- 28 Şubat 2017
- 7.951
- 22.171
Siz ne okuduğunuzu da anlamıyorsunuz manyağın biri çıkıp bana saldırsa bile öldürülmesini istemem bu bir, ikincisi yardım eden denk bir şekilde yardım etsin adamın elinde silah yoksa silahlanmasın bu da iki.Yoo hiç karışmasın gençler sonra manyagın biri çıkar size saldırır sizde onu kazara öldürürsünüz iki keş yüzünden hapis yatarsınıx.
Karışmasınlar asla.
Çoğu insan bu dersi çıkardı bu olayda .
Ben cok dusundum tasindim aileminde rizasi olmadigi icin bu iliskiyi bitirme karari aldim diceksin elbette bir taraf uzulecek sabikaisna falan deginme kesin kararliyim de vsOnun hic uzulmeyecegini bilsem simdi ayrilirim. Nasil yapacagim diye dusunuyorum. Az önce aradi beni göruntulu konustuk. Yuzumde ufacik bi ifade degisikligi sezdi sanirim hemen sordu bir sey var bana mi söylemiyorsun diye. Hep beni ne kadar cok sevdigini ve amacinin sadece ben ve para oldugunu söylüyor. Napacagimi bilmiyorum cok köseye sikismis hissediyorum.
E aileniz buna da karşı iki türlü aynı sıkıntıyı çekiyorsunuz zaten anlattığınız kadarıyla aileniz ah canım türk mü okey diyecek biri değil buradaki hanımlar da diyor ki madem cefa aynı cefa bari elin ahmet mehmet barzosuna çekeceğinize gidin nicklere martinlere falan çekin en azından mutlu olursunuzYabanciyi dusunmedim degil. Babam cok karsi gelir diye o topa hic girmedim, gelenekselci bir aile yapim var cunku. Ve ben bu iliskiye evlenecegim diye baslamadim. Hala da evleniyorum demedim demem de. Sadece iyi geldigi icin konustum. Su an beni sikistirmasiyla bir takim yasadigim sikintilari buraya aktardim. Hepsi bu.
İyi biri olmak sevgili olmak ve evlenmek için yeterli olsaydı her iyi biriyle evlenmemiz gerekirdi ya da sevgili olmamız olmuyor değil mi çünkü önemli olan bu değilNasil kararli olabildin peki? Iyi bir sevgilin varmis. Hadi benimkinin durumu belli, kimisi icin bu bir red flag olabilir, sebep olarak sunarsin cekip gitmen kolay olur. Senin eski sevgilin iyi biriyken neden bitirdin? Ve yeni bir aile kurarken o, hic kötu hissetmedinmi?
Ben kaçamadım o tarz erkeklerden. Eşimin babası öyle evlerden ırakTemizlik hastalığını bırak sürekli kadın muhabbetleri eden dedikoducu teyzeler gibi adam da çekilmez
Ben kalp temizliğine, niyetine, dürüstlüğüne bakarım.benim kocamda potansiyel katil gibi arabasında silahı,çelik sopası var .hayatında öncesinde eşimde kavgalara karışmış , agresif ve öfkeli.evleneceginiz kişinin size karşı nasıl .eğer şiddet ve öfkeli yapısı varsa uzak durun.yoksada geçmişteki bir suç için reddetmek biraz önyargıve haksızlık olurselam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
İroni deyin lütfen.Ben kalp temizliğine, niyetine, dürüstlüğüne bakarım.benim kocamda potansiyel katil gibi arabasında silahı,çelik sopası var .hayatında öncesinde eşimde kavgalara karışmış , agresif ve öfkeli.evleneceginiz kişinin size karşı nasıl .eğer şiddet ve öfkeli yapısı varsa uzak durun.yoksada geçmişteki bir suç için reddetmek biraz önyargıve haksızlık olur
Kocam arabasında bırakın silahı, çelik sopayı normal dümdüz sopa taşısa yemin ederim boşanırım. Bana nasıl davrandığının bir önemi yok herhangi bir insana zarar verebilecek potansiyelde olması yanında olmamam için yeterli sebep.Ben kalp temizliğine, niyetine, dürüstlüğüne bakarım.
Kocam arabasında bırakın silahı, çelik sopayı normal dümdüz sopa taşısa yemin ederim boşanırım. Bana nasıl davrandığının bir önemi yok herhangi bir insana zarar verebilecek potansiyelde olması yanında olmamam için yeterli sebep.
Aaaa niye sildiniz potansiyel katil kocanızın arkasında duramadınız mi
Potansiyel kavgacı değil katil demişsiniz, değiştirmeyin kelimeleriniziKocam potansiyel kavgacı olabilir ama ben değil.kimse ile cekismek ve rahatsız edilmek istemiyorum nokta
O zaman potansiyel kavgacı ve birilerine her an zarar verme ihtimali olan kocanızı herkesin okuyabildiği bir forumda övmeyin. Şiddeti mi meşrulaştıralım?Kocam potansiyel kavgacı olabilir ama ben değil.kimse ile cekismek ve rahatsız edilmek istemiyorum nokta
Doğru sizi ilgilendiren nedirPotansiyel kavgacı değil katil demişsiniz, değiştirmeyin kelimelerinizi
Neyini övdüm .nerede öyle yaziyorO zaman potansiyel kavgacı ve birilerine her an zarar verme ihtimali olan kocanızı herkesin okuyabildiği bir forumda övmeyin. Şiddeti mi meşrulaştıralım?
Doğru sizi ilgilendiren nedir
Kocanızın bi gün trafikte beni öldürebilme potansiyeliDoğru sizi ilgilendiren nedir
Kalbi güzelmiş, size iyi davranıyormuş bunlar yergi cümleleri mi?Neyini övdüm .nerede öyle yaziyor
Size şiddet vuran dokunan oldumu.neyi meşrulaştırma ya .ucu nerenize dokundu tobeO zaman potansiyel kavgacı ve birilerine her an zarar verme ihtimali olan kocanızı herkesin okuyabildiği bir forumda övmeyin. Şiddeti mi meşrulaştıralım?
Kadınları öldürmüyorKocanızın bi gün trafikte beni öldürebilme potansiyeli