Kadınların Kitap Mekanı

selam hoşgeldin canım.listede adını göremedim ve ekledim.keyifli paylaşımlar.mayıs ayında bekleriz

;İYİ akşamlar arkadaşlar,Bab-ı Esrarı henüz bitirdim,Çok güzeldi,okumayanlara tavsiye ederim...
SAMANYOLU 4

Sadece Bir Gecelik - E. Nihan Durukan/ Yonca Kocadağ

Fena sayılmaz, yarıdan sonra artan bir tempo ve güzel bir final.

Kulitta 3

selam hoşgeldin canım.listede adını göremedim ve ekledim.keyifli paylaşımlar.mayıs ayında bekleriz

teşekkür ediyorum bende listede adımı göremeyip üzülmüştüm ama sonra dedimki bu ay başka okuyamayacağım mayısta eklenirim
takip ediyorum topikimizi.
herkese keyif dolu okumalar dilerim.

Duygu Asena : Aynada aşk vardı... Hoş bir kitap. 3 kuşağın hayatı, kız, anne, anneanne...
Duygu Asena: Paramparça...Gerçek yaşanmış bir hikaye. Eşcinselliği anlatıyor.Anlatım tarzı güzeldi, sade ve yalın bir biçimde anlatmış. Bazen üzülüyorsunuz bazen gülüyorsunuz, size her duyguyu yaşatıyor.
Erhan Bener: Sisli yaz...
Canan Tan: İz... Açıkcası şaşırdım bu kitabı okuduktan sonra diğer kitaplarına benzemiyor. Tavsiye ederim.
Nesa: Kuruluşunun 700. yılında Osmanlı... Gelmiş geçmiş bütün padişahların hayatı. Çok faydalı.
Geveze: Ateşle Yaklaşma...

tweetypinar: 15

Selam kitap kurtları. Nasılsınız? Umarım herşey yolundadır.

Merhaba tweety..

Ay sonu gelmiş yoğunluktan hala kitapları yazamamışım. Bu ay çok yoğundu benim için, çeviriler, yazılılar derken kitap okuma işi biraz ikinci planda kaldı işte sadece yolda okuyabildiklerim neyse o kadar. Bu ay iyi performans gösteren bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Nisan daha bereketli geçsin inşallah...

Tolstoy - Ivan Ilyiç'in Ölümü : Bir insanın ölüm döşeğindeyken yaşadığı sıkıntıları anlatan trajedik bir kitap, beğenerek okudum.
Gogol - Bir Delinin Hatıra Defteri : Üç tane uzun hikayeden oluşuyor. Özellikle Burun hikayesi çok ilginçti.
Turgut Özakman - Diriliş : Uzun bir romandı, ama Çanakkale de ancak bu kadar güzel anlatılırdı. İnsan bu kitabı okuyunca Atatürk gibi bir dehanın değerini daha iyi anlıyor.
İsmet Bozdağ - İki Aşk Arasında Atatürk : Atatürk'ün Fikriye ve Latife ile olan ilişkilerini anlatmış kitapta Salih Bozok un dilinden. Atatürk ün bilmeyen yönlerini de öğrenmiş oluyorsunuz.
Gönül Kıvılcım - Jilet Sinan : Sokak Çocuklarının hayatlarını ve acılarını ele alan bir roman. Değişik.
Vedat Türkali - Komünist : Vedat Türkali 1937-1947 yılları arasında nasıl komünist olduğunu ve o zamanlar yaşananları anlatıyor. Beğendim.
Can Dündar - Kırmızı Bisiklet : Can Dündar babsından aldıklarını oğluna aktarıyor kitabında ama en çok da anne-babalara ve öğretmenlere sesleniyor. Çok etkileyiciydi. Ayrıca her babaya alınıp hediye edilebilir bir kitap.
Can Dündar - Savaşta Ne Yaptın Baba? : Can Dündar ın savaş zamanlarında gazetelerinde yazdığı yazılardan oluşan bir kitap.

