Kadınların Kitap Mekanı

canım seni listeye ekleyeyim mi eklemeyeyim mi bilemedim bu mesajına göre :44: istersen ekleyelim gördükçe sevk gelir

Oy canısı, ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Zahmet olmazsa listede olayım artık.
Dediğin gibi şevke ihtiyacım var. Başlayacağım kitabı hemen yanıbaşıma aldım. TV de
izlediğim oturum bitince başlayacağım. Kitabın adını gizli tutuyorum şimdilik.
Olumsuz yorum olursa şevkim kırılır, bitirmem 5 - 6 yılı bulabilir.
Başladığım kitabı, hoşuma gitsin gitmesin mutlaka bitirmeliyim.
Baudolino - Umberto ECOyu, arada bir yığın kitap okuyarak 6 yılda bitirmiştim.
Herşeyin gönlünüzce olacağı güzel bir Mart ayı ve keyifli okumalar diliyorum.

rica ederim canım ne demek 6 yıl mı gerçi o biraz kitaptanda kaynaklanıyor sanırım.başladığımı bitirmem lazım diye şartlandıgın için sıkıcıysa ondan o kadar sürünmüştür elinde aramıza hoşgeldin bol ve keyifli okumalar dilerim..

dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum :124::124::124:
bunlarda pastalarımız daha tatlı daha keyifli okumlarımız olsun diye..
H_İ_S' e özel

Amaniiiin tam benlik, denizli menizli Teşekkür ederim, PrensesPericim, ellerine ve en önemlisi de yüreğine sağlık...

Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bana ve diğer arkadaşlara okuma gücü verdikleri için varlıklarından mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.... İyi ki varsınız kızlar... :81:

Mart Ayımız hayırlı uğurlu olsun, herkese keyifli ve huzurlu okumalar...

Ama ama ama kulittacım ben bu kitabın adını merak ettim şimdi Ya bunu da altı yılda bitirirsen, adını nasıl öğreneceğiz

Teşekkür ederim PrensesPericim, aranızda olmak çok hoş gerçekten.

Ama ama ama kulittacım ben bu kitabın adını merak ettim şimdi Ya bunu da altı yılda bitirirsen, adını nasıl öğreneceğiz

Hele hele sen H_İ_Scim kesin okumuşsundur. Dilini tutsan beden dilinden anlaşılır.
Umarım 5 - 10 yıllık değil, 5 - 6 günlük bir kitaptır şampiyon canavarım.
Tebrik ediyorum canım, keyifli okumalar dilerim.

rica ederim canım

Teşekkür ederim PrensesPericim, aranızda olmak çok hoş gerçekten.

Teşekkür ederim :78:

Dünya kadar kitap var okumamış olabilirim...

Eminim en kısa zamanda bitireceksin canısı...

Dereceye giren kitap kurtlarını tebrik ediyorum..:81:
Mart ayında yeni kitaplara merhaba diyorum..

Dereceye girenleri tebrik ediyor, çok kıskandığımı belirtmek istiyorum. Bu ay dereceye giricem kesin kararlıyım :)) Kızlar ben hala toplayamadım kendimi nişandan sonra, derslere konsantre olamadım, kitap okuyamadım. Nasıl kendime gelirim bana fikir verir misiniz?

Bulutların üzerindesin canım, tadını çıkar bence.

Derslerin önemli elbette, en kısa zamanda konsantre olursun İnşaallah.

Şu sıralar kitap okumasan da olur tatlım, sen şimdi kendi kitabını yazıyorsun.

Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yeni ayımızda hayırlı olsun bol okumalı ay olsun inşallah.Pasta içinde teşekkürler çok severim pasta =)

Mart ayının açılışını ben yapıyorum sanırım..
Kaybolan-CATHERINE O'FLYNN..Kitap ödül almış ve ödül alma adayı olmuş,ama benim tarzım değildi.Öyle ki ilk bölümleri okurken zaman zaman basım hatası olmuş sandım.Çünkü çocuk kitabı okuyor gibiydim ve arka kapakta ki tanıtım yazısıyla bir alaka kuramadım.Sonra konuyu anladım ama bu sefer de ana konuya eklenen yan konuların örülüş şekliyle çileden çıktım.Son 5-10 sayfa finaldi.Yani final 5-10 sayfalık birşeydi ama arada ki konular kitabı uzatmıştı.Ben pek beğenmedim ama kitap kitaptır..

Smeagol:1

ne güzel yazmışsın teşekkür ederim
bugün okulda yoğun bir 4 saat geçirdim kendime geldim, devamı da gelir inşallah. kitaba da artık zaman kaldığında devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…