Kadınlarla Da Birlikte Olma İsteği

NewLife78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
51
46
Selam herkese. 30 yaşındayım,evliyim,bir çocuğum var ve de şu an ikinciye hamileyim. İkinci trimesterda cinsel duygular tavan yapıyor ama ilk kez bu kadar yoğun oldu bende. Üstelik bu kez hemcinslerim de aşırı seksi geliyor,kendimi kadınları hayal ederken buluyorum. Önceden de kadınlar dikkatimi çekerdi,rüyalarımda kadınlarla sevişirdim falan ama son zamanlarda kendime şaşırıyorum. Kadın bedeniyle bozdum resmen. Eşimi de çok istiyorum ve çok seviyorum bu arada,iki günde bir birlikte oluyoruz,tatmin de oluyorum ama yine de aklıma seksi kadınlar düşüyor. Gün içinde uğraşacak tonla işim oluyor yine de aklım dağılmıyor,nasıl bir cendereye düştüm böyle,çıldıracağım.

Demek ki biseksuel yoneliminiz varmış ama siz hamilelik hormonlariyla fark etmişsiniz, olabilir neden cildiriyorsunuz? :)

Hamilesiniz, hep meyve, tatlı filan aşerilecek değil ya, siz de seksi kadın aşeriyorsunuz demek, çok doğal. Ama illa yemeniz gerekmiyor, yemeseniz de çocuk sağlıklı doğuyor ahsh
Gerçekten öyle oldu bu kez Yani her aşerdiğimiz şeyi bulamayabiliriz sonuçta

Demek ki biseksuel yoneliminiz varmış ama siz hamilelik hormonlariyla fark etmişsiniz, olabilir neden cildiriyorsunuz? :)
Yani konuda da yazdığım gibi önceden de ilgimi çekerdi güzel kadınlar ama üzerinde durmadım hiç şimdi sürekli aklıma düşünce gerildim,nasıl başa çıkacağımı bilemedim ondan çıldırıyorum

Hamilelikte istek çok artıyor ama hemcinslerinize ilgi duyuyor olmanızı da buna bağlamalı mi bilmiyorum?

Hamilelikte istek çok artıyor ama hemcinslerinize ilgi duyuyor olmanızı da buna bağlamalı mi bilmiyorum?
İlgi derken duygusal bir yönelim değil asla tamamen ilkel bir cinsel istek söz konusu.Yoksa iki kadının evlenmesi fikri mesela veya sevgili olması bunlar bana sıcak gelmiyor asla. Hamilelik bozdu ayarlarımı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…