- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Yolda karşılaşıp, vurmayacağının garantisi var mı? Ay Allahım her gün daha da şaşırıyorum artık ya…Size şiddet vuran dokunan oldumu.neyi meşrulaştırma ya .ucu nerenize dokundu tobe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolda karşılaşıp, vurmayacağının garantisi var mı? Ay Allahım her gün daha da şaşırıyorum artık ya…Size şiddet vuran dokunan oldumu.neyi meşrulaştırma ya .ucu nerenize dokundu tobe
Kadınları öldürmüyormuş.Yolda karşılaşıp, vurmayacağının garantisi var mı? Ay Allahım her gün daha da şaşırıyorum artık ya…
Ne deyeyim sacmalamayi kesinKalbi güzelmiş, size iyi davranıyormuş bunlar yergi cümleleri mi?
Allah razı olsun ne diyelim. Şaka gibi yaKadınları öldürmüyormuş.
Tamam konum atında yanlışlıkla oldurmesin saçmalamayın tobeKadınları öldürmüyormuş.
Saçmalamaktan bahsedecek en son kişi sizsiniz şu an emin olun buna.Ne deyeyim sacmalamayi kesin
Siz arabada silah ve sopa taşıyan bir adamı guzellerseniz insanlar tepki gösterir . Nasıl normal buluyorsunuz. Silah birgün patlarsa çocuklarınız babasız kalacak . Size iyi davransa ne olacak ? Adam ya hapiste ya mezardaKocam potansiyel kavgacı olabilir ama ben değil.kimse ile cekismek ve rahatsız edilmek istemiyorum nokta
Sizin gibi üslubu olan insanlardan fikir veya destek istemiyorum. Yazdıklarınız da destek falan değil bu arada. İyi akşamlar.He tamam çok sevdiği için sizinle birlikte. Çok da masum ve mazlum. Terk ederseniz yaşayamaz. Cezası bittikten sonra da iş teklifleri yağacağı için yurtdışına gitmeyi asla düşünmez. Aileniz de böyle tertemiz damadı bağrına basar. Bunları duymak istiyorsunuz, duydunuz. Bu kadar insan sayfalarca boşuna yazıyor. Bildiğiniz gibi yapın.
Polislerin de askerlerinde silahı var tartışıp ve ya konuyu irdeleme hakkınız varmı.size karışma hakkı vermedimSiz arabada silah ve sopa taşıyan bir adamı guzellerseniz insanlar tepki gösterir . Nasıl normal buluyorsunuz. Silah birgün patlarsa çocuklarınız babasız kalacak . Size iyi davransa ne olacak ? Adam ya hapiste ya mezarda
Ucu hepimizin bir yerlerine dokunuyor işte . Birgün çocuğumuz hasta diye uykusuz kalabiliriz , maddi sıkıntımız var diye sinirli olabklirz yolda biriyle kavga ettik veya kaza oldu sizin kocanız silah taşıdığı için vurup öldürebilir. Yani ucu her insana dokunuyor. Önce eşi olarak sizin buna izin vermemeniz gerekiyorSize şiddet vuran dokunan oldumu.neyi meşrulaştırma ya .ucu nerenize dokundu tobe
Evet konuyu irdeleme hakkım var herkesin yorum yaptığı bir platformdasiniz. Yazdığınız şeyler ve fikirleriniz de ürkütücüPolislerin de askerlerinde silahı var tartışıp ve ya konuyu irdeleme hakkınız varmı.size karışma hakkı vermedim
Konudaki hangi yorumlara like attığınız nasıl insanlardan fikir istediğinizi gösteriyor. Hanımefendi de ona uygun yazmış, neden rahatsız oldunuz?Sizin gibi üslubu olan insanlardan fikir veya destek istemiyorum. Yazdıklarınız da destek falan değil bu arada. İyi akşamlar.
Kocama bir şey olursa tatlı yi yapip yollarım bana akıl mi veriyorsunuz ya karışmayın işinize bakın sohbet istemiyorumSiz arabada silah ve sopa taşıyan bir adamı guzellerseniz insanlar tepki gösterir . Nasıl normal buluyorsunuz. Silah birgün patlarsa çocuklarınız babasız kalacak . Size iyi davransa ne olacak ? Adam ya hapiste ya mezarda
Haksız çıkacaksınız evet. Mesela ağzınızı hayra açabilirsiniz böyle şeyler yazmak yerine. Yine de bu kadar kötü konuşacaksanız hiç yazmasanız daha iyi benim için.Kadir iyi bir çocuktu ama her şartta erkekler bir değildir senin daha önceki soruların danda anladığım kadarıyla seni birkaç aya haberlerde görürüz gibi duruyor umarım. Haksız cikarim
Sokakta herkesi tanıyıp irdeliyormusunuz ülkemize o kadar sığınmacı dolustu bu kadar ürktunuz mu.sacmaliyorsunuzEvet konuyu irdeleme hakkım var herkesin yorum yaptığı bir platformdasiniz. Yazdığınız şeyler ve fikirleriniz de ürkütücü
İyi de önceki açtığınız konuda herkes size zaten ne düşündüğünü yazdı.Sadece insanlarin ne düsündügünü merak ediyor olamaz miyim? Bence cok kati davraniyorsunuz, belki yasamadiginiz icindir.
Kimse yorum yazacak cesareti bulduysa cevabında alır susun birHaksız çıkacaksınız evet. Mesela ağzınızı hayra açabilirsiniz böyle şeyler yazmak yerine. Yine de bu kadar kötü konuşacaksanız hiç yazmasanız daha iyi benim için.
Ha tamam o zaman ya.Kadınları öldürmüyor
Potansiyel katil kocanızla trafikte, çarşıda pazarda karşılaşma ihtimalimiz…Doğru sizi ilgilendiren nedir
Kadınları öldürmüyormuş…Potansiyel katil kocanızla trafikte, çarşıda pazarda karşılaşma ihtimalimiz…