sizi buna zorlamiyorum. Sadece yazilanlari okumak istiyorum.
Sevgiliniz ne Kadir ne de şeker... önce dışardan bir bakın olaya. Kadirin öldürdüğü adamın sevgilisi -ki kadir kadını kurtarmak için adamı öldürdüğünü söylüyor- "öldürülen sevgilim katil olabilir, beni dovebilir 30 dan fazla suç dosyası olabilir ama bu onu kötü biri yapmaz" demişti. Siz de aynı şeyi söylüyorsunuz diğer konunuzda. Kötü insan iyi insan nedir önce bunu oturup uzun uzun düşünmelisiniz...

Meyve bıçağıymış bi de Kadir'in cebindeki. Aynen evlenirken ben de çeyizime bu bıçaktan almıştım meyve bıçağı diye 😌
images
Aslında köylük yerde taşınabilecek en kibar bıçak bu, ormana falan gidiyorsan sjdjd neyse artık salın Kadir'i. Konu sahibi Kadir'i bi sal canım.

Birincisi tamamen guvenemez korkardım, olayı görmedim çünkü, ya nefsi mudafa şeklinde adamı oldurmediyse? İkincisi ya öfke kontrolü yok sinirli bı anında ekmek bıçağını bana saplarsa ,çocuklara zarar verirse, yurtdışı ilişkisi adamı ne kadar taniyacan. Gerçekten nefsi müdafaa şeklinde olduğunu adamın özünde iyi biri oldugunu bilsem ama öyle bile zor olur her konuda, Allah doğru yolu gostersin

Kadir Şekere destek olmadım zira anlatılanlarla eldeki kanıtlar birbirine uymuyor. Kendi bıçağıyla elinde yaralayıcı bir alet olmayan birini öldürdü. Üstüne bırakıp evine gitti. Kadının beyanı da beni dövmüyordu şeklinde. Bu olay gereksiz bir drama dönüştürüldü halk tarafından ve sosyal medyanın yargıya müdahalesini izledik. Onu bir kenara bırakırsak şu hayatta her şey insanlar için. Kişi suçunu çekmişse pişmansa toplumdan tecrit edilmek yerine topluma kazandırılmalı diye düşünüyorum. Böyle biriyle evlenir miydim zor bir soru her an öfkeden gözü kararıp bana bir şey yapar mı endişesiyle bir ömür geçiremezdim sanırım. Sizin bu kişiye böyle gözü kapalı güvenmenizi de yanlış buluyorum. Olay anında orda değildiniz neticede

Cebinde öldürücü silah taşıyan kimse masum değildir.
O senin fikrin .
Yargılamadan önce düşün biraz.
Daha önce kavgaya karışmamış sıfır sabıka kaydı olan temiz bir çocuk .madem kötü biri potansiyel katil bu çocuk neden hiçbir şey yok geçmişinde tertemiz
Ölen tarafa bakıyorum maşallah yani sicili pislik akıyor .
Senin düşüncene göre silah da almasınlar o zaman ruhsatlı da olsa .
İnsanların ne şartlar altında olduğunu yasadıgınu bilemezsin.
Arkadan saldırdı çocugu öldürecekti ya adam siz ne konuşuyorsunuz kendini savunmasaydu öldürülseydi mi.
Kim olsa aynısını yapardu

Allah'ım sen kızlara akıl fikir ver. Ben şimdi eşek gibi yazılım çalışıp yurt dışına gitmeye çalışıyorum kızımın geleceği için . O ilerde Türkiye de cezaevinden afla çıkmış okumayan bir çocukla anne ben çok seviyorum ama arkadaşından dolayı adam öldürdü diye gelirse ne yaparım acaba ? Bazı anne ve babaların sınavı çok büyük oluyor .

Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?
Haklıydı... Peki sizin aile bireylerinizden birini öldürse yine de haklıydı, geçmişi temiz, dürüst vb tanımlamalar yapar mıydınız? Alın işte empati yapılacak bir şey....

Ayrıca Kadir katil diyenler masum değil diyenler
Sizce Kadir niye bu cinayeti işledi ?
Motivasyon neydi ?
Ne olabilir?
Uyduruk şeyler çıkartıldı kadınla ilişkisi varmış vs .
Saçma sapan iddialar hepsi de fos çıktı tabi.
Bir katilin motivasyonunu olmalı değil mi?
Çocuk zevk için mi öldürdü ?
Yada gasp mı ?
Ne olabilir iddianız ne?
Katil masum değil bıçak taşıyor bu mu yani.

İşte onu kast ettim. Canıma kast eder, sistemli şiddet olur artık bir yerde canına tak eder insanın ama öyle de değil dediğin gibi.
Bir tanıdık deli fişekti gençken yeni evliyken falan. Halı sahaya adam toplar gibi kavgaya çağırırlardı. Sonra bebeği oldu, şimdi salakmışım diyor sorunca. Aklı olan karışmaz diyor. Herkes hayatına devam eder, al sen de hükümlü olur kalırsın.
Bu işlerin sonu böyledir. Kavga mı var? Ararsın polisi, gerisine onlar bakar.
Eskiden olsa belki kendim bile aralamaya çalışırdım. Ama artık ne sevgilime ne kardeşime asla tavsiye etmem. Geçen videoda gördüm, kadını döven adamı polis alıyor. Kadın yapmayın durun diye bağırıyor. Bıraksınlar da az daha dövsün madem?
O yüzden kimsenin kavgasına karışmayacaksın.

kadir icin ayni seyleri dusunmuyorsunuz yani öyle mi? bu tereddutleri onun ve onun gibiler icin yasamazsiniz yani?
Bak besinci kez falan soruyorum ama ısrarla yanit yok.

Sevgilinin girdigi kavga ne kavgasiydi? Alip veremedikleri neydi? Madem Kadir Seker'le kiyasliyorsun olayları da kiyaslamak lazim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X