Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanında öldürücü nitelikte bir kesici aleti taşıması, öfke anında bunu kullanabilmesi vs... Hepsi problem.

Düşün evlendin evin her yerinde bıçak, makas bir anda bir şeye sinirlendi ne olacak sonu?

Ailenin kaygısı o kadar normal ki.

Bu konunuz sonrası, açtığınız konuların ödev/ araştırma/ tez vb amaçlı olduğunu düşünüyorum.

24 yaşında Türkiye'de çoğu kişi üniversite eğitimini tamamlamış oluyor. Siz yurtdışında olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Oradaki eğitim sistemi, ülkemizdekinden farklı. Pek çok ülkede lisans eğitim süresi bizdekinden daha kısa.

24 yaşında olup, okulunuzun bitmesine 3 sene olması ilginç mesela.

C CamKenari konularınızın gerçek amacı nedir ?
Lisansımı bitirdim, yüksek lisansımı yapıyorum. Zaten lisans değil de yüksek lisans okuduğumu belirtmiştim. Ayrıca liseden mezun olduktan hemenn sonra da üniversiteye geçmedim. Bunlardan yola çıkabilirsiniz.

Sokakta herkesi tanıyıp irdeliyormusunuz ülkemize o kadar sığınmacı dolustu bu kadar ürktunuz mu.sacmaliyorsunuz
Evet urkuyorum hiçte mutlu değilim ama konumuzla ilgisi nedir ? Ayrıca sizin kocanız katil olsa ben neden mutlu olayım bana tatlı yollayacaksiniz . Ben size diyorum ki eşi olarak siz buna engel olun ve eşinizin yahut başkasının canının yanmasına izin vermeyin .

Ucu hepimizin bir yerlerine dokunuyor işte . Birgün çocuğumuz hasta diye uykusuz kalabiliriz , maddi sıkıntımız var diye sinirli olabklirz yolda biriyle kavga ettik veya kaza oldu sizin kocanız silah taşıdığı için vurup öldürebilir. Yani ucu her insana dokunuyor. Önce eşi olarak sizin buna izin vermemeniz gerekiyor
Ben kocamın annesi bakıcısı değilim silah olup olmamasi ilgilendirmiyor sizi de

Evet urkuyorum hiçte mutlu değilim ama konumuzla ilgisi nedir ? Ayrıca sizin kocanız katil olsa ben neden mutlu olayım bana tatlı yollayacaksiniz . Ben size diyorum ki eşi olarak siz buna engel olun ve eşinizin yahut başkasının canının yanmasına izin vermeyin .
Ben 15 yılık evliyim kimseyi öldürmedi 🤣🤣🤣şaka misiniz dalgamisiniz işiniz yok mu 🤣🤣🤣

Konudaki hangi yorumlara like attığınız nasıl insanlardan fikir istediğinizi gösteriyor. Hanımefendi de ona uygun yazmış, neden rahatsız oldunuz?
Fikirlere açığım, ama al başını git kaç senden adam olmaz gibi şeyler duymaya açık değilim. Ben herkese saygı çerçevesinde cevap veriyorsam aynısını görmek isterim.

Yolda karşılaşıp, vurmayacağının garantisi var mı? Ay Allahım her gün daha da şaşırıyorum artık ya…
Bu güne kadar hayatımda yolda kimse bana ne silah doğrultu ne kavga.benim kocam terörist ya da cani değil .sizin mesru tipler benim etrafimda yok kocam hiç değil.siz nerde yasiyorsunuz bu kadar saçma hayal kurdunuz 🤣🤣🤣

İyi de önceki açtığınız konuda herkes size zaten ne düşündüğünü yazdı.
Konuyu tekrar açınca aniden kimsenin fikri değişmeyecek.
Sorun şurada; siz sadece "istediğiniz cevabı" duymak istiyorsunuz....
Hayır böyle değil. Gerçekten fikirlerini duymak istiyorum insanların. Yazanlara da çok teşekkür ederim. Ve hayır sadece istediğim tarzdan cevaplar beklemiyorum. Ama çirkin yorumlara da gerçekten ihtiyacım yok. Her şey saygı çerçevesi içerisinde yapılabilir, yazılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X