Kadınlarla Da Birlikte Olma İsteği

Ahaha adam da der artık sıyırdın iyice

Doğru evet, tabii ki hayat tarzı ve değerlerle ilgili. Ama önemli olan senden farklı yaşayan insanları yargılamamak. Bunu öğrenemedik toplumca.

Doğru evet, tabii ki hayat tarzı ve değerlerle ilgili. Ama önemli olan senden farklı yaşayan insanları yargılamamak. Bunu öğrenemedik toplumca.

Cok haklisin insanlari yargilamamayi cok önceden aci tecrubelerle biraktim bende suan kimin ne yaptigi zerre umrumda olmuyor herkesin kendi hayati kendi kararı bunu elestirmek yada engellemeye calismak kimsenin haddine degil

Cok haklisin insanlari yargilamamayi cok önceden aci tecrubelerle biraktim bende suan kimin ne yaptigi zerre umrumda olmuyor herkesin kendi hayati kendi kararı bunu elestirmek yada engellemeye calismak kimsenin haddine degil
Gerçekten çok haklısınız

Erkek arkadaşımın saçları zaten kadın saçı gibi, benimkinden güzel. Bir keresinde geyiğine makyaj yapmıştım ama çok kötü olmuştu. Hormon almamış transa benzemişti
Benim eşimden de taş gibi hatun olurmuş doğrusu fiziğine bayılıyorum,Allahtan öyle de iyice küsmüyorum hayata

dildo olmasa bile masaj aletleri var titreşimli onu alıp ilişki sırasında kullanabilirsin boşver sen kadınları bak kocişin var
Eşimden yana çok şanslıyım zaten bir dediğimi ikiletmez,ben de tatmin olana kadar saatlerce uğraşabilir Ama yine de kadınlı fanteziler de geliyor aklıma ilişki sırasında da

Yürüyüş yaparken de kafam benimle geliyor maalesef Sanırım bir süre

Yürüyüş yaparken de kafam benimle geliyor maalesef Sanırım bir süre kendimi bu şekilde kabullenmeliyim
kız o zaman kafayı evde bırak çık dışarıya sen kal evde de ona gelmesin peşinden ayıp diye birşey var yani istenmiyorsun sen de ona

Hayat tarzı dediniz de aklıma geldi,çocukken daha cinselliği ilk keşfettiğimiz yıllarda yaşıtım bir kız arkadaşım vardı evcilik oynarken karı koca olmuştuk ve öpüşmüştük bunu da annem fark etti ve düzgün bir dille bunun uygun olmadığını anlatmıştı,acaba diyorum o zamanlardan gelen bir dürtü mü bu

Bende kadinlarla ruyamda cokça sevisirim kadınlarıda beğenirim ama bu kadar deliricek kadar hiç hissetmedim hamilelik hormonlarindan galiba bende reglken 5 lat daha istekli oluyorum gözümun onüne neler neler geliyor
Yanlız olmadığıma sevindim şu an,bazı insanlar da öyle cevaplar veriyor ki kendimi uzaydan gelmişim gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…