Kadınların sanal intikam adresi

husel

er:)
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
1.849
18
46
Karısını, sevgilisini aldatanlar, kadınlara kötü davrananlar; yalan söyleyenler, durup dururken terk edenler... Kısacası kadınların canını yakan erkeklerin vay haline! Zira işin sonunda sanal alemde rezil olmak var. “Kızlar ben yandım siz yanmayın” diyenler buluşuyor, ex aşklarını deşifre ediyor

Telefon tacizinden büyüye; en yakın arkadaşıyla çıkmaktan araba lastiklerini söndürmeye... Kalbi kırık bir kadın ne kadar tehlikeli olabilir? Bir kadının kara listesinde yer alan erkekler artık alışık oldukları yöntemlerle kurtulamayabilir. Zira kara listeye girenleri yeni bir intikam platformu bekliyor. İşte bu yeni platform, kısa süre önce biri kalbi kırık bir kadın, iki kişi tarafından kuruldu. Kimliklerinin açıklanmasını istemeyen kuruculardan erkek olan O.B. bir erkek olarak hemcinslerinin tepkisini çekmek istemiyor. Peki bu sitede neler oluyor? Kadınlar eski sevgilisi, eski kocası ya da herhangi bir şekilde ilişki yaşadığı erkek hakkında hemcinslerine uyarı amaçlı ama intikam kokan mesajlar gönderiyor. Geçmiş ilişki tecrübelerinin paylaşıldığı siteye rumuzla giriş yapılıyor, ancak üyelerin ayrıntılı bilgileri ve iletişim adresleri sadece site yöneticileri tarafından görülebiliyor. Böylece gelen mesajların yalan yanlış bilgiler olmasının önüne geçilmek amaçlanmış. Hakkında mesaj gönderilen erkeğin ise adı soyadı açıkça söylenmiyor. Sadece adı ve ancak tanıyanın anlayabileceği ayrıntılar veriliyor. Ancak kimi zaman iş ünlü sayılabilecek kişilere bile uzanabiliyor. Örneğin bir dönem BBG programlarından birinde yarışan bir kişi hakkında, yine ünlü bir sunucunun oğlu hakkında mesajlar bulunuyor. Gelen mesajlara yorumlar yapılıyor. Kimi zaman hakkında mesaj yazılan erkek de yorumlara katılabiliyor. Tabii olaya farklı açılardan bakanlar da var. Hakkında “seks delisi” olduğu söylenen bir erkek, yorum bölümünde işi pişkinliğe vurarak teşekkür etmiş.

Erkekler kendini övüyor

Sitenin kadın yöneticisi E.İ. bugüne kadar biten bir evlilik ve pek çok yanlış ilişki yaşadığını anlatıyor: “Bir ilişkiye başladığınızda açıkça göremiyorsunuz neyle karşı karşıya olduğunuzu. Halbuki karşınızdaki adam üzerinde taşıyor işaretlerini. Ama gözünüz ilişkinin başındaki heyecandan, aşktan bu kadar kör olmasa belki bu ipuçlarını doğru okuyabilirsiniz. Ama olmuyor işte. Her şey bittikten sonra oturup düşündüğünüzde görüyorsunuz ki size yaptığının benzerini sizden önce de yaptı, sizden sonra da yapacak. Sevgiliniz size evli olduğunu söylemeyi unuttuysa sizden sonra başka birine de yalan söyleyecek. Dayak atıyorsa, sizden sonraki ilişkisinde de aynı haltı yiyecek. Bana söylemiş olsa dinler miydim emin değilim. Ama dinleyebilseydim bu kadar üzüntü ve çabaya gerek kalmazdı, orası kesin.” Sitede yazılanların ne kadar güvenilir doğrulukta olduğu ise kafalarda soru işareti bırakıyor. Site yöneticileri “Yıllar sonra Facebook"ta bulduğunuz ilkokul arkadaşınızın bilgilerinin doğruluğundan ne kadar eminseniz, buradakilerin doğruluğundan da o kadar emin olabilirsiniz” diyor.
Siteyi lehine çevirmek isteyenler de çıkmış. Kadın rumuzla gönderdiği mesajda verdiği erkek ismini öve öve bitiremeyen, onunla harika bir gece geçirdiğini iddia eden biri mail adresini değiştirmeyi unutunca gerçek ortaya çıkmış. Çünkü mail adresindeki isimle mesajda anlatılan erkek ismi aynıymış.

Sitenin erkek yöneticisi O.B. erkeklerin bu siteden öğreneceği çok şey olduğunu savunuyor. Kadınların kendi aralarındaki konuşmalarını, erkekleri nasıl çekiştirdiğini her zaman merak ettiğini söyleyen O.B. site aracılığıyla buna tanık olmanın çok eğlenceli olduğunu söyleyerek bundan ders çıkarmayı da ihmal etmediğini anlatıyor. O.B. kendisi hakkında gelecek olan mesajı da kurallara uyduğu takdirde yayınlayacağını önen sürerek, “Hatta yanlış bir şey yazılırsa onu da yayınlarım ama sonra altına bunun yanlış olduğunu yazarım yorum olarak. Çünkü bizim erkeklerden de beklediğimiz bu. Eğer yanlış olduklarını düşündükleri bir yazı varsa, altına yorum yapıp itiraz edebiliyorlar. Ben de bu hakkımı kullanırdım. Ama daha önce de dediğimiz gibi, kendi konularına yorum yapan erkekler şu ana kadar hiç itiraz etmediler, hatta teşekkür edenler oldu. Gene de kendi çevreme pek söylemiyorum siteyi” diyor.

alinti...

vay haline aldatanlarınkötükedihüsokötükedihüso

ben bu siteyi inceledim ama ne amaca hizmet eder pek anlamış değilim. Bi adamdan bir tür kazık yiyorsun sonra o sitede verip veriştiriyorsun. eee bu kadar? gider arabasını çizerim daha iyi :dance: çünkü bir adamın içi arabası çizildiğinde gerçekten acır ötesi boş :teytey:

bana biraz saçma site gibi geldi inceledimde.. neden böle bişeye gerek duyarlar anlamam..

Bende inceledim şimdi...Ne çok canı yanmış kadın var ya...
Sanırım itiraf edildiğinde bilinç altında bir rahatlama oluyor..

Yoksa adam ne bilsin böyle sitede kendi hakkında yorum yapılıp intikam duyguları törpileniyor...

Bende şimdi inceledim.. Çok enteresan bi site gerçekten. İnsanın gözü korkuyor. Ama bi yandan da acaba benim de tanıdığım biri var mıdır diye şüphe edemiyor. Ama yine de seviyesizce buldum. Konuşmaları, muhabbetleri.. Ve özel hayatın mahremiyetine inananlardanım ...

Bence bu çok saçmanında ötesinde. orada derdini anlatıp sinirini atsan ne olucakki. bu neyi değiştirebilir? en güzeli hırsını git aldatandan aldatıldığından al.. ben olsam böyle yaparım .. git yüzüne bağır çağır çık gel en güzelii.. giden gitmiştir zaten yapacak bişey yok...

bence baktım siteye inceledim biraz hakkaten nekadar çok canı yanan kadın varmışki neler yazmışlar öyle erkeklerle ilgili.en komiği rastgele 10 dingil kısmıydı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…