H_İ_S 17

Ay evet canısı, bu ay pek okuyamamışsın.
İki günde bir kitaptan fazlasını bitirmişsin ne yazıkki.
Töbe töbe, aklıma mukayyet ol Allahım.

. . .

Merhaba kurtlar..Elimde ki kitap yarına kadar bitmeyeceğine göre ben de listemi yazayım ve bu ayı kapatayım.Bir ay atlayarak aranızda olduğuma göre Mayıs ayında görüşmek üzere diyorum.Kitap okuyan gözleriniz dert görmesin.

Cesaretin Anahtarı- NORA ROBERTS..Serinin 3. ve son kitabı.İlk kitap en iyisiydi,sonuncuda kastı artık bıktırdı,konunun aynı olmasından ötürü..
Ortaçağda Bir Kadın- ANN BAER..Çok beğendim.Adı üstünde ortaçağda yaşayan bir kadının yaşamından kesitler..Soğuk,açlık,sefillik.En büyük ziyafet taze ekmek ve tereyağı.O kadar çok canım çekti ki okurken,zaman zaman yedim bile tereyağlı ekmek..
Mustafa Kemal Sizin Gibi Kıro Değildi-ENGİN ARDIÇ..80li yılların Türkiyesinin yazara özgü mizah anlayışıyla anlatıldığı bir kitap..
Armağan-DR.SPENCER JOHNSON..Anı yaşamanın önemi ve geçmişten ders almanın,gelecekle ilgili dozunda planlar yapmanın, insanların iş ve özel yaşamlarında ne derece önemli rol oynadığı hikaye şeklinde anlatılıyor.
En Şaşırtıcı 100 Polisiye Olay Nasıl Çözüldü?-COLIN EVANS..Agatha Christie kitaplarına bayılırım.Bu kitap ta tamamen gerçek olaylardan ,polis ve adli tıp belgelerinden yararlanılarak yazılmış.Tüyler ürpertici ve garip..
Göğün Yedinci Katı Meleklere Yüksek Gelmez-DR.JOHN M. EADES..Her öyküsünde farklı bir duygunun mizahi bir dille işlendiği,bir terapistin kaleminden yazılan kendimizi,yaşamımızda ki güçlükleri sorguladığımız bir kitap..

smeagol:18

Harikasın smeagolcum

Bir ay atlayarak mı???? :26:

Sefiller cilt 3-Victor Hugo

Sefiller cilt 4-Victor Hugo

Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer-Thomas Cathert/Daniel Klein

Büyük Umutlar-Charles Dickens

Şah ve Sultan-İskender Pala

Kayıp Gül-Serdar Özkan

Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali

Gülünün Solduğu Akşam-Erdal Öz

Bab-ı Esrar- Ahmet Ümit

Yol Hali- Nazan Bekiroğlu

Sosyal Fobi-Ahmet Koyuncu

Psikolojik Sorgu Teknikleri-Tamer Topsakal

Çocukta Zihinsel Gelişim- Jean Piaget

Bir günde 2-3 kitap bitirmek zorunda kaldım ama ben de bittim. Uzuuun bir süre nadasa alıyorum kendimi:)

neenone: 22

Harikasın smeagolcum

Bir ay atlayarak mı???? :26:

Evet kulitta,işin kolayını böyle buldum.Böylece bıkmadan herşeye vakit ayırabiliyorum.Bir ay kitaba ağırlık veriyorum,bir ay resime.Eh,bunların yanısıra çocuklar ve dersleri,ev düzenini de hesaba katarsak,24 saat bile yetmiyor diyebilirim.Şimdi kurabiye yapmak üzere kolları sıvıyorum mesela,kitaplar bir ay dinlenecek...

Sabiha Paktuna Keskin; Anne iş'te & Çalışan anne ve çocuğu...
Serdar Özkan; Hayatın ışıkları yanınca...

tweetypinar:17

Ah! Smeagol kurabiye dedin canımızı çektirdin

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…