- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.678
Yok hayır dışkı katı olana deniyor. Konu benim sevgilim bu arada, o konuya bir ilgisi yokÇiş dışkı değil mi? Hem belki onu da istiyordur eşi
Bu da farklı bir bakış açısı, ben onayla ilgili olduğunu düşünmüyorum bu toplumda eş cinsellik her koşulda gizli yaşanıyor. Ev arkadaşıyız deseler erkeklerden daha az dikkat çeker.Organla ilgisi yok, toplumsal onay ve kabul görme ihtiyacı duyuluyor, özellikle kendine yetemeyen, hayatının iplerini eline alamamış, kendisine yetemeyen biseksuel kadınlar genelde erkekleri seçer.
O kadar basit değil işte. Geleneksel aile yapısı her şekilde baski ve strese sebep oluyor. Etraf duymasin vb. Degil olay.Bu da farklı bir bakış açısı, ben onayla ilgili olduğunu düşünmüyorum bu toplumda eş cinsellik her koşulda gizli yaşanıyor. Ev arkadaşıyız deseler erkeklerden daha az dikkat çeker.
Biri kandaki artıkların böbrekle atılması, diğeri de yenilen gıdaların sindirilmeyen kısımlarının bağırsakla dışarı atılması.Çiş dışkı değil mi? Hem belki onu da istiyordur eşi
Bunu çoğu kadından duyuyorum ama bence şöyle kaslı kılsız erkek vücudu kadın vücudundan 10 kat daha fazla çekici yaKadın bedeni zaten seksidir, estetiktir.
Kadınlara da öyle gelmelidir, aksi hali bastırılmış duygu olur bana göre.
Bir şeyin güzelliğini ne olursa olsun kabullenmek, onu yemeye arzu değildir.
Ha belki vardır cinsel yönelim, merak ediyorsunuzdur ama bu kadar tabulaştırmayın yahu şunu.
Onlar yunan tanrısı, erkek değil kiBunu çoğu kadından duyuyorum ama bence şöyle kaslı kılsız erkek vücudu kadın vücudundan 10 kat daha fazla çekici ya
Ondan diyorum adama gel sana bilekten boyuna bir ağda yapalım diye ama dinlemiyorBunu çoğu kadından duyuyorum ama bence şöyle kaslı kılsız erkek vücudu kadın vücudundan 10 kat daha fazla çekici ya
Yok yahu var öyle adamlar ama standart TC erkeği değil tabiOnlar yunan tanrısı, erkek değil ki
Ya bu erkeklere kılı normalleştirip kadınların tüyüne bile takılan kültürü kim inşa etti?? Enseler parmaklar bile kıllı kıllı görüyorum iğreniyorum şahsenOndan diyorum adama gel sana bilekten boyuna bir ağda yapalım diye ama dinlemiyor
Yeni nesil bunu aşıyor galiba, bu gün plajdaydım 20 25 yaş arası gençlerde pek tülüye rastlamadım. Hepsininki genetik değildir her halde. Olan bizim nesile olduYa bu erkeklere kılı normalleştirip kadınların tüyüne bile takılan kültürü kim inşa etti?? Enseler parmaklar bile kıllı kıllı görüyorum iğreniyorum şahsen
Objektif olarak kadın vücudu daha çekici bence. Tabii ki çok güzel erkekler de var ama erkek vücudu kendiliğinden güzel olamıyor, spor, kas gerekiyor biraz. Kadın spor yapmasa da ideal formda olabiliyor, kilolu olmamak yetiyor. Kas yapan kadınlar da var tabii de bana aşırı itici, erkek gibi geliyor onlar. Bel filan da kalınlaşıyor bütün vücut kas çalışınca.Bunu çoğu kadından duyuyorum ama bence şöyle kaslı kılsız erkek vücudu kadın vücudundan 10 kat daha fazla çekici ya
Garipsenecek bir durum yok. Ben de hayatımda en az bir kez bir kadınla sevişmek istiyorum
Bu swinger kültürü de kimisi kıkançlıktan kaldıramaz ama bence aranızdaki çekim bambaşka bir şeyse cinsellikte başka bir kadını ya da erkeği kıskanmazsınız. Sonuçta orada herkes tatmin olmaya çalışıyor ama gündelik hayatta sen hayat arkadaşınlasın. Aradaki bağıma güvendiğim partnere yeni kişi eklemek de isterim.
Bence çoğu kişi bunları ister çünkü cinselliğin kuralı olmaz. Ama işte kim yapabilir ne kadar yapılabilir o tartışılır
Hayatta niye yapamayasınız hayal edebilen istiyordur yapamama nedeniniz cinsel arzunuzdan değil doğru olmadığına şartlandığınızdanHayal etmek baska yapmak cok baska seyler bende hayal ediyorum ama hayatta yapamam genelleme yapmak biraz fazlaca iyimserlik oluyor
Bu swinger olayları aslında baya yaygın diye biliyorum ama herkese göre de değil dediğiniz gibi. Dürtüleri kenara bırakıp mantıklı düşündüğünde çok engel ortaya çıkıyor. Bunu para için yapanlara denk gelmemek lazım mesela,hastalıklara davetiye çıkarılır,güvenirsin yarın bir gün videoların dolaşmaya başlar elden ele,şantajlanırsın… Zor iş bizim toplumda benceGaripsenecek bir durum yok. Ben de hayatımda en az bir kez bir kadınla sevişmek istiyorum
Bu swinger kültürü de kimisi kıkançlıktan kaldıramaz ama bence aranızdaki çekim bambaşka bir şeyse cinsellikte başka bir kadını ya da erkeği kıskanmazsınız. Sonuçta orada herkes tatmin olmaya çalışıyor ama gündelik hayatta sen hayat arkadaşınlasın. Aradaki bağıma güvendiğim partnere yeni kişi eklemek de isterim.
Bence çoğu kişi bunları ister çünkü cinselliğin kuralı olmaz. Ama işte kim yapabilir ne kadar yapılabilir o tartışılır
İlk başta bir kafede birbirinizi tanıyıp test isteniyor. Zaman zaman da aynı kişilerle buluşuluyor falan diye duymuştum. Bunlarla ilgili podcastler de var. Her ilişkide olabilecek derece de sorun çıkabilirBu swinger olayları aslında baya yaygın diye biliyorum ama herkese göre de değil dediğiniz gibi. Dürtüleri kenara bırakıp mantıklı düşündüğünde çok engel ortaya çıkıyor. Bunu para için yapanlara denk gelmemek lazım mesela,hastalıklara davetiye çıkarılır,güvenirsin yarın bir gün videoların dolaşmaya başlar elden ele,şantajlanırsın… Zor iş bizim toplumda bence
Hayal etmekle yapmak arasında pek bir fark yok bence.Hayal etmek baska yapmak cok baska seyler bende hayal ediyorum ama hayatta yapamam genelleme yapmak biraz fazlaca iyimserlik oluyor
Neden,açıklar mısınız?Hayal etmekle yapmak arasında pek bir fark yok bence.
Niye olsun ki? Bir erkeği hayal etmekten bir farkı yok. Bir erkeği hayal etmekle gerçeği arasında çok bir fark var mı? Cinayet işlemeyi hayal etmiyorsunuz, bu kadar abartılacak bir şey değil.Neden,açıklar mısınız?