Ahaha adam da der artık sıyırdın iyiceBen karşı değilim ama düşününce yapamam çünkü kadınlar bana çekici gelmiyor.
Erkeğin verdiği hazzı bana bir kadın nasıl verebilir ki? Versem kendim de veririm. Benim için düş değil gerçeklik önemli.
Bir erkekle (eşimle) saatlerce sevişebilirim o güç enerji hep var 3 saati görmüşlüğümüz var ama bir kadınla bu benim açımdan mümkün değil umduğum onda değil çünkü
Hormonlarınız size direk libido olarak dönüyor sanırım.
Eşinize peruk takıp kadın olarak hayal edin belki biraz aşermeniz azalır
Doğru evet, tabii ki hayat tarzı ve değerlerle ilgili. Ama önemli olan senden farklı yaşayan insanları yargılamamak. Bunu öğrenemedik toplumca.Belki hayat tarzininda bunda etkisi vardir ben ic Anadolu bolgesinde dogdum buyudum ve halada orda yasiyorum yani bana cok uc noktalarda seyler bunlar mesela bende kendimi cok astim diye dusunuyorum kocamla birçok sey yapabilirim cok fazla sinirlarim yok ama bu olay bana fazla geliyor
Geldi fakeci, Mahmut abi tayfası,geç kaldınızBana da sanki fakemişsiniz gibi geldi.
ısırmalar, morartmalar maşallah yani.
Mahmut abi sen misin ?
Erkek arkadaşımın saçları zaten kadın saçı gibi, benimkinden güzel. Bir keresinde geyiğine makyaj yapmıştım ama çok kötü olmuştu. Hormon almamış transa benzemiştiAhaha adam da der artık sıyırdın iyice
Kız ben istiyorum da eşimi ikna edemiyorum ki hiç birineOhoooo siz baya ucmussunuz ben film izlemeyi bile kabul etttiremedim bazen isyan edesim geliyor artık
Doğru evet, tabii ki hayat tarzı ve değerlerle ilgili. Ama önemli olan senden farklı yaşayan insanları yargılamamak. Bunu öğrenemedik toplumca.
Dildo korkutucu geliyor bana nedenseben eşimle olan ilişkimize titreşimli dildoyu bile ekleyemedim, kadın eksik kalsınşuan tek istediğim aletleri de işin içine alet etmek başka bişey değil
titreşimi olacaksa çok sevimliDildo korkutucu geliyor bana nedense
Bende geç kaldığımızı düşünüp geldim zaten tatlışGeldi fakeci, Mahmut abi tayfası,geç kaldınız
Gerçekten çok haklısınızCok haklisin insanlari yargilamamayi cok önceden aci tecrubelerle biraktim bende suan kimin ne yaptigi zerre umrumda olmuyor herkesin kendi hayati kendi kararı bunu elestirmek yada engellemeye calismak kimsenin haddine degil
Benim hiç aklıma gelmedi,eşim sanırım kabul eder bana göre daha açık fikirlititreşimi olacaksa çok sevimli
dildo olmasa bile masaj aletleri var titreşimli onu alıp ilişki sırasında kullanabilirsin boşver sen kadınları bak kocişin varBenim hiç aklıma gelmedi,eşim sanırım kabul eder bana göre daha açık fikirli
Benim eşimden de taş gibi hatun olurmuş doğrusu fiziğine bayılıyorum,Allahtan öyle de iyice küsmüyorum hayataErkek arkadaşımın saçları zaten kadın saçı gibi, benimkinden güzel. Bir keresinde geyiğine makyaj yapmıştım ama çok kötü olmuştu. Hormon almamış transa benzemişti
Eşimden yana çok şanslıyım zaten bir dediğimi ikiletmez,ben de tatmin olana kadar saatlerce uğraşabilirdildo olmasa bile masaj aletleri var titreşimli onu alıp ilişki sırasında kullanabilirsin boşver sen kadınları bak kocişin var
Yürüyüş yaparken de kafam benimle geliyor maalesefSanırım bir süre
kız o zaman kafayı evde bırak çık dışarıya sen kal evde de ona gelmesin peşinden ayıp diye birşey var yani istenmiyorsun sen de onaYürüyüş yaparken de kafam benimle geliyor maalesefSanırım bir süre kendimi bu şekilde kabullenmeliyim
Hayat tarzı dediniz de aklıma geldi,çocukken daha cinselliği ilk keşfettiğimiz yıllarda yaşıtım bir kız arkadaşım vardı evcilik oynarken karı koca olmuştuk ve öpüşmüştük bunu da annem fark etti ve düzgün bir dille bunun uygun olmadığını anlatmıştı,acaba diyorum o zamanlardan gelen bir dürtü mü buBelki hayat tarzininda bunda etkisi vardir ben ic Anadolu bolgesinde dogdum buyudum ve halada orda yasiyorum yani bana cok uc noktalarda seyler bunlar mesela bende kendimi cok astim diye dusunuyorum kocamla birçok sey yapabilirim cok fazla sinirlarim yok ama bu olay bana fazla geliyor
Yanlız olmadığıma sevindim şu an,bazı insanlar da öyle cevaplar veriyor ki kendimi uzaydan gelmişim gibi hissediyorumBende kadinlarla ruyamda cokça sevisirim kadınlarıda beğenirim ama bu kadar deliricek kadar hiç hissetmedim hamilelik hormonlarindan galiba bende reglken 5 lat daha istekli oluyorum gözümun onüne neler neler geliyor
Ben deneyimledim fakat benim için "deneyim" değil normal bir şey, hetero değilim çünkü. Kız sevgilim de oldu, sadece cinsel deneyim de.Peki aranızda hiç deneyimleyen oldu mu bir bayanla?