- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.141
Maip seni "Kitap Günü" listesinden çıkaracak mıyız?
Sıranı atladık ama bu ay için oy da kullanmamışsın.
önceki kitapları da okumadın sanırım.
Bize bilgi verirsen ona göre hareket edebiliriz.
Kitabın konusu şöyle;Catherine evli,mutlu ve iki çocuklu bir bayan.Ama günün birinde bu sihir bozuluyor ve eşi ortadan kayboluyor hem de zimmetine para geçirme iddialarıyla.Kadın onu aramaya ve bir yandan da iki çocuğuyla hayatta kalmaya çalışıyor.Eşini arama sürecinde onu sadece kendisinin aramadığını öğreniyor.Gerisi meraklı bir bekleyiş ