Kadinlarkulubu Para Günü!

sağol ablacım Allah razı olsun. rabbim namazlarını ve dualarını kabul etsin :Saruboceq: öpüyorum seni

bende öptüm seni bitanem Şeniz vbugünkü muhabbetin ve arkadaşlığın için teşekkür ederim tabi ki fatma ablama da :1hug: Allaha emanet ol canım

bugünkü sıkıntılı günümü neşeye çevirdiğiniz için ve yanımda olduğunuz için sana ve fatma ablaya teşekkür ederimŞeniz:teselli::1hug:

günaydın arkadaşlar...

sizede hayırlı cumalar...evet dün iyi oldu...bende size teşekkür ederim arkadaşlığınız için..

FREZYANIN annesine doktor ne demiş haberi olan varmı...inş. önemli bir şey yoktur...

merhaba arkadaşlar daha şimdi geldim ama freyzadan haber yok 23 nisan için hazırlık yapıyoruz sabah çıktım evde yemek yok valla neyseki buzlukta mantım var gelin beraber yiyelim

merhaba arkadaşlar daha şimdi geldim ama freyzadan haber yok 23 nisan için hazırlık yapıyoruz sabah çıktım evde yemek yok valla neyseki buzlukta mantım var gelin beraber yiyelim

bak mantıyı çok severim. gelemeyeceğiz uzak diye gelin falan diyorsun ama ilk uçakla gelir bütün mantıları yerim haberin olsun loveli hanımmm kaydirigubbakcemile3

fatma ablacım frezya dan benimde haberim yok maalesef :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar öcelikle hepinize çok teşekür ederim sağolun beni merak etmişiniz allahrazı olsun
kızlar annemde 3 tane çğerinde nodıl çikti dr takıbe aldı bakalım hayrlısı bu ayınb 23 ünde tekrar gideceğiz inşallah büyümüyolardır
allah hasta olan herkese şifa versin anneciğimede inşallah
hepinizi çok öpyorum kaendinize iyi bakın dostlarım
..................sevgilerimle.

güzel arkadaşım ne kadar endişeli olduğunu tahmin edebiliyorum yakın zamanda babam ameliyat oldu çok korkmuştum allahım inşallah küçülmüşlerdir annene beraberce dua ediyoruz yakında iyileşecektir allahımızın izniyle

bak mantıyı çok severim. gelemeyeceğiz uzak diye gelin falan diyorsun ama ilk uçakla gelir bütün mantıları yerim haberin olsun loveli hanımmm kaydirigubbakcemile3

fatma ablacım frezya dan benimde haberim yok maalesef :çok üzgünüm:
sen gel gülüm ben sana mantı dökerim cokacimcoook:jeyyar:

günaydın canlarımmmm :1hug:

frezya canım geçmiş olsun arkadaşım :1hug: Allah anneciğine şifa versin :Saruboceq:

loveliiiiiii bekle beni ilk uçakla geliyorummmmm :dance: mantıları hazırla kaydirigubbakcemile3

fatma ablacımmmm sana da merhaba a.s.

günaydın kızlar...

FREZYA geçmiş olsun...Allah annene acil şifalar versin canım...inş. nodüllerde büyüme olmaz ...bizde annenin şifası için dua ederiz canım...

defne adanada mantı yedikten sonra manisaya aşure yemeye gelin a.s ama gelirken banada 1 tabak mantı getirin...olurmu..

günaydın kızlar...

defne adanada mantı yedikten sonra manisaya aşure yemeye gelin a.s ama gelirken banada 1 tabak mantı getirin...olurmu..

tabi ki ablacım Şeniz ben sana da uğrarım hazır çıkmışken karnımı doyurur eve gelirim kaydirigubbakcemile3 aşureyi de çok severim he cokacimcoook

o zaman şöyle yaparız defne bana gelir mantı yeriz beraber elimizde bir tabak mantı fatma ablaya aşure yemeğe gideriz aşuremizi yeriz ben defne fatma abla elimizde bir kase aşure alıp freyzaya geçmiş olsuna gideriz nasıl ama süper dimi

kardelen gelmiş ama bize mesaj yazmamış üzüldümmmm ama neden yoksa yoksa .............sevmiyor bizi?

o zaman şöyle yaparız defne bana gelir mantı yeriz beraber elimizde bir tabak mantı fatma ablaya aşure yemeğe gideriz aşuremizi yeriz ben defne fatma abla elimizde bir kase aşure alıp freyzaya geçmiş olsuna gideriz nasıl ama süper dimi

tamammmm süper olur valla :eek:

X