- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.541
:81::81::81::81::81:
Tebrikler kulittacım, helal olsun bitirmişsin... Ben hiç Pınar Kür okumadım, ama bu yazar da okunacaklar listemde mevcut, methini çok duydum çünkü.... O kadar çok kitap ve yazar var ki listem de... Offf o kadar okuyorum okuyorum yine de bitmiyor yahuuNe yapıcam ben :44:
Teşekkür ederim smeagolcum...
Teşekkür ederim H_İ_Scim, ben de ilk kez Pınar Kür okudum ve beğendim.
Okuduğum basım 630 sayfa idi canım. Kitap yurduna bakıyorum (ordan almıştım) 475 sayfa gösteriyor.
Aynı yayınevi, bu fark yazım hatası mı, gereksiz ayrıntılar çıkarılmış mı anlamadım.
Yazı puntosundan ya da sayfa boyutundan kaynaklanıyor olabilir kulittacım, kitabın orjinalliğini bozacaklarını sanmıyorum.
Ben de bugün 9 tane kitap sipariş ettim kitapyurdundan, sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum...Ayy sevgilisini bekleyen aşıklar gibiyim, gülüyorum kendime
Allah kavuştursun tatlım. Bilmezmiyim, kargo gelinceye kadar beklemenin ve gelen koliyle
kucaklaşmanın heyecanını? Koli açıldığında etrafa saçılan ayraçlar bile yıldız yağmuru gibidir.
Okunacak bir yığın kitap biriktiği halde kitap yurdu sepetime 24 kitap eklemişim.
Hastalık işte, Sepeti onaylamamak için, Bir Gün Tek Başına - Vedat Türkali yi
kitapçıdan aldığım halde, sepeti boşaltamıyorum. Tavsiyeni Nisanda okuyacağım İnşaallah.
O zaman sana güzel bir haberim var, Nisan ayın mükemmel geçecek
Eminim canım. Allahın izniyle Muhteşem Nisan senin armağanın olacak.
Sanırım artık mart ayının okunan kitaplarını da yavaştan girmek icap ediyor, yoksa unutmaya başlayacağım
H_İ_S 9
Sanırım artık mart ayının okunan kitaplarını da yavaştan girmek icap ediyor, yoksa unutmaya başlayacağım
Kedi Hikayeleri-julia
İyi akşamlar arkadaşlar,,,Ahmet Ümit PATASANA yı bitirdim.çok beğendim tavsiye ederim...
Arkeolojik kazılar yapan grubun yaşadığı olaylar , cinayetler ve Patasana adındaki saray yazmanının kendi hayat hikayesini anlattığı tabletlerin bulunması...:79:
SAMANYOLU 2
Ben de bugün 9 tane kitap sipariş ettim kitapyurdundan, sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum...Ayy sevgilisini bekleyen aşıklar gibiyim, gülüyorum kendime
He he he işte açıklama zamanı :81: :90:
Bitmeyen Aşk - Pınar Kür
Arkadaşlar, kamçılayıcı enerjiniz sayesinde uzun aradan sonra
bir kitap bitirmiş olmanın coşkusunu yaşıyorum.
Sağolun, varolun, iyiki varsınız. Teşekkür ederim.
kulitta 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?