- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.161
İyi bir akşam diliyorum arkadaşlar..:79:
İlk olarak Sandra Brown'ın son derece zekice yazılmış ÖLDÜRME TUTKUSU adlı romanını bitirdim .Romanda çok zengin bir işadamı hırsızlık süsüyle öldürülüyor.Oysa işin altında ,tahmin edemeyeceğiniz ustalıkla kurgulanmış bir cinayet yatıyor.Üstelik son sayfalara kadar da iki şüpheli arasında gidip geliyorsunuz.Çok beğendim ve tavsiye ediyorum..
İkinci olarak Anna Gavalda'nın ONU SEVİYORDUM adlı romanını bitirdim.Konu ,adından da anlaşılacağı gibi; terk edilen bir kadının iç hesaplaşması ,kendiyle yüzleşmesi ve bu zor durumunda ona kendi doğruları ve yanlışlarıyla kayınpederinin eşlik etmesi,dertleşmeleri.Kitap sadece diyaloglardan oluşuyor.Benim tarzım değildi ama değişik kitaplar okumak arada iyi geliyor..
smeagol:6
iyi akşamlar smeagol :80:
Öldürme Tutkusu pek bi hoşuma gitti, tavsiyene uyup ilk fırsatta okuyacağım bunu
katil kim heyecan alttan başka başka işlerin çıkması pek bi hoşuma gider
Slmmm kızlar ben de yeni katıldım.Kitap okumayı çok sevdiğimden ben de okuduğum,beğendiğim kitapları sizlerle paylaşabilirim.
Sarissa hala 0 çok utanç verici :78:
Ne var ki sarissa,ben de geçen ay sadece 1 kitap okumuştum,arada bir kendini dinlemek istiyor insan..
Öyle, doğru söylüyorsun da sizi görünce insan sihir oluyor kendine.
Gerçi ay bitmeden elimdeki kitapları bitiririm herhalde.
merhabaaa.... beni de ekler misiniz aranıza acaba? şu anda alamut ile ye dua et sev ' i okuyorum....
merhabaaa.... beni de ekler misiniz aranıza acaba? şu anda alamut ile ye dua et sev ' i okuyorum....
maip
hangisini? alamut ise şiddetle tavsiye ederim.... ye dua et sev de çok çoookk güzel ama alamut onu gölgeledi doğrusu :)
alamutu okumuştum zaten harika bir kitaptı
ye dua et sevi merak ediyorum, aslında çok konuşulan kitapları okumak istemem ama nedense bu kitabı merak ettim, başlığından mı acababir de güvendiğim kişilerin tavsiyesi bir kitaptır, işlerim yoğun şu aralar, bitince işler çok birikti okunacaklar, ama bu kitap ilk sıramda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?