E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KardelenMasaliM
Evet kardelen misali senin sayende para birktirmeye başladım.İnşalla iyi paralar biriktiririm canım benim.saol :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim zaten hergün 3,5 ytl koyuyorsan kumbarana 15 günde 52,5 ytl oluyor.yerimseniben
nadiecim canim benim:1hug:hangimizin ihtiyaci olmuyorki.Ben gecen ay biriktirdigimle 50 euro borcum vardi onu kapattim geri kalan 50 euroyu saklyiorum simdikinide üzerine koyup haftaya saclarimi yaptirmayi planlyiorum.Bu arada sacimdan artakalanlada kizlarima kislik giyecek alicam..
Dedigin gibi günlük biriktirmek cok keifli oluyor.
Bide canim benim sayende demissin.Eger iyi birseylere vesile olabilioyrsam cok ama cok mutlu olrum.Sizlerde beni yanliz birakmadiniz bende size tesekkür ederim.a.s.:1hug:
benim şuan 100 ytl param oldu...şimdi bu parayı gidip tam yaptırcam.
slm herkese kızlar biriktirdiginiz paraları napcaksınız?? benim baya oldu bazen daha fazla atıyorum altın alcam galiba :)
g_b_k_ cim tam yaptirma iyi fikir bozulmadan kenarda misil misil beklesin.kaydirigubbakcemile2a.s.
bende varim haber verin oldumu
selam canlarım;
hepinizden özür diliyorum. ancak bende bir sorun var heralde diğer site başlığımız vardı ya günlerdir ona bişey gelir mi diye bakıyorum yok. dün yazdım hatta internetimiz sıkıntılıydı gitmemiş. bu sabah gelince hemen yazdım. bu topikten neden haberim olmadı kendime kızıp duruyorum nerde kaçırdım acabakafamçokkarıştı bu aralar dediğim gibi bir de internet bağlantımızda sıkıntı vardı. iki gün boyunca da bilgisayarımı bilgi işlem götürdü formatlamak için. ama hemen bu başlığı aboneliğime ekledim. kardelenmasalım bu topiğin adresini vermese hala haberim olacağı yoksenağlama
bundan sonra daha aktif katılımlarla sizlerleyim. a.s.