- 23 Ocak 2008
- 25.401
- 293
- Konu Sahibi KardelenMasaliM
hepinize iyi geceler diliyorum kızlar sabaha görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minilyacim sen ilk mesaji okudunmu??
Bak sana söyle aciklayayim.Ilk baslarda her ayin 10 unda diye konustk.Fakat sayimiz cogalinca günü haftalik yaptik.Yani her hafta birimizde sira.Sen yine hergün 3,5 ytl atarak haftada 25 YTL biriktireceksin.Yani yine ayda 100 ytl olacak canim.a.s.
Iyii aksamlar canlarimmmkaydirigubbakcemile5
Kizlar esim hasta kizim hasta ben yorgun.Mahvolmus bir haldeyim.Sabahtan beri cocuk odasiyla ugrasiyorum.Büütn mobilyalari cektim sildim üpürdüm dolaplari döktüm kisliklari cikardim.Yazliklari kaldirdim...........
Ay cok yorgunummm.Liste icin beni bugünde mazur görün nooolluuurrr
Vallahi mahcup oldum ama gecmis mesajlari okuyup kim gitti kim kaldi simdi yapamayacagim.Hem yarina kadar belki gelen giden olur listeden.
Simdilik hepinizi öpüyorum canlarimmŞenizŞeniz
Iyi aksamlarrrkaydirigubbakcemile
Iyii aksamlar canlarimmmkaydirigubbakcemile5
Kizlar esim hasta kizim hasta ben yorgun.Mahvolmus bir haldeyim.Sabahtan beri cocuk odasiyla ugrasiyorum.Büütn mobilyalari cektim sildim üpürdüm dolaplari döktüm kisliklari cikardim.Yazliklari kaldirdim...........
Ay cok yorgunummm.Liste icin beni bugünde mazur görün nooolluuurrr
Vallahi mahcup oldum ama gecmis mesajlari okuyup kim gitti kim kaldi simdi yapamayacagim.Hem yarina kadar belki gelen giden olur listeden.
Simdilik hepinizi öpüyorum canlarimmŞenizŞeniz
Iyi aksamlarrrkaydirigubbakcemile
boynunu sıcak tut canım havluyu isit kremledikten sonra boynunu sar canım eşine acil şifalar dilerim hava değişken ben de eşim de grip olduk canım arkadaşım geldi kızcağıza da bulaştırdımm galiba haydi bay
[/B
bol kaznçli bir hfata diliyorum kızlar]