Kadınlarla Da Birlikte Olma İsteği

Muhtemelen biseksüelsiniz, bununla yaşamayı öğrenmeniz gerekecek. Sapık olduğunuzu falan düşünmüyorum. Kadınlar arasında biseksüelliğin daha yaygın olduğunu okumuştum.
Dediğim gibi hep güzel kadınlara karşı bir adını koyamadığım çekim mi desem arzu mu artık bir şeyler olurdu ve hemen yok artık daha neler diye kafamdan atmaya çalışırdım ergenliğimde,erkeklere de aşık olurdum,erkeklerin ilgisi daha iyi hissettirirdi ve kafam karışırdı. Yeni yeni kendimi fark edip kabullenmeye çalışıyorum

Sizin istek aşırı yoğun ve yeteri kadar tatmin olamıyor musunuz acaba? Ya da eşinizle yeni bir şeyler deneyebilirsiniz belki dikkatinizi başka bir noktaya çekmiş olursunuz.
Dikkati farklı noktaya çekmekten ziyade kendimle yüzleşip önüme bakmam daha doğru olacak gibi

Korkmayın biseksuel kadınlar her zaman erkekleri seçer
Ben de böyşe düşünüyorum, o eksik organ kdını çerez konumuna düşürür.
Bu dengesizlik değil ki gayet normal. Bazen sort bazen hard hatta bazen soft başlar sonra harda dönüşür. Tamamen hormonlarla ve ruhsal durumla ilgili
1 kadına yetsin de onlar ikinci geride dursun. İki kadın doyuracak güç kaçında var acaba hayallere devam

Ben de kadın bedenini çok beğenirim, hatta bir erkeğin omuzlarından aşağısına baktığımı da hiç hatırlamam ama çekici kadınları uzun uzun izlerim. Hatta böyle bir ilişkiyi deneyimlemeyi de çok isterdim ama emin olun erkek bedeninin verdiği hissi vermez. Hayal etmek suç değil, kendinizi böyle kabullenin, gayet sıradan bir durum. Pek çok kadının aklından geçmiş olacağını düşünüyorum ben

O kadar iyi geldi ki sizin gibi yorumlar,iyi ki bu konuyu açmışım diyorum,çok teşekkür ediyorum

ben eşimle olan ilişkimize titreşimli dildoyu bile ekleyemedim, kadın eksik kalsın şuan tek istediğim aletleri de işin içine alet etmek başka bişey değil
Ben de o dertten muzdaribim, geçemlerde titreşimli penis halkası için zarf attım. Ben yaparım o lazım değil dedi
Ohoooo siz baya ucmussunuz ben film izlemeyi bile kabul etttiremedim bazen isyan edesim geliyor artık
Bizde de yok o, grinin 50 tonunu izleyelim dedim bekaret sahnesinde daha kapattırdı

Hastalık değil belki psikolojiktir. Yoksa bu duygular doğuştan olur diye düşünüyorum.
Ben de bugün ortaya çıktı demedim zaten çok eskiye dayanıyor ama şu bir kaç haftadır zirve yaptı. Benim gibi olanlar varsa deneyimlerini öğrenmek istedim. Yoksa psikolojimin iyi olmadığı zamanlarda gidip yardım aldığım da çok oldu,öyle bir durum yok şu an

O kadar iyi geldi ki sizin gibi yorumlar,iyi ki bu konuyu açmışım diyorum,çok teşekkür ediyorum
Rica ederim, aldatma boyutuna geçmedikten sonra bu tip dürtülerin sorun olmadığına inanın, hayal kurmak suç değil, sakinleşin ve eşinizin keyfini çıkarın. Zaman daralmış, doğumdan sonra istek olsa bile fırsat olmayacak çünkü

Duygusal olarak erkekler daha çekici geliyor evet ama kadın bedeninin uyandırdığı duyguyu uyandırmıyor. Böyle de yaşanabiliyor. Bir gün eşim hayatımdan çıkarsa kesinlikle deneyimlemek isteyeceğim bir şey olacak

Benimkinin çok tuhaf fantezileri var, buraya yazsam olay olur
Ne diyeceğimi bilemedim, sizi rahatsız eden şeylerse sıkıntı tabi ki, ben grup dışında pek çok şeye açık gibiyim ama asıl keyif aldığım natural seks. Diğerleri ancak arada bir yapılabilir

Siz benim aklımı okuyorsunuz galiba Yemin ederim bugün aynısını düşündüm,eşim olmasaydı şu an denerdim dedim kendi kendime

Ben de o dertten muzdaribim, geçemlerde titreşimli penis halkası için zarf attım. Ben yaparım o lazım değil dedi

Bizde de yok o, grinin 50 tonunu izleyelim dedim bekaret sahnesinde daha kapattırdı

Bizimkinin derdi farklida senin kinin derdi ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…