- Konu Sahibi PrensesPeri
- #1.481
Bu ayın ilkkitabını bitirdim.
İlber Ortaylı-Türkiye'nin Yakın Tarihi
Sarissa 1
Sarissa 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ayın ilkkitabını bitirdim.
Sarissa 1
Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yeni ayımızda hayırlı olsun bol okumalı ay olsun inşallah.Pasta içinde teşekkürler çok severim pasta =)
Herkesi tebrik ediyorum kızlar.Pastam da pek güzell.Ben çok severim.Bunun için ayrıca tşk ediyorum.
kızlar aöf de okuduğum için vizelere hazırlanıyorum ne kötüki, hiç kitap okuyamıyorum:26:
Dereceye girenleri tebrik ediyor, çok kıskandığımı belirtmek istiyorum. Bu ay dereceye giricem kesin kararlıyım :)) Kızlar ben hala toplayamadım kendimi nişandan sonra, derslere konsantre olamadım, kitap okuyamadım. Nasıl kendime gelirim bana fikir verir misiniz?![]()
Asi Melekler-DANIELLE TRUSSONI..Çok merak ettiğim bir kitaptı,gerçekten de boş değilmiş merakım..Çaptan düşmüş ve isyan etmiş meleklerle melekbilimcilerin savaşını anlatan bir bilimkurgu..Bilimkurgu sevmem ama bu tarz kitaplar-tıpkı KAYIP SEMBOL ya da MELEKLER VE ŞEYTANLAR gibi- hoşuma gidiyor,çok sürükleyici oluyor..
Bı kitabı bitirdiğim anda kendiimi kampa alıp aylardır beklediğimiz ve sene başında Türkiye'ye gelen DIANA GABALDON'un YABANCI serisinin 3. kitabı YOLCU'yu okumaya başladım.Haftasonumu elimden geldiğince bu kitaba ayırıp bitirmeyi düşünüyorum.Öyle güzel,öyle sürükleyici bir kitap ki,kendinizi tamamen hikayenin içinde buluyorsunuz.Bu topiğe ilk katıldığım zamanlarda okuduğum kitapların sayfa sayısından bahsetmeyeceğime kendi kendime söz vermiştim ama bu sefer sözümden dönüyorum ve söylemek istiyorum:Elimde ki kitap tam 1078 sayfa.Söylüyorum ;çünkü bu kitap şimdiye kadar okuduğum en kalın kitap olacak..
Smeagol: 2
Bende Yabancıyı aldım diğer 2 kitabında siparişini verdim hem kalın hemde pahalı kitaplarKitabın çok methini duydum aldım bende...
Elimde ki kitap tam 1078 sayfa.Söylüyorum ;çünkü bu kitap şimdiye kadar okuduğum en kalın kitap olacak..
Smeagol: 2
Vaaaw!!! smeagolcum bu kitabı rahlenin üzerinde oku ki, bileklerin incinmesin.
![]()
![]()
Kolay gelsin canım, keyifli okumalar...![]()
Tweety bu seri 9 kitaptan oluşuyormuş ve çaresiz epsilonun basmasını bekleyeceğiz.
Kitapla ilgili söyleyeceğim tek kelime var:
MUHTEŞEM...![]()
kızlar ne zamandır bu konuya uğramıyorum bi bakım dedim :) martta 4 kitap bitirdim. 1. ayşe kulın hayat 2.ye dua et sev özellikle 3.ömer ozdamar normal otesi ask 4. normal otesi aşk 2.
ayşe kulının kitabını tavsiye ederim simdide moskof cariyeyi okuyorum :)