Dediğim gibi hep güzel kadınlara karşı bir adını koyamadığım çekim mi desem arzu mu artık bir şeyler olurdu ve hemen yok artık daha neler diye kafamdan atmaya çalışırdım ergenliğimde,erkeklere de aşık olurdum,erkeklerin ilgisi daha iyi hissettirirdi ve kafam karışırdı. Yeni yeni kendimi fark edip kabullenmeye çalışıyorumMuhtemelen biseksüelsiniz, bununla yaşamayı öğrenmeniz gerekecek. Sapık olduğunuzu falan düşünmüyorum. Kadınlar arasında biseksüelliğin daha yaygın olduğunu okumuştum.
Dikkati farklı noktaya çekmekten ziyade kendimle yüzleşip önüme bakmam daha doğru olacak gibiSizin istek aşırı yoğun ve yeteri kadar tatmin olamıyor musunuz acaba? Ya da eşinizle yeni bir şeyler deneyebilirsiniz belki dikkatinizi başka bir noktaya çekmiş olursunuz.
Ben de böyşe düşünüyorum, o eksik organ kdını çerez konumuna düşürür.Korkmayın biseksuel kadınlar her zaman erkekleri seçer
Bu dengesizlik değil ki gayet normal. Bazen sort bazen hard hatta bazen soft başlar sonra harda dönüşür. Tamamen hormonlarla ve ruhsal durumla ilgiliNormalde de dengesizimdir zaten bazen hiç aklıma bile gelmez eşim yanaşmasa,bazen de aklımdan çıkmaz,aşırı hard takılmak isterim ısırmalar,morartacak kadar sıkmalar,vurmalar falan,sanki bir doyumsuzluk geliyor
1 kadına yetsin de onlar ikinci geride dursun. İki kadın doyuracak güç kaçında var acabaSasiracak birsey yok aslında valla cok hakli bi konuya deginmis eski mahalleden samimi oldugum bi abla bu konularda resmen uzmanlasmisti bir kac kere sevgilisi boyle bir seyi talep etmis oda bana anlatmisti bir cok erkegin bunu cok istedigini az cok biliyorum
Kesinlikle,hep bir eksiklik hisseder insanBen de böyşe düşünüyorum, o eksik organ kdını çerez konumuna düşürür.
Ben de kadın bedenini çok beğenirim, hatta bir erkeğin omuzlarından aşağısına baktığımı da hiç hatırlamam ama çekici kadınları uzun uzun izlerim. Hatta böyle bir ilişkiyi deneyimlemeyi de çok isterdim ama emin olun erkek bedeninin verdiği hissi vermez. Hayal etmek suç değil, kendinizi böyle kabullenin, gayet sıradan bir durum. Pek çok kadının aklından geçmiş olacağını düşünüyorum benDediğim gibi hep güzel kadınlara karşı bir adını koyamadığım çekim mi desem arzu mu artık bir şeyler olurdu ve hemen yok artık daha neler diye kafamdan atmaya çalışırdım ergenliğimde,erkeklere de aşık olurdum,erkeklerin ilgisi daha iyi hissettirirdi ve kafam karışırdı. Yeni yeni kendimi fark edip kabullenmeye çalışıyorum
Doktor ne yapacak bana,bir hastalık değil ki buTek başınıza başa çıkamazsınız doktora gitmeniz gerek.
