Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne okuduğunuzu da anlamıyorsunuz manyağın biri çıkıp bana saldırsa bile öldürülmesini istemem bu bir, ikincisi yardım eden denk bir şekilde yardım etsin adamın elinde silah yoksa silahlanmasın bu da iki.
Çoğu insanda akıl olmadığını zaten 20 yıla yakındır net şekilde görüyoruz çoğunluğun sürü gibi inandığı şeyler beni ilgilendirmez.
Kazara bir gün katil olabilirim ama o kaza birinin kalbine hele ki arbede esnasında net şekilde kalbe bıçak saplamayla olmaz

Ben cok dusundum tasindim aileminde rizasi olmadigi icin bu iliskiyi bitirme karari aldim diceksin elbette bir taraf uzulecek sabikaisna falan deginme kesin kararliyim de vs

E aileniz buna da karşı iki türlü aynı sıkıntıyı çekiyorsunuz zaten anlattığınız kadarıyla aileniz ah canım türk mü okey diyecek biri değil buradaki hanımlar da diyor ki madem cefa aynı cefa bari elin ahmet mehmet barzosuna çekeceğinize gidin nicklere martinlere falan çekin en azından mutlu olursunuz

İyi biri olmak sevgili olmak ve evlenmek için yeterli olsaydı her iyi biriyle evlenmemiz gerekirdi ya da sevgili olmamız olmuyor değil mi çünkü önemli olan bu değil

Ben kalp temizliğine, niyetine, dürüstlüğüne bakarım.benim kocamda potansiyel katil gibi arabasında silahı,çelik sopası var .hayatında öncesinde eşimde kavgalara karışmış , agresif ve öfkeli.evleneceginiz kişinin size karşı nasıl .eğer şiddet ve öfkeli yapısı varsa uzak durun.yoksada geçmişteki bir suç için reddetmek biraz önyargıve haksızlık olur

İroni deyin lütfen.

Ben kalp temizliğine, niyetine, dürüstlüğüne bakarım.
Kocam arabasında bırakın silahı, çelik sopayı normal dümdüz sopa taşısa yemin ederim boşanırım. Bana nasıl davrandığının bir önemi yok herhangi bir insana zarar verebilecek potansiyelde olması yanında olmamam için yeterli sebep.

Aaaa niye sildiniz potansiyel katil kocanızın arkasında duramadınız mı?

Kocam potansiyel kavgacı olabilir ama ben değil.kimse ile cekismek ve rahatsız edilmek istemiyorum nokta
O zaman potansiyel kavgacı ve birilerine her an zarar verme ihtimali olan kocanızı herkesin okuyabildiği bir forumda övmeyin. Şiddeti mi meşrulaştıralım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…