Ben deneyimledim fakat benim için "deneyim" değil normal bir şey, hetero değilim çünkü. Kız sevgilim de oldu, sadece cinsel deneyim de.
Yetiştirilme tarzıyla da alakalı olabilir. Ailem geleneksel değil, açık görüşlüler, öyle olunca sen de daha da açık görüşlü oluyorsun kuşak farkından dolayı.Valla helal olsun keske sizdeki cesaretin 10 da 1 i bende de olsa yani bazi konularda imreniyorum sizin gibilere
Yetiştirilme tarzıyla da alakalı olabilir. Ailem geleneksel değil, açık görüşlüler, öyle olunca sen de daha da açık görüşlü oluyorsun kuşak farkından dolayı.
Yaşınız nedir? Sanki 20li yaş grubu daha normal karşılıyor bu tür şeyleri gibime geliyorBen deneyimledim fakat benim için "deneyim" değil normal bir şey, hetero değilim çünkü. Kız sevgilim de oldu, sadece cinsel deneyim de.
26 yaşındayım. 90 sonrası doğanlar daha açık görüşlü olabilirler genel olarak.Yaşınız nedir? Sanki 20li yaş grubu daha normal karşılıyor bu tür şeyleri gibime geliyor
Kocamla ilişkimizde bir sorun söyleyemem,ön sevişme benim istediğim kadar uzar,zaten öyle oldu bittiye gelmez,en az 1 saat sürer,ortalamamız 1 buçuk saattir,her ikimiz de tatmin oluruz hem fiziken hem ruhen. Sanırım geçmişte izlediğim bazı dizilerin de etkisi olabilirKocanız ile ilişkinizi bir gözden geçirin. Ön sevişme mi yok çok mu kısa ruhunuz doymuyor gibi geldi bana. Dizilerin ve filmlerin ve kamuoyunun da bilinçaltınızı yönlendirmesi ile rüyalarınıza girmiş bu durum.
Evet tam olarak aynı fikirdeyim sizinleBen deneyimlemedim ama isterdim 16 senedir eşimle birlikte olunca tren kaçtıama sevgililik olarak hiç düşunmedim nedense 41 yaşindayım
Ben deneyimlemedim ama isterdim 16 senedir eşimle birlikte olunca tren kaçtıama sevgililik olarak hiç düşunmedim nedense 41 yaşindayım
Evliyim ve bir eğilimim varsa şu an bunu deneyip görme şansım yok o sebepten rahatsız oluyorumBiseksüel olabilirsiniz neden bu kadar korktunuz ki?
Aslında sadakat faktörü baltalıyor sanki,içten geliyor ama denersen raydan çıkma durumun da olabilirİcinizden gelmiyor bence gelse sizde yaparsiniz gibi o ışık o ozguven var gibi sizde
Boşanma sebepleri bu ilgi olanlar çok mu peki?Aldığım boşanma davası dosyalarından tecrübemle söyleyebilirim ki anlattığınız gibiyse kadınlara da ilginiz var ve bu tarz kadınların sayısı o kadar da az değil.
E o zaman kocamı aldatmam gerekli ha bi erkekle aldatmışım ha kadınla içimden sevismek her türlü gelir ama tek eşli olduğumdan uygun değilİcinizden gelmiyor bence gelse sizde yaparsiniz gibi o ışık o ozguven var gibi sizde
İlk kez duyuyorumYok sebep bu olmuyor ama çirkinleşmek isteyen eşler zaten kadınlara da ilgisi vardı diye bunu da koz olarak kullanabiliyor :)
Muhtemelen biseksüelsiniz, bununla yaşamayı öğrenmeniz gerekecek. Sapık olduğunuzu falan düşünmüyorum. Kadınlar arasında biseksüelliğin daha yaygın olduğunu okumuştum.Selam herkese. 30 yaşındayım,evliyim,bir çocuğum var ve de şu an ikinciye hamileyim. İkinci trimesterda cinsel duygular tavan yapıyor ama ilk kez bu kadar yoğun oldu bende. Üstelik bu kez hemcinslerim de aşırı seksi geliyor,kendimi kadınları hayal ederken buluyorum. Önceden de kadınlar dikkatimi çekerdi,rüyalarımda kadınlarla sevişirdim falan ama son zamanlarda kendime şaşırıyorum. Kadın bedeniyle bozdum resmen. Eşimi de çok istiyorum ve çok seviyorum bu arada,iki günde bir birlikte oluyoruz,tatmin de oluyorum ama yine de aklıma seksi kadınlar düşüyor. Gün içinde uğraşacak tonla işim oluyor yine de aklım dağılmıyor,nasıl bir cendereye düştüm böyle,çıldıracağım.