Konum atın o zamanSana ne sohbet etme
Potansiyel katilmiş, her an öldürebilirmiş yani ama şükür 15 senedir öldürmemiş. Teşekkürler koca yürekli koca
E tamam işte verildi cevaplar zaten önceki konunuzda?Gerçekten fikirlerini duymak istiyorum insanların.
Beni çok düşündünüzKonum atın o zaman
Aşkım gelemezsin benim olduğum yere sorryBeni çok düşündünüzayy kirilirim gelmezsem
Ama dövmüş kadını. Eski konusunu gördüm.Potansiyel katilmiş, her an öldürebilirmiş yani ama şükür 15 senedir öldürmemiş. Teşekkürler koca yürekli koca
Maalesef konu silmek yasak. Silseniz bile banlanırsınız konunuz da geri gelir. Güvenlik ile ilgili endişeleriniz varsa moderatörlerle görüşebilirsiniz.Kızlar belli bi süre sonra açtığım konuları silebilir miyim? Başıma bir iş gelsin istrmiyorum. Bunların burada sonsuza kadar durmasını istemem.
Yok öyle bir şey değil. Gerçek. Öyle olsaydı belirtirdim.İlk konunuzda yüksek lisans okuduğunuza dair bir bilgi vermemiştiniz.
Yüksek lisans yapmıyorsunuz demiyorum bende zaten. Konularınızın örnek olay/ tez/ araştırma ödevi vb olduğunu düşünüyorum diyorum.
Bu kötüymüşMaalesef konu silmek yasak. Silseniz bile banlanırsınız konunuz da geri gelir. Güvenlik ile ilgili endişeleriniz varsa moderatörlerle görüşebilirsiniz.
Yazıyor aslında kurallar bölümünde.Bu kötüymüşneden yasak. Keşke başta bilseydim.
Karısını mı aa, kocam sever de döver de öldürmedi ya ona bakın diyor zaarAma dövmüş kadını. Eski konusunu gördüm.
Gizlemek falan da mümkün değil mi konuyu? Ya da yazdıklarımı silmem? Hiç bir şey yapılmıyor mu?Yazıyor aslında kurallar bölümünde.
Yorumlara kapatabilirsiniz eğer istersen silemiyorsun ama yorumları kapatabiliyorsunBu kötüymüşneden yasak. Keşke başta bilseydim.
SevgiliGizlemek falan da mümkün değil mi konuyu? Ya da yazdıklarımı silmem? Hiç bir şey yapılmıyor mu?
İsterseniz moderatörle iletişime geçin.Gizlemek falan da mümkün değil mi konuyu? Ya da yazdıklarımı silmem? Hiç bir şey yapılmıyor mu?
Tamam sen mi Atacan sen ne çıkarımı yaptın sananeSiz arabada silah ve sopa taşıyan bir adamı guzellerseniz insanlar tepki gösterir . Nasıl normal buluyorsunuz. Silah birgün patlarsa çocuklarınız babasız kalacak . Size iyi davransa ne olacak ? Adam ya hapiste ya mezarda
Ben cikiyorum muhatap değilsiniz byeePotansiyel katil kocanızla trafikte, çarşıda pazarda karşılaşma ihtimalimiz…
Hoşçakalın sizinle konuşmak istediğini soylemedimHaksız çıkacaksınız evet. Mesela ağzınızı hayra açabilirsiniz böyle şeyler yazmak yerine. Yine de bu kadar kötü konuşacaksanız hiç yazmasanız daha iyi benim için.
Çok geziyor musunuz benim kocam güvenlikPotansiyel katil kocanızla trafikte, çarşıda pazarda karşılaşma ihtimalimiz…