O kadar iyi geldi ki sizin gibi yorumlar,iyi ki bu konuyu açmışım diyorum,çok teşekkür ediyorumBen de kadın bedenini çok beğenirim, hatta bir erkeğin omuzlarından aşağısına baktığımı da hiç hatırlamam ama çekici kadınları uzun uzun izlerim. Hatta böyle bir ilişkiyi deneyimlemeyi de çok isterdim ama emin olun erkek bedeninin verdiği hissi vermez. Hayal etmek suç değil, kendinizi böyle kabullenin, gayet sıradan bir durum. Pek çok kadının aklından geçmiş olacağını düşünüyorum ben
Hastalık değil belki psikolojiktir. Yoksa bu duygular doğuştan olur diye düşünüyorum.Doktor ne yapacak bana,bir hastalık değil ki bu
Ben de o dertten muzdaribim, geçemlerde titreşimli penis halkası için zarf attım. Ben yaparım o lazım değil dediben eşimle olan ilişkimize titreşimli dildoyu bile ekleyemedim, kadın eksik kalsınşuan tek istediğim aletleri de işin içine alet etmek başka bişey değil
Bizde de yok o, grinin 50 tonunu izleyelim dedim bekaret sahnesinde daha kapattırdıOhoooo siz baya ucmussunuz ben film izlemeyi bile kabul etttiremedim bazen isyan edesim geliyor artık
Ben de bugün ortaya çıktı demedim zaten çok eskiye dayanıyor ama şu bir kaç haftadır zirve yaptı. Benim gibi olanlar varsa deneyimlerini öğrenmek istedim. Yoksa psikolojimin iyi olmadığı zamanlarda gidip yardım aldığım da çok oldu,öyle bir durum yok şu anHastalık değil belki psikolojiktir. Yoksa bu duygular doğuştan olur diye düşünüyorum.
Rica ederim, aldatma boyutuna geçmedikten sonra bu tip dürtülerin sorun olmadığına inanın, hayal kurmak suç değil, sakinleşin ve eşinizin keyfini çıkarın. Zaman daralmış, doğumdan sonra istek olsa bile fırsat olmayacak çünküO kadar iyi geldi ki sizin gibi yorumlar,iyi ki bu konuyu açmışım diyorum,çok teşekkür ediyorum
Benimkinin çok tuhaf fantezileri var, buraya yazsam olay olurBen de o dertten muzdaribim, geçemlerde titreşimli penis halkası için zarf attım. Ben yaparım o lazım değil dedi
Bizde de yok o, grinin 50 tonunu izleyelim dedim bekaret sahnesinde daha kapattırdı
Duygusal olarak erkekler daha çekici geliyor evet ama kadın bedeninin uyandırdığı duyguyu uyandırmıyor. Böyle de yaşanabiliyor. Bir gün eşim hayatımdan çıkarsa kesinlikle deneyimlemek isteyeceğim bir şey olacakDediğim gibi hep güzel kadınlara karşı bir adını koyamadığım çekim mi desem arzu mu artık bir şeyler olurdu ve hemen yok artık daha neler diye kafamdan atmaya çalışırdım ergenliğimde,erkeklere de aşık olurdum,erkeklerin ilgisi daha iyi hissettirirdi ve kafam karışırdı. Yeni yeni kendimi fark edip kabullenmeye çalışıyorum
Ne diyeceğimi bilemedim, sizi rahatsız eden şeylerse sıkıntı tabi ki, ben grup dışında pek çok şeye açık gibiyim ama asıl keyif aldığım natural seks. Diğerleri ancak arada bir yapılabilirBenimkinin çok tuhaf fantezileri var, buraya yazsam olay olur
Siz benim aklımı okuyorsunuz galibaDuygusal olarak erkekler daha çekici geliyor evet ama kadın bedeninin uyandırdığı duyguyu uyandırmıyor. Böyle de yaşanabiliyor. Bir gün eşim hayatımdan çıkarsa kesinlikle deneyimlemek isteyeceğim bir şey olacak
O zaman hayallere devam, yapacak bir şey yokSiz benim aklımı okuyorsunuz galibaYemin ederim bugün aynısını düşündüm,eşim olmasaydı şu an denerdim dedim kendi kendime
S&M ve grup dışında çoğu şeye açık biriyim ama fiziksel ve ruhsal zarar verici istekler yoksa denenebilir aslındaBenimkinin çok tuhaf fantezileri var, buraya yazsam olay olur
Düşünceye de kilit vurulamaz değil mi amaO zaman hayallere devam, yapacak bir şey yok
Ben de o dertten muzdaribim, geçemlerde titreşimli penis halkası için zarf attım. Ben yaparım o lazım değil dedi
Bizde de yok o, grinin 50 tonunu izleyelim dedim bekaret sahnesinde daha kapattırdı