Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocam potansiyel kavgacı olabilir ama ben değil.kimse ile cekismek ve rahatsız edilmek istemiyorum nokta
Siz arabada silah ve sopa taşıyan bir adamı guzellerseniz insanlar tepki gösterir . Nasıl normal buluyorsunuz. Silah birgün patlarsa çocuklarınız babasız kalacak . Size iyi davransa ne olacak ? Adam ya hapiste ya mezarda

He tamam çok sevdiği için sizinle birlikte. Çok da masum ve mazlum. Terk ederseniz yaşayamaz. Cezası bittikten sonra da iş teklifleri yağacağı için yurtdışına gitmeyi asla düşünmez. Aileniz de böyle tertemiz damadı bağrına basar. Bunları duymak istiyorsunuz, duydunuz. Bu kadar insan sayfalarca boşuna yazıyor. Bildiğiniz gibi yapın.
Sizin gibi üslubu olan insanlardan fikir veya destek istemiyorum. Yazdıklarınız da destek falan değil bu arada. İyi akşamlar.

Siz arabada silah ve sopa taşıyan bir adamı guzellerseniz insanlar tepki gösterir . Nasıl normal buluyorsunuz. Silah birgün patlarsa çocuklarınız babasız kalacak . Size iyi davransa ne olacak ? Adam ya hapiste ya mezarda
Polislerin de askerlerinde silahı var tartışıp ve ya konuyu irdeleme hakkınız varmı.size karışma hakkı vermedim

Size şiddet vuran dokunan oldumu.neyi meşrulaştırma ya .ucu nerenize dokundu tobe
Ucu hepimizin bir yerlerine dokunuyor işte . Birgün çocuğumuz hasta diye uykusuz kalabiliriz , maddi sıkıntımız var diye sinirli olabklirz yolda biriyle kavga ettik veya kaza oldu sizin kocanız silah taşıdığı için vurup öldürebilir. Yani ucu her insana dokunuyor. Önce eşi olarak sizin buna izin vermemeniz gerekiyor

Kocama bir şey olursa tatlı yi yapip yollarım bana akıl mi veriyorsunuz ya karışmayın işinize bakın sohbet istemiyorum

Kadir iyi bir çocuktu ama her şartta erkekler bir değildir senin daha önceki soruların danda anladığım kadarıyla seni birkaç aya haberlerde görürüz gibi duruyor umarım. Haksız cikarim
Haksız çıkacaksınız evet. Mesela ağzınızı hayra açabilirsiniz böyle şeyler yazmak yerine. Yine de bu kadar kötü konuşacaksanız hiç yazmasanız daha iyi benim için.

Sadece insanlarin ne düsündügünü merak ediyor olamaz miyim? Bence cok kati davraniyorsunuz, belki yasamadiginiz icindir.
İyi de önceki açtığınız konuda herkes size zaten ne düşündüğünü yazdı.
Konuyu tekrar açınca aniden kimsenin fikri değişmeyecek.
Sorun şurada; siz sadece "istediğiniz cevabı" duymak istiyorsunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X