Ben de yetiştirmeye calisiyordum 22. Cuzu okuyorum son 7 sayfam.kaldi.Kızlar bidirim aldınız mı?
Hatim süremiz 2 Haftaya uzadı
Bildirim gelenler beğenir misiniz lütfen
muhursuzpusula
@H M
@Ruzgarruya
@Asiltutku
B Buluts34
Ssevincli
@ohbb-kaplan
@Assos32
Cookiie
@Zerre
@dut agaci
@Etlibamya
@Teneffus Zili
@kavs-i kuzah
i p e k
Kızlar bu haftanın cüzlerini haftaya perşembeye kadar uzattık. Artık 2 hafta süremiz var bilginiz olsun
Hep öyle olacak canım 1 cüzü 2 hafta da okuyup bildirim yapacağızBen de yetiştirmeye calisiyordum 22. Cuzu okuyorum son 7 sayfam.kaldi.
Uzamasına sevindim.
Bundan sonra hep mi 2 haftada olacak yoksa bir seferlik mi?
Aynen öyle canım bu hafta değil diğer hafta ya kadar uzattık süreyi. Bu hafta ki cüzünün son günü haftaya perşembe sonŞimdi bu hafta yani bugün için bildirim yapmayıp haftaya mi olacak yanlış anlamadım değil mi
Evet canım bildirim gelmediği için bende okumadın sandım işte ondan sürekli etiket yapıp durdum. Neyse ağzına sağlık Rabbim kabul etsin inşallah28. Cüzü okudum ben buraya yazdım biliyodum yazmamışım ondan önceki hafta yazmışım.
bu hafta regl bekliyorum. çok iyi olur. istersen 2 cüz ver iki haftayi birlikte okuyayim. istersen birdahaki hafta katılayım.@Passi0n
@arkadasimes
Aktif Lora
@moco-coco
@Life light
@Sohrab
@Oriana
Kızlar müsaitseniz Hatim grubumuza katılır mısınız?
Haftada 1 cüz okuyoruz
Canım benim Hoşgeldin ne mutlu oldumbu hafta regl bekliyorum. çok iyi olur. istersen 2 cüz ver iki haftayi birlikte okuyayim. istersen birdahaki hafta katılayım.
tamam canım teşekkür ederimCanım benim Hoşgeldin ne mutlu oldum
Haftaya başla reglin gelecekse eğer sıkışma. Bu haftadan itibaren 2 haftalık süre ile okuyup bildirim yapacağız canım normal de her gçhafta cuma dualıyorduk ama son haftalar çok eksikler olunca bugün böyle karar aldık. 4 5 arkadaşla 2şer cüz okucaz diğer arkadaşlar düzenli bildirim yapıyor sağolsunlar ben seni etiket yaparım haftaya
Bu hafta duası olmayacakmı yani canım haftayamı kaldıKURAN'I KERİM HATMİ
6.Hafta
. .
SON GÜN
Katılan Arkadaşlar ;
1.cüzmuhursuzpusula
2.cüz@HejaR12
3.cüz@H M
4.cüzB Buluts34
5.cüz@Ruzgarruya
6.cüz@Asiltutku
7.cüzB Buluts34
8.cüzSsevincli Ablası
9.cüzSsevincli Komşusu
10.cüz@ohbb-kaplan
11.cüz@dut agaci
12.cüz@Etlibamya
13.cüz@Zerre
14.cüzCookiie
15.cüz@burcusami
16.cüz@Assos32
17.cüz@burcusami
18.cüzR rana20
19.cüzR rana20
20.cüz@SoLeiL12
21.cüz@SoLeiL12
22.cüzi p e k
23.cüz@HejaR12
24.cüz@mutlulukbenihicbirakma Kardeşi
25.cüzSsevincli Komşusu
26.cüz@kavs-i kuzah
27.cüzR rana20 Annesi
28.cüz@Teneffus Zili
29.cüz@Ada-anne
30.cüz@Ada-anne
SON BİLDİRİM 08.07 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAKTIR. LÜTFEN BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERELİM ARKADAŞLAR
Hatimimizin süresi 2 haftadır.
8. ve 9. cüz okundu secdeside yapıldıKURAN'I KERİM HATMİ
6.Hafta
. .
SON GÜN
Katılan Arkadaşlar ;
1.cüzmuhursuzpusula
2.cüz@HejaR12
3.cüz@H M
4.cüzB Buluts34
5.cüz@Ruzgarruya
6.cüz@Asiltutku
7.cüzB Buluts34
8.cüzSsevincli Ablası
9.cüzSsevincli Komşusu
10.cüz@ohbb-kaplan
11.cüz@dut agaci
12.cüz@Etlibamya
13.cüz@Zerre
14.cüzCookiie
15.cüz@burcusami
16.cüz@Assos32
17.cüz@burcusami
18.cüzR rana20
19.cüzR rana20
20.cüz@SoLeiL12
21.cüz@SoLeiL12
22.cüzi p e k
23.cüz@HejaR12
24.cüz@mutlulukbenihicbirakma Kardeşi
25.cüzSsevincli Komşusu
26.cüz@kavs-i kuzah
27.cüzR rana20 Annesi
28.cüz@Teneffus Zili
29.cüz@Ada-anne
30.cüz@Ada-anne
SON BİLDİRİM 08.07 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAKTIR. LÜTFEN BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERELİM ARKADAŞLAR
Hatimimizin süresi 2 haftadır.
Olur canım nasıl dersen hepsi uyar banaArkadaşlar son haftalarda maalesef ki boş cüzlerimiz kalıyor ve vaktinde Hatim Duasını yapamıyoruz.
Bundan sonra ki haftalar için gerçekten her hafta düzenli bildirim yapan arkadaşlar ile devam etmek istiyorum çünkü 1 2 kişi yüzünden diğer bütün herkes beklemek zorunda kalıyor. Şöyle bir fikrim var ;
Yaklaşık 6 cüzümüz bazen de daha fazla cüz boşta kalıyor süremizi 2 Haftaya uzatıp kalan cüzleri de ben 2 cüz okurum diyen arkadaşlarımla paylaşıp listeye alıma kapatıp bu düzende devam edelim mi lütfen sizde fikirlerinizi iletin bu konuda bana destek olun. Ben çalıştığım halde hafta da 1 cüz okumaya hiç zorlanmadan devam ediyorum ama bu aksaklık neden her hafta oluyor inanın çözemedim hakkınızı helal edin.
@H M
@Asiltutku
@Ruzgarruya
B Buluts34
@dut agaci
Ssevincli
@ohbb-kaplan
@Zerre
Cookiie
@Assos32
@burcusami
@SoLeiL12
@HejaR12
@Teneffus Zili
@Ada-anne
@kavs-i kuzah
muhursuzpusula
Canım 1.cüz için bildirim bekliyorum ama arkadaş uzun süredir siteye giriş yapmadı istersen sen 1.cüzü okuyup duasını da yap. Daha fazla beklemeyelim. Duasını yapınca haber verirsen çok sevinirim
Canım yanlış etiket yaptım
Evet canım artık 2 hafta da okuyup dualayacağızBu hafta duası olmayacakmı yani canım haftayamı kaldı
Canim 9 temmuz da bağışlanacak hatimin