- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
inşallah canım daha olmadım zatenAktif Lora canım haftaya cumaya kadar 25.cüzü okuma şansın var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım daha olmadım zatenAktif Lora canım haftaya cumaya kadar 25.cüzü okuma şansın var mı?
Kuzum arkadaş okumuş şimdi haber verdi sana haftaya yazacağım inşallahinşallah canım daha olmadım zaten
tamam canimKuzum arkadaş okumuş şimdi haber verdi sana haftaya yazacağım inşallah
Canım bu hafta 30.cüz de senin gördün dimi 2şer cüz vermiştim hatim duasını da sen yapacaksın 30.cüz okuduğun için hatırlatıyım dedim
Evet canım biliyorumCanım bu hafta 30.cüz de senin gördün dimi 2şer cüz vermiştim hatim duasını da sen yapacaksın 30.cüz okuduğun için hatırlatıyım dedim
Günaydın canım okuma sürenizi 2 Haftaya uzattık artık 1 cüzü 2 hafta da okuyacağız. Bu cuma öğlene kadar 12.cüzü okuyup bildirim yaparsan sevinirim.Kızlar bana hiç bildirim gelmedi tamamen unutmuşum burayı ne oldu devam ediyor muyuz en son 12. Cüzü okuyacaktım
Canım sırayla devam ediyoruz okumaya önümüzdeki 2 hafta içinde 29.cüzü okuyacaksın sen