- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lisansımı bitirdim, yüksek lisansımı yapıyorum. Zaten lisans değil de yüksek lisans okuduğumu belirtmiştim. Ayrıca liseden mezun olduktan hemenn sonra da üniversiteye geçmedim. Bunlardan yola çıkabilirsiniz.Bu konunuz sonrası, açtığınız konuların ödev/ araştırma/ tez vb amaçlı olduğunu düşünüyorum.
24 yaşında Türkiye'de çoğu kişi üniversite eğitimini tamamlamış oluyor. Siz yurtdışında olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Oradaki eğitim sistemi, ülkemizdekinden farklı. Pek çok ülkede lisans eğitim süresi bizdekinden daha kısa.
24 yaşında olup, okulunuzun bitmesine 3 sene olması ilginç mesela.
C CamKenari konularınızın gerçek amacı nedir ?
Cesaret? Napacaksınız kocanızı mı salacaksınız üzerimize? :)) kendinize mi gelseniz ufaktanKimse yorum yazacak cesareti bulduysa cevabında alır susun bir
MSaçmalamaktan bahsedecek en son kişi sizsiniz şu an emin olun buna.
Potansiyel katil kocanızla trafikte, çarşıda pazarda karşılaşma ihtimalimiz…
Evet urkuyorum hiçte mutlu değilim ama konumuzla ilgisi nedir ? Ayrıca sizin kocanız katil olsa ben neden mutlu olayım bana tatlı yollayacaksiniz . Ben size diyorum ki eşi olarak siz buna engel olun ve eşinizin yahut başkasının canının yanmasına izin vermeyin .Sokakta herkesi tanıyıp irdeliyormusunuz ülkemize o kadar sığınmacı dolustu bu kadar ürktunuz mu.sacmaliyorsunuz
Ben kocamın annesi bakıcısı değilim silah olup olmamasi ilgilendirmiyor sizi deUcu hepimizin bir yerlerine dokunuyor işte . Birgün çocuğumuz hasta diye uykusuz kalabiliriz , maddi sıkıntımız var diye sinirli olabklirz yolda biriyle kavga ettik veya kaza oldu sizin kocanız silah taşıdığı için vurup öldürebilir. Yani ucu her insana dokunuyor. Önce eşi olarak sizin buna izin vermemeniz gerekiyor
Oh çok şükür rahatladım şimdiKadınları öldürmüyormuş…
Ne yaparsanız yapın hanımefendi benimde size diyecek bir şeyim kalmadıBen kocamın annesi bakıcısı değilim silah olup olmamasi ilgilendirmiyor sizi de
Doğru diyorsunuz bizim delimiz bize yetiyordu bi de ithal ettiler.Sokakta herkesi tanıyıp irdeliyormusunuz ülkemize o kadar sığınmacı dolustu bu kadar ürktunuz mu.sacmaliyorsunuz
Abi adamın silahı bize tehlike yaratıyor, topluma tehlike yaratıyor nasıl ilgilendirmiyor bizi. Ne acayip insanlarsınız ya.Ben kocamın annesi bakıcısı değilim silah olup olmamasi ilgilendirmiyor sizi de
Ben 15 yılık evliyim kimseyi öldürmedi şaka misiniz dalgamisiniz işiniz yok muEvet urkuyorum hiçte mutlu değilim ama konumuzla ilgisi nedir ? Ayrıca sizin kocanız katil olsa ben neden mutlu olayım bana tatlı yollayacaksiniz . Ben size diyorum ki eşi olarak siz buna engel olun ve eşinizin yahut başkasının canının yanmasına izin vermeyin .
Niye taşıyor silahı sopayı?Ben 15 yılık evliyim kimseyi öldürmedi şaka misiniz dalgamisiniz işiniz yok mu
Abi adamın silahı bize tehlike yaratıyor, topluma tehlike yaratıyor nasıl ilgilendirmiyor bizi. Ne acayip insanlarsınız ya
Ne yapacak ihtiyacın var mıNiye taşıyor silahı sopayı?
Var he, neden taşıyor?Ne yapacak ihtiyacın var mı
Fikirlere açığım, ama al başını git kaç senden adam olmaz gibi şeyler duymaya açık değilim. Ben herkese saygı çerçevesinde cevap veriyorsam aynısını görmek isterim.Konudaki hangi yorumlara like attığınız nasıl insanlardan fikir istediğinizi gösteriyor. Hanımefendi de ona uygun yazmış, neden rahatsız oldunuz?
Bu güne kadar hayatımda yolda kimse bana ne silah doğrultu ne kavga.benim kocam terörist ya da cani değil .sizin mesru tipler benim etrafimda yok kocam hiç değil.siz nerde yasiyorsunuz bu kadar saçma hayal kurdunuzYolda karşılaşıp, vurmayacağının garantisi var mı? Ay Allahım her gün daha da şaşırıyorum artık ya…
Kaç sabıka kaydı var?Ben 15 yılık evliyim kimseyi öldürmedi şaka misiniz dalgamisiniz işiniz yok mu
Hayır böyle değil. Gerçekten fikirlerini duymak istiyorum insanların. Yazanlara da çok teşekkür ederim. Ve hayır sadece istediğim tarzdan cevaplar beklemiyorum. Ama çirkin yorumlara da gerçekten ihtiyacım yok. Her şey saygı çerçevesi içerisinde yapılabilir, yazılabilir.İyi de önceki açtığınız konuda herkes size zaten ne düşündüğünü yazdı.
Konuyu tekrar açınca aniden kimsenin fikri değişmeyecek.
Sorun şurada; siz sadece "istediğiniz cevabı" duymak istiyorsunuz....