• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Teşekkür ederim smeagolcum... :16: :54: :16: :54: :16:

:81::81::81::81::81:

Tebrikler kulittacım, helal olsun bitirmişsin... Ben hiç Pınar Kür okumadım, ama bu yazar da okunacaklar listemde mevcut, methini çok duydum çünkü.... O kadar çok kitap ve yazar var ki listem de... Offf o kadar okuyorum okuyorum yine de bitmiyor yahuu :59: Ne yapıcam ben :44:

Teşekkür ederim H_İ_Scim, ben de ilk kez Pınar Kür okudum ve beğendim.
Okuduğum basım 630 sayfa idi canım. Kitap yurduna bakıyorum (ordan almıştım) 475 sayfa gösteriyor.
Aynı yayınevi, bu fark yazım hatası mı, gereksiz ayrıntılar çıkarılmış mı anlamadım.
:32: :16:

Teşekkür ederim smeagolcum... :16: :54: :16: :54: :16:

Teşekkür ederim H_İ_Scim, ben de ilk kez Pınar Kür okudum ve beğendim.
Okuduğum basım 630 sayfa idi canım. Kitap yurduna bakıyorum (ordan almıştım) 475 sayfa gösteriyor.
Aynı yayınevi, bu fark yazım hatası mı, gereksiz ayrıntılar çıkarılmış mı anlamadım.
:32: :16:

Yazı puntosundan ya da sayfa boyutundan kaynaklanıyor olabilir kulittacım, kitabın orjinalliğini bozacaklarını sanmıyorum. :20:

Ben de bugün 9 tane kitap sipariş ettim kitapyurdundan, sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum... :66: Ayy sevgilisini bekleyen aşıklar gibiyim, gülüyorum kendime :9:

Yazı puntosundan ya da sayfa boyutundan kaynaklanıyor olabilir kulittacım, kitabın orjinalliğini bozacaklarını sanmıyorum. :20:

Ben de bugün 9 tane kitap sipariş ettim kitapyurdundan, sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum... :66: Ayy sevgilisini bekleyen aşıklar gibiyim, gülüyorum kendime :9:

Allah kavuştursun tatlım. Bilmezmiyim, kargo gelinceye kadar beklemenin ve gelen koliyle
kucaklaşmanın heyecanını? Koli açıldığında etrafa saçılan ayraçlar bile yıldız yağmuru gibidir.
2cancer.gif

Okunacak bir yığın kitap biriktiği halde kitap yurdu sepetime 24 kitap eklemişim.
duh.gif

Hastalık işte, Sepeti onaylamamak için, Bir Gün Tek Başına - Vedat Türkali yi
kitapçıdan aldığım halde, sepeti boşaltamıyorum. Tavsiyeni Nisanda okuyacağım İnşaallah.
ceab86c1d577b903bbf6619852b0c37d.gif
:16:

Son düzenleme:
Allah kavuştursun tatlım. Bilmezmiyim, kargo gelinceye kadar beklemenin ve gelen koliyle
kucaklaşmanın heyecanını? Koli açıldığında etrafa saçılan ayraçlar bile yıldız yağmuru gibidir.
2cancer.gif

Okunacak bir yığın kitap biriktiği halde kitap yurdu sepetime 24 kitap eklemişim.
duh.gif

Hastalık işte, Sepeti onaylamamak için, Bir Gün Tek Başına - Vedat Türkali yi
kitapçıdan aldığım halde, sepeti boşaltamıyorum. Tavsiyeni Nisanda okuyacağım İnşaallah.
ceab86c1d577b903bbf6619852b0c37d.gif
:16:

O zaman sana güzel bir haberim var, Nisan ayın mükemmel geçecek :34:

İyi akşamlar arkadaşlar,,,Ahmet Ümit PATASANA yı bitirdim.çok beğendim tavsiye ederim...
Arkeolojik kazılar yapan grubun yaşadığı olaylar , cinayetler ve Patasana adındaki saray yazmanının kendi hayat hikayesini anlattığı tabletlerin bulunması...:79:
SAMANYOLU 2

Eminim canım. Allahın izniyle Muhteşem Nisan senin armağanın olacak. :54:

:42::42::42::42::42:

Sanırım artık mart ayının okunan kitaplarını da yavaştan girmek icap ediyor, yoksa unutmaya başlayacağım :9:

Ayşe Kulin - Hüzün Dürbünümde Kırk Sene : Hayat romanının devamıydı, en sonunda ağlattı beni Ayşe Kulin, zayıf yönümden vurdu. :43:

Aldous Huxley - Cesur Yeni Dünya : Aslında bilim kurgu bir ütopya ve ben bilim kurgu romanlardan nefret ederim ama kitabın yarısından sonra felsefik bir ütopyaya dönüştü kitap, ilginçti. :40:

Stefan Zweig - Amok : Güzel anlatımı ve değişik olay örgüsüyle kitabın sonunu iyi bağlamış. Okunası... :16:

