• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınsal durumlar

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
18
merhabalar bayanlar
Yaklaşık 3 ay önce 2 aylık beneğimin kalbi durduğu için düşük yapmak zorunda kaldım. Çok psikolojim bozuk hala atlatamadım. Muayene sırasında rahmimin ters olduğunu öğrendim doktorlar düşüğüb bununla alakası yok diyorlar fakat içimde gene de bir arayış var... rahmi ters olup evlat sahibi olan varmı lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Öncelikle gecmis olsun arkadasima da dr. rahmin ters olduğunu söylemişti simdi 2 tane evladi var,uzulmeyin hersey gonlunuzce olsun inşallah

Allah razı olsun ilk gebeliğim böyle olunca umutsuzluğa kapıldım hala da toparlanamadım

Dr.arkadasimada gebeliğe engel değil demisti,sizde sıkmayın caninizi psikolojide cok onemli gebelik olayinda

Dr.arkadasimada gebeliğe engel değil demisti,sizde sıkmayın caninizi psikolojide cok onemli gebelik olayinda
Öyle tabi bir toparlanabilsem başka ne yapılır ne edilir bilmiyorum hangi resit yaptırayım neye baktırayım bilmiyorum hatayı kendimde arıyorum

Back