- 8 Mart 2021
- 393
- 663
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım, böyle daha mantıklı yolumuza düzenli okuyanlarla devam edebiliriz, ben diğer hatim grubunda da varım, orada 2 hafta süre ile 2 cüz okuyoruz, ben zorlanmadı şükür, adet zamanım gelecek diye önden okuduğumda oldu cüzleri, birde böyle deneyelim inşallah zamanında hatmimiz tamamlanır canımArkadaşlar son haftalarda maalesef ki boş cüzlerimiz kalıyor ve vaktinde Hatim Duasını yapamıyoruz.
Bundan sonra ki haftalar için gerçekten her hafta düzenli bildirim yapan arkadaşlar ile devam etmek istiyorum çünkü 1 2 kişi yüzünden diğer bütün herkes beklemek zorunda kalıyor. Şöyle bir fikrim var ;
Yaklaşık 6 cüzümüz bazen de daha fazla cüz boşta kalıyor süremizi 2 Haftaya uzatıp kalan cüzleri de ben 2 cüz okurum diyen arkadaşlarımla paylaşıp listeye alıma kapatıp bu düzende devam edelim mi lütfen sizde fikirlerinizi iletin bu konuda bana destek olun. Ben çalıştığım halde hafta da 1 cüz okumaya hiç zorlanmadan devam ediyorum ama bu aksaklık neden her hafta oluyor inanın çözemedim hakkınızı helal edin.
H M
Asiltutku
Ruzgarruya
B Buluts34
Migrenben
Ssevincli
ohbb
Z Zerre
Cookiie
Meybuz
burcusami
SoLeiL12
HejaR12
Teneffus Zili
@Ada-anne
kavs-i kuzah
muhursuzpusula
Benim başımda bazı sıkıntılar var. O yüzden hiç giremedim bi süredir. Sıkıntılarımı atlatayım tekrar katılcam inşallah.@zinciriye
S SekerliYogurt
Kızlar bi haftadır bildirim alamadım sizden. 5.hafta Hatmi duası için sizi bekliyoruz lütfen acil dönüş yapın. Bu haftaki listeye sizi ekleyemedim.
Bu hafta ki cüz okunmadı dimiBenim başımda bazı sıkıntılar var. O yüzden hiç giremedim bi süredir. Sıkıntılarımı atlatayım tekrar katılcam inşallah.
Beni bu haftaki cüze hiç eklememişsiniz. Okumadım hiç bu hafta.Bu hafta ki cüz okunmadı dimi
Canım geçen haftadan bildirim yapmadın ya sen bu hafta derken yanlış yazmışım geçen haftanın cüzünü demek istedimBeni bu haftaki cüze hiç eklememişsiniz. Okumadım hiç bu hafta.
Bende okurum 2 haftada 2 cüz canımArkadaşlar son haftalarda maalesef ki boş cüzlerimiz kalıyor ve vaktinde Hatim Duasını yapamıyoruz.
Bundan sonra ki haftalar için gerçekten her hafta düzenli bildirim yapan arkadaşlar ile devam etmek istiyorum çünkü 1 2 kişi yüzünden diğer bütün herkes beklemek zorunda kalıyor. Şöyle bir fikrim var ;
Yaklaşık 6 cüzümüz bazen de daha fazla cüz boşta kalıyor süremizi 2 Haftaya uzatıp kalan cüzleri de ben 2 cüz okurum diyen arkadaşlarımla paylaşıp listeye alıma kapatıp bu düzende devam edelim mi lütfen sizde fikirlerinizi iletin bu konuda bana destek olun. Ben çalıştığım halde hafta da 1 cüz okumaya hiç zorlanmadan devam ediyorum ama bu aksaklık neden her hafta oluyor inanın çözemedim hakkınızı helal edin.
H M
Asiltutku
Ruzgarruya
B Buluts34
Migrenben
Ssevincli
ohbb
Z Zerre
Cookiie
Meybuz
burcusami
SoLeiL12
HejaR12
Teneffus Zili
@Ada-anne
kavs-i kuzah
muhursuzpusula
Yok canım şuan 6 cüz boşta bu haftayı uzatıp bi sonraki cuma duasını yapalım. Şimdi listeyi tekrar düzenlicem 2 cüz vercem almak istiyorum diyen arkadaşlara
Tamamdır kuzum ben 23.cüzü okumuştum adetim yaklaşıyor diye, 2.cüzü de okurum en yakın sürede
Ağzına sağlık canım Rabbim kabul etsin inşallahTamamdır kuzum ben 23.cüzü okumuştum adetim yaklaşıyor diye, 2.cüzü de okurum en yakın sürede
Geçen hafta dedim hani ben haber veremesem bile okudum sayın demiştimCanım geçen haftadan bildirim yapmadın ya sen bu hafta derken yanlış yazmışım geçen haftanın cüzünü demek istedim
28. Cüzü okudum ben buraya yazdım biliyodum yazmamışım ondan önceki hafta yazmışım.KURAN'I KERİM HATMİ
5.Hafta
. .
SON GÜN
Katılan Arkadaşlar ;
1.cüz @zinciriye
2.cüz H M
3.cüz R rana20
4.cüz Ruzgarruya
5.cüz Asiltutku
6.cüz B Buluts34
7.cüz Ssevincli Ablası
8.cüz Ssevincli Komşusu
9.cüz ohbb
10.cüz
11.cüz @Etlibamya
12.cüz Z Zerre
13.cüz Cookiie
14.cüz
15.cüz Meybuz
16.cüz burcusami
17.cüz
18.cüz R rana20
19.cüz R rana20 Annesi
20.cüz SoLeiL12
21.cüz i p e k
22.cüz HejaR12
23.cüz mutlulukbenihicbirakma Kardeşi
24.cüz Ssevincli Komşusu
25.cüz kavs-i kuzah
26.cüz R rana20 Annesi
27.cüz Teneffus Zili
28.cüz S SekerliYogurt
29.cüz @Ada-anne
30.cüz muhursuzpusula
Olur canlarKızlar bidirim aldınız mı?
Hatim süremiz 2 Haftaya uzadı
Bildirim gelenler beğenir misiniz lütfen
muhursuzpusula
H M
Ruzgarruya
Asiltutku
B Buluts34
Ssevincli
ohbb
Meybuz
Cookiie
Z Zerre
Migrenben
@Etlibamya
Teneffus Zili
kavs-i kuzah
i p e k
Kızlar bu haftanın cüzlerini haftaya perşembeye kadar uzattık. Artık 2 hafta süremiz var bilginiz olsun