- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.521
prensescim canım beni bir süreliğine çıkar istersen listeden bu elimdekini bitirmem daha zaman alıcak gibi görünüyor.işlerim yoğunluğu birde kitabın ağırlığı eklenince te kaka gider hale geldi bitirince uğrar bildiririm yine
Kulittacığım,daha önce de sorulmuştu bu soru bana.Eğer kitap çok sararsa ve akıcıysa saniyede birkaç kelime okuyabiliyorum.Bunun için özel birşey yapmadım,okuma tekniklerini bilmem yani.
1080 sayfalık kitaba gelince,o kadar merakla bekliyordum ki o kitabı ,haftasonumu ona göre ayarladım ve başka şeylerle ilgilenmedim.Yoksa normalde 3-4 günde bitmezdi o kitap..
beni de eklerseniz listeye çok sevinirim
Eveet mart başından beri okuyorum bitirdiklerimi yazayım. Aşk romanları okumaya ihtiyacım varmış meğer:)
Yalnız Kadınlar Sokağı- Maeve Binchy
Aşıklar Korudu- Maeve Binchy
İtalyanca Aşk Başkadır- Maeve Binchy
Aşk Mutfakta Biter- Maeve Binchy
neenone=4
Kızlaar bi aşk romanı almak istiyorum ama bulamadım kafam göre bi kitap.. Var mı bildiğiniz güzel romanlar?
Yalnız Kadınlar Sokağı- Maeve Binchy
Aşıklar Korudu- Maeve Binchy
İtalyanca Aşk Başkadır- Maeve Binchy
Aşk Mutfakta Biter- Maeve Binchy
[/COLOR]
aramıza hoşgeldin canım
Kızlaar bi aşk romanı almak istiyorum ama bulamadım kafam göre bi kitap.. Var mı bildiğiniz güzel romanlar?
Offf ben kitap okumaya bayılırım ya ama evdeki arkadaşlarımdaki tüm kitapları neredeyse okudum
Öğrenciyim test kitapları şu bu derken okumak için alınan kitaplara pek bütçe ayıramıyorum yaa
Marc Levy: Birbirimize söyleyemediğimiz onca şey... Çok güzel bir romandı, özelliklede konusu çok farklıydı. Tavsiye ediyorum bu kitabı. Yazarın diğer kitaplarınıda almayı düşünüyorum. Yıllar önce beğenerek izlediğim "Just Like Heaven" filmide bu yazarın kitabının filmiymiş.
tweetypinar:5
ATEŞBÖCEĞİ YOLU-Kristin Hannah....70li yıllardan itibaren genç kızlıkları birlikte geçmiş iki genç kadının inşli çıkışlı hayat hikayeleri..Kimi zaman duygusal,kimi zaman acımasız ama tamamen gerçek..Beğendim..
Smeagol:6
Ağladın mı sonun daBen de 2 ay önce okumuştum, özellikle Katie nin hastalığını öğrenince bi ağladım bi ağladım....
Yok be his,hayatımda hiç bir kitaba ağlamadım ki ben..
Duygusuz muyum neyim?..
Ama ama ama kulittacım ben bu kitabın adını merak ettim şimdiYa bunu da altı yılda bitirirsen, adını nasıl öğreneceğiz
Yok ben çok sulu gözüm yaa, ne izlesem ne okusam ağlıyorum yeter ki o an beni etkileyen bir şey olsun..... :2:
Hiç bir kitaba mı ağlamadınBak haftaya Çanakkale Şehitlerini anma günü var, ben her mart ayında muhakkak Çanakkale ile ilgili bir kitap okumaya çalışırım, savaşta yaşananları hele hele şehitlerin mektuplarını okuyunca ağlamayacak insan yoktur herhalde
Sen de oku derim, eee ağlamaya bir yerden başlamak gerek değil mi smeagolcum
He he he işte açıklama zamanı :81: :90:
Bitmeyen Aşk - Pınar Kür
Arkadaşlar, kamçılayıcı enerjiniz sayesinde uzun aradan sonra
bir kitap bitirmiş olmanın coşkusunu yaşıyorum.
Sağolun, varolun, iyiki varsınız. Teşekkür ederim.
kulitta 1
He he he işte açıklama zamanı :81: :90:
Bitmeyen Aşk - Pınar Kür
Arkadaşlar, kamçılayıcı enerjiniz sayesinde uzun aradan sonra
bir kitap bitirmiş olmanın coşkusunu yaşıyorum.
Sağolun, varolun, iyiki varsınız. Teşekkür ederim.
kulitta 1
Okuduğumdan ağlamam zor da öyle şehitlik hikayeleri anlatan bir program izlersem etkileniyorum diyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?