Ruhan Mavruk - Fiyortlar : Yaşanmış acı hikayeler var kitabın içinde ama yazarın dilinden hoşlanmadım. Kitaplarda devrik cümlelerden hoşlanırım ama her iki cümleden biri devrikse ve de gereksiz yere devrilmişse sıkılırım. Yine öyle oldu sanırım. :50:

Haris el Muhasibi - Farzet Ki Öldün : Kitapta ölüm olgusunu anlatacak sanmıştım ama daha çok ayet ve hadislerle cennet ve cehenneme ağırlık vermiş yazar. Hayalkırıklığı anlayacağınız. :19:

Elif Şafak - Aşk : Elif Şafak' a hep soğuk bakmıştım, zincirlerimi kırdım ve ilk olarak bu romanından başladım okumaya... Aslında kitabın başlarında övünülenin beklentisiyle hayalkırıklığına uğramıştım ama sonradan güzelleşti kitap, sonu ise mükemmel bağlandı. Dili de akıcıydı. Beğendim. :17:

Nazan Bekiroğlu - Yusuf ile Züleyha : Nazan Bekiroğlunu da ilk defa deniyorum. Mükemmel dil, mükemmel anlatım, şiir desem değil, masal desem değil, ütopya hiç değil, tamamen gerçek bildiğimiz Yusuf ile Züleyha ama anlatım tek kelimeyle muhteşem. Mest oldum. :69:

Susanna Tamaro - Luisito Bir Sevgi Öyküsü : Hayvanların insanın hayatını nasıl değiştirdiğine, insana sevgi kavramını nasıl hatırlattığına iyi bir örnek. Bazen anne-babamızdan, evlatlarımızdan bile bulamadığımız sevgiyi onlardan bulabiliyoruz. Dewey isimli kedinin romanını hatırlattı bana. Susanna Tamaro yu çok severim; doğa, hayvan ve insan yanlısı olarak bize hep sevgi içerikli hikayeler sunduğu için... :34:

Serdar Özkan - Kayıp Gül : Güzel ve sürükleyici başladı ama kitabın yarısından sonra ne olduğunu anlamadan değişik bir hal aldı, yarısında hevesim kaçtı bırakmak istedim ama bitirdim, vermek istediği mesaj güzeldi ama....:40:

H_İ_S 9

Son düzenleme:
1 Mart - 31 Mart 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. H_İ_S .......9.......
  2. smeagol .......6........
  3. tweetypinar ........5.........
  4. emk87 ........... -.......4......
  5. neenone .......4.......
  6. gnltpl .......3.......
  7. sunsea ......2........
  8. samanyolu ......2........
  9. Sarissa ......1.....
  10. ozzy06 ...... - .....1....
  11. kulitta ...... - .....1.....
  12. DyGLu ...... - .....1...
  13. cemreeylul ..............
  14. gnydn64 .....................
  15. Maip - ...................
  16. hypatia ..............
  17. berceste ...... - ..........
  18. masal26 ..............
  19. deren1907 ...............
  20. Sumak .........................
  21. neyneyse ....................
  22. maibeyaz ...................
  23. Punchshe .......... - ...............
  24. milena_ ...... - ..........
  25. pembelii ...... - ........
  26. hande80 ..........- ...............
  27. atlantis ............. - ................
  28. anten ................ - .................
  29. PrensesPeri ..... - ...............
  30. Tryamour .......... - ...............
  31. Eyylül ........... - ...........
  32. MKT ...... - .........
  33. baLHuzur ...... - .........
  34. pamuksel ...... - .........
  35. Revolucion ...... - .........
  36. kusko ...... - ........
  37. guvastanema ...... - ........
  38. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  39. kendra ...... - ........
  40. orchidea ...... - ........
  41. Lachesis ...... - ........
  42. frezya27 ...... - ........
  43. maviduygular ...... - ........
  44. seebu ...... - ........
  45. gzmnc ...... - ........
  46. tutaste85 ...... - ........
  47. pupillist ...... - ........
  48. deniz_25710 ...... - ........
  49. Akitra ...... - ..........
  50. simerenya ...... - ..........
  51. pinaranip ...... - ..........
  52. simorgh ...... - ..........

:42::42::42::42::42:

Sanırım artık mart ayının okunan kitaplarını da yavaştan girmek icap ediyor, yoksa unutmaya başlayacağım :9:

hisciğim süpersin :16: :38: :62:
Kedi Hikayeleri-julia

lirik güzel hoşgeldin konumuza :16: bu mesajından birşey anlamadım ama ben senin :17: listemize dahil olmak ve bizimle paylaşımda bulunmak istermisin canım :34:
İyi akşamlar arkadaşlar,,,Ahmet Ümit PATASANA yı bitirdim.çok beğendim tavsiye ederim...
Arkeolojik kazılar yapan grubun yaşadığı olaylar , cinayetler ve Patasana adındaki saray yazmanının kendi hayat hikayesini anlattığı tabletlerin bulunması...:79:
SAMANYOLU 2

konusu ilginçmiş dikkatimi çekti :16:

güle güle oku canım kitaplarını :16:
He he he işte açıklama zamanı :81: :90: :77:
Bitmeyen Aşk - Pınar Kür

Arkadaşlar, kamçılayıcı enerjiniz sayesinde uzun aradan sonra
bir kitap bitirmiş olmanın coşkusunu yaşıyorum. :66:
Sağolun, varolun, iyiki varsınız. Teşekkür ederim.:71:

kulitta 1

kulitta harika başlangıç tebrikler balım benim :16:

Bu ay az okuyorum galiba.Sizleri görünce kendime kızdım.^
Son bitirdiğim kitap Abbas Sayar-Yılkı Atı
Öncelikle yılkı ne demek onu açıklayayım belki siz biliyorsunuzdur ama ben kitabı okumadan önce bilmiyordum.Yıllarca kendilerinden faydanılan atların yaşlandıklarında başı boş bir şekilde doğaya salıverilmesidir.Kitapta da Doru'nun yıllarca sahibine kazandırdığı para,ün gözardı edilerek bir kış günü yılkılığa çıkarılması konu ediliyor.Kitap gerçek köy yaşamı hakkında da bize bilgiler veriyor.

sunsea:

Elizabeth Gilbert - Ye Dua Et Sev

yıkılmanın eşiğindeki bir kadının yeniden dimdik ayakta kalabilme mücadelesi, kendini dinlemeye başlıyor, içine dönüyor, erkeklere bu kadar çok önem vermek yerine onlara verdiği sevgi ve ilginin çok azını kendine gösterince hayatının nasıl da bir anda değiştiğini görüyor.
umarım bu akşama filmini de izleyebilirim, Julia Roberts bu kitabın filmine hiç de uymayacak ama artık Javier Bardem için izlemek lazım.

pinaranip: 1

1 Mart - 31 Mart 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. H_İ_S .......9.......
  2. smeagol .......6........
  3. tweetypinar ........5.........
  4. emk87 ........... -.......4......
  5. neenone .......4.......
  6. gnltpl .......4.......
  7. sunsea ......3........
  8. samanyolu ......2........
  9. ozzy06 ...... - .....2....
  10. Sarissa ......1.....
  11. kulitta ...... - .....1.....
  12. DyGLu ...... - .....1...
  13. pinaranip ...... - .....1.....
  14. cemreeylul ..............
  15. gnydn64 .....................
  16. Maip - ...................
  17. hypatia ..............
  18. berceste ...... - ..........
  19. masal26 ..............
  20. deren1907 ...............
  21. Sumak .........................
  22. neyneyse ....................
  23. maibeyaz ...................
  24. Punchshe .......... - ...............
  25. milena_ ...... - ..........
  26. pembelii ...... - ........
  27. hande80 ..........- ...............
  28. atlantis ............. - ................
  29. anten ................ - .................
  30. PrensesPeri ..... - ...............
  31. Tryamour .......... - ...............
  32. Eyylül ........... - ...........
  33. MKT ...... - .........
  34. baLHuzur ...... - .........
  35. pamuksel ...... - .........
  36. Revolucion ...... - .........
  37. kusko ...... - ........
  38. guvastanema ...... - ........
  39. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  40. kendra ...... - ........
  41. orchidea ...... - ........
  42. Lachesis ...... - ........
  43. frezya27 ...... - ........
  44. maviduygular ...... - ........
  45. seebu ...... - ........
  46. gzmnc ...... - ........
  47. tutaste85 ...... - ........
  48. pupillist ...... - ........
  49. deniz_25710 ...... - ........
  50. Akitra ...... - ..........
  51. simerenya ...... - ..........
  52. simorgh ...... - ..........

kızlar moskof cariye hurremi bitirdim 5. kitap oldu bu ayda :D simdi adına aşk diyorlar kitabına basladım yusuf arıkanın

Merhaba arkadaşlar,3. kitabımı bitirdim.YÜREĞİNİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT Susanna Tamaro
Bir büyükannenin kendisiyle hesaplaşması...Kızının ölümüyle torununa bakmak zorunda kalan Olga torununun ergenlik döneminde tavırlarının değişmesiyle oluşan kırgınlıklarını ona mektup yazarak anlatır...Bu sırada torunu dil eğitimi için yur dışındadır...Kitapta çok hoş sözler vardı,iki örnek vermek istedim.
"bir insanı yargılamadan önce gökte üç ay eskiyinceye dek onun mokosenleri ile yürü"
"Ölüler yoklukları ile değil,daha çok onlar ve bizler arasında söylenemeyenler yüzünden acı verir"

SAMANYOLU 3:64:

Back
X