Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu güne kadar hayatımda yolda kimse bana ne silah doğrultu ne kavga.benim kocam terörist ya da cani değil .sizin mesru tipler benim etrafimda yok kocam hiç değil.siz nerde yasiyorsunuz bu kadar saçma hayal kurdunuz
Benim nerede yaşadığımdan size ne? Benim çevremdeki kimse arabasında sopa ya da silah taşımıyor. Siz kendi çevrenizle ilgilenin.

İhtiyac mi duydun ne ilgilendin sanane
Hanımefendi benim çantamda deodorant var cüzdan var sorsanız nedenlerini anlatırım. Silah taşımasının nedenini neden anlatmıyorsunuz madem kimseyi öldürmemesiyle övünüyorsunuz?

Birazdan da saman ya falan demeye başlamazsınız umarım, ilginç bi sohbete doğru gidiyor çünkü.

Lovelypink i engelleyebilir miyim? Nasıl yapılıyor yeniyim burada bilmiyorum

Birileri mutlaka bu tarz suc islemis insanlarla elbet evlenecek. Ben tercih etmem. Duygusal bag kuracak kadar yakinlasmam. Bastan soylemeyip sakladiysa zaten kafadan elenir cunku yalan yalani dogurur. Bu konuda gercegi saklayan her konuda saklar. Bireysel silahlanma konusunda da sadece saldiriyi etkisiz hale getirmek icin yeterli olcude kullanmayi ogrenemeyen elini uzatmasin diyorum. Adam zaten mesru mudafaanin sinirini astigi icin ceza almis muhtemelen. Oyle kendini savunurken yanlislikla eli kaymis denemez boyle seylere. Silahi cakiyi cebine koyan kisisel savunmayi ogrenecek, oyle bickin mahalle delikanlisiyim havasinda sallarsa o cakiyi yanlislikla oldurdum ay pardonu yok bu isin.

Az önce katil dememiş miydi ayrıca?

İlk konunuzda yüksek lisans okuduğunuza dair bir bilgi vermemiştiniz.

Yüksek lisans yapmıyorsunuz demiyorum bende zaten. Konularınızın örnek olay/ tez/ araştırma ödevi vb olduğunu düşünüyorum diyorum.

Sizde sohbet etmeyin

Potansiyel katilmiş, her an öldürebilirmiş yani ama şükür 15 senedir öldürmemiş. Teşekkürler koca yürekli koca
Konum at da yarın bi gün kocam öldürmeye kalkarsa size geleyim beni korursunuz . Ya ne oldu da fazla meraklı ve ilginizi çekti belki yalan söyledim belki doğru ama size ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…