Kadınlarla Da Birlikte Olma İsteği

Normalde de dengesizimdir zaten bazen hiç aklıma bile gelmez eşim yanaşmasa,bazen de aklımdan çıkmaz,aşırı hard takılmak isterim ısırmalar,morartacak kadar sıkmalar,vurmalar falan,sanki bir doyumsuzluk geliyor
Hetero erkeklerin çoğunun iki kadınla birlikte sevişip üçlü yapma fantezisi vardır. Öyle bir şey teklif edebilirsiniz. Gizli gizli yapmaktan iyidir.

Normalde de dengesizimdir zaten bazen hiç aklıma bile gelmez eşim yanaşmasa,bazen de aklımdan çıkmaz,aşırı hard takılmak isterim ısırmalar,morartacak kadar sıkmalar,vurmalar falan,sanki bir doyumsuzluk geliyor
Bana da sanki fakemişsiniz gibi geldi.
ısırmalar, morartmalar maşallah yani.

Mahmut abi sen misin ?

O dediklerin arada bende de oluyor hatta ilişki sırasında çok uç noktaya gelmişsem ama bi kadını düşünürmüyüm hiç aklımdan bile geçmedi bundan sonra olacağını da sanmam ☺️ Doğumdan sonra bebek falan derken sizinde o libidodan eser kalmaz ha baktınız düzelmiyor bi uzman desteği alırsınız🤔

Hetero erkeklerin çoğunun iki kadınla birlikte sevişip üçlü yapma fantezisi vardır. Öyle bir şey teklif edebilirsiniz. Gizli gizli yapmaktan iyidir.
Şu yazdığın şey bana şaşırdığın şeyden çok daha şaşırtıcı :KK70: Sinirlendim adamıma boş yere deme öyle şeyler :KK70:

Şu yazdığın şey bana şaşırdığın şeyden çok daha şaşırtıcı :KK70: Sinirlendim adamıma boş yere deme öyle şeyler :KK70:

Sasiracak birsey yok aslında valla cok hakli bi konuya deginmis eski mahalleden samimi oldugum bi abla bu konularda resmen uzmanlasmisti bir kac kere sevgilisi boyle bir seyi talep etmis oda bana anlatmisti bir cok erkegin bunu cok istedigini az cok biliyorum

Aseksuel ve dinine cok asiri duskun erkekler haric hayir diyecek erkek oldugunu sanmıyorum
ben eşimle olan ilişkimize titreşimli dildoyu bile ekleyemedim, kadın eksik kalsın :KK70: :KK70: şuan tek istediğim aletleri de işin içine alet etmek başka bişey değil :KK70: :KK70:

Evet doğru tespit. Libidosu çok yüksek olmayan ve aşırı duygusal erkekler de nadir de olsa oluyor bir de.

Konuyla bire bir alakasi olmasada ilk esimle karma karisik bi olayımiz olmustu isin ozune inince aslinda olayin ve niyetin tamda bu konuyla alakasi oldugu belli oluyor şimdi ki esimde cok istekli biri degil ama eminim böyle bir seyi teklif etsem hemen kabul eder yok demez ama onlarin anlamadiklari şu var kim kocasini baska bi kadinla paylasir salaklar bunu akil edemiyorlar

ben eşimle olan ilişkimize titreşimli dildoyu bile ekleyemedim, kadın eksik kalsın :KK70: :KK70: şuan tek istediğim aletleri de işin içine alet etmek başka bişey değil :KK70: :KK70:

Ohoooo siz baya ucmussunuz ben film izlemeyi bile kabul etttiremedim bazen isyan edesim geliyor artık

Konuyla bire bir alakasi olmasada ilk esimle karma karisik bi olayımiz olmustu isin ozune inince aslinda olayin ve niyetin tamda bu konuyla alakasi oldugu belli oluyor şimdi ki esimde cok istekli biri degil ama eminim böyle bir seyi teklif etsem hemen kabul eder yok demez ama onlarin anlamadiklari şu var kim kocasini baska bi kadinla paylasir salaklar bunu akil edemiyorlar
Paylaşanlar var 🤣 Kıskançsanız zaten böyle bir işe girişmemelisiniz.

Kadın bedeni zaten seksidir, estetiktir.
Kadınlara da öyle gelmelidir, aksi hali bastırılmış duygu olur bana göre.
Bir şeyin güzelliğini ne olursa olsun kabullenmek, onu yemeye arzu değildir.
Ha belki vardır cinsel yönelim, merak ediyorsunuzdur ama bu kadar tabulaştırmayın yahu şunu.
Çok haklısınız,toplum baskısının rolü de büyük

Geçer geçer bu da daha öncekiler gibi Şaka bir yana da daha önceden seneler oldu tabi bende de oluyordu ama ben hamile değil dim tabi gel git şeyler bunlar bir yürüş yap açılırsın kendine gelip. :)
Yürüyüş yaparken de kafam benimle geliyor maalesef 😀 Sanırım bir süre kendimi bu şekilde kabullenmeliyim

Evet son zamanlarda cok sık gormeye basladik bunu ama bence onlarin aralarinda sevgi felan yok zira bu olay tamamen sevgiyle zit seyler gibi geliyor bana
Ben buna katılmıyorum. Herkesin ilişki dinamiği farklı. Sevmek = sahip olmak değil. Bence bazen özverili olmak, dürüst olmak, bazı şeyleri aşabilmek de sevgi göstergesi olabiliyor.

Gizli gizli bir şeyler yaşama peşinde olsam zaten bir yolunu bulurum çok kolay şu devirde.Üçlü falan ne demek çok kıskancım eşimi asla kimseyle paylaşamam,ben de cidden yaşasam öyle bir şey midem kaldırmaz sonrasında

Gizli gizli bir şeyler yaşama peşinde olsam zaten bir yolunu bulurum çok kolay şu devirde.Üçlü falan ne demek çok kıskancım eşimi asla kimseyle paylaşamam,ben de cidden yaşasam öyle bir şey midem kaldırmaz sonrasında
O zaman hiçbir şey yapmayacaksın, unutacaksın çünkü kocan da insan, o da seni kıskanabilir.

Ben buna katılmıyorum. Herkesin ilişki dinamiği farklı. Sevmek = sahip olmak değil. Bence bazen özverili olmak, dürüst olmak, bazı şeyleri aşabilmek de sevgi göstergesi olabiliyor.

Belki hayat tarzininda bunda etkisi vardir ben ic Anadolu bolgesinde dogdum buyudum ve halada orda yasiyorum yani bana cok uc noktalarda seyler bunlar mesela bende kendimi cok astim diye dusunuyorum kocamla birçok sey yapabilirim cok fazla sinirlarim yok ama bu olay bana fazla geliyor

X