Var he, neden taşıyorsa
Benim nerede yaşadığımdan size ne? Benim çevremdeki kimse arabasında sopa ya da silah taşımıyor. Siz kendi çevrenizle ilgilenin.Bu güne kadar hayatımda yolda kimse bana ne silah doğrultu ne kavga.benim kocam terörist ya da cani değil .sizin mesru tipler benim etrafimda yok kocam hiç değil.siz nerde yasiyorsunuz bu kadar saçma hayal kurdunuz
Evt sananeBenim nerede yaşadığımdan size ne? Benim çevremdeki kimse arabasında sopa ya da silah taşımıyor. Siz kendi çevrenizle ilgilenin.
Benim nerede yaşadığımdan size ne? Benim çevremdeki kimse arabasında sopa ya da silah taşımıyor. Siz kendi çevrenizle ilgilenin.
Hanımefendi benim çantamda deodorant var cüzdan var sorsanız nedenlerini anlatırım. Silah taşımasının nedenini neden anlatmıyorsunuz madem kimseyi öldürmemesiyle övünüyorsunuz?İhtiyac mi duydun ne ilgilendin sanane
Ne yazdığını kendi de anlamıyor bence abbsgvsbsnsYavaş yazın kadın sinirden alıntı yapamıyor.
Az önce katil dememiş miydi ayrıca?Hanımefendi benim çantamda deodorant var cüzdan var sorsanız nedenlerini anlatırım. Silah taşımasının nedenini neden anlatmıyorsunuz madem kimseyi öldürmemesiyle övünüyorsunuz?
Birazdan da saman ya falan demeye başlamazsınız umarım, ilginç bi sohbete doğru gidiyor çünkü.
Konunun başında üç noktalı bi yer var oraya tıkla.Lovelypink i engelleyebilir miyim? Nasıl yapılıyor yeniyim burada bilmiyorum
Lisansımı bitirdim, yüksek lisansımı yapıyorum. Zaten lisans değil de yüksek lisans okuduğumu belirtmiştim. Ayrıca liseden mezun olduktan hemenn sonra da üniversiteye geçmedim. Bunlardan yola çıkabilirsiniz.
Potansiyel katilmiş, her an öldürebilirmiş yani ama şükür 15 senedir öldürmemiş. Teşekkürler koca yürekli kocaAz önce katil dememiş miydi ayrıca?
Sizde sohbet etmeyinHanımefendi benim çantamda deodorant var cüzdan var sorsanız nedenlerini anlatırım. Silah taşımasının nedenini neden anlatmıyorsunuz madem kimseyi öldürmemesiyle övünüyorsunuz?
Birazdan da saman ya falan demeye başlamazsınız umarım, ilginç bi sohbete doğru gidiyor çünkü.
Merak ettim çatlarım, neden taşıyor silah sopa?Sizde sohbet etmeyin
Niye sorup duruyorsunuz? Lazım mı ha lazım mı ashshsvbsnMerak ettim çatlarım, neden taşıyor silah sopa?
Konum at da yarın bi gün kocam öldürmeye kalkarsa size gelin beni korursunuzPotansiyel katilmiş, her an öldürebilirmiş yani ama şükür 15 senedir öldürmemiş. Teşekkürler koca yürekli koca
Konum at da yarın bi gün kocam öldürmeye kalkarsa size geleyim beni korursunuzPotansiyel katilmiş, her an öldürebilirmiş yani ama şükür 15 senedir öldürmemiş. Teşekkürler koca yürekli koca
İçindeki insan sevgisini göstermek için. Arada bağzı insanları sopayla seviyor.Merak ettim çatlarım, neden taşıyor silah sopa?
Sana ne sohbet etmeNiye sorup duruyorsunuz? Lazım mı ha lazım mı ashshsvbsn