Kadınlarla Da Birlikte Olma İsteği

Ben deneyimledim fakat benim için "deneyim" değil normal bir şey, hetero değilim çünkü. Kız sevgilim de oldu, sadece cinsel deneyim de.

Valla helal olsun keske sizdeki cesaretin 10 da 1 i bende de olsa yani bazi konularda imreniyorum sizin gibilere

Yetiştirilme tarzıyla da alakalı olabilir. Ailem geleneksel değil, açık görüşlüler, öyle olunca sen de daha da açık görüşlü oluyorsun kuşak farkından dolayı.

Aynen canim cok haklisin biz daha kocamizla.oturup sorunumuzu sikintimizi cozemiyoruz aslinda herseyin basinda o yetistirilme tarzi geliyor cograyfa kaderdir derler ya cok dogru soylemisler

Kocanız ile ilişkinizi bir gözden geçirin. Ön sevişme mi yok çok mu kısa ruhunuz doymuyor gibi geldi bana. Dizilerin ve filmlerin ve kamuoyunun da bilinçaltınızı yönlendirmesi ile rüyalarınıza girmiş bu durum.

Ben deneyimledim fakat benim için "deneyim" değil normal bir şey, hetero değilim çünkü. Kız sevgilim de oldu, sadece cinsel deneyim de.
Yaşınız nedir? Sanki 20li yaş grubu daha normal karşılıyor bu tür şeyleri gibime geliyor

Kocamla ilişkimizde bir sorun söyleyemem,ön sevişme benim istediğim kadar uzar,zaten öyle oldu bittiye gelmez,en az 1 saat sürer,ortalamamız 1 buçuk saattir,her ikimiz de tatmin oluruz hem fiziken hem ruhen. Sanırım geçmişte izlediğim bazı dizilerin de etkisi olabilir

Ben deneyimlemedim ama isterdim 16 senedir eşimle birlikte olunca tren kaçtı ama sevgililik olarak hiç düşunmedim nedense 41 yaşindayım
Evet tam olarak aynı fikirdeyim sizinle Eşimi bu kadar sevmesem farklı şeyler deneyebilirdim belki kimbilir…

Ben deneyimlemedim ama isterdim 16 senedir eşimle birlikte olunca tren kaçtı ama sevgililik olarak hiç düşunmedim nedense 41 yaşindayım

İcinizden gelmiyor bence gelse sizde yaparsiniz gibi o ışık o ozguven var gibi sizde

Muhtemelen biseksüelsiniz, bununla yaşamayı öğrenmeniz gerekecek. Sapık olduğunuzu falan düşünmüyorum. Kadınlar arasında biseksüelliğin daha yaygın olduğunu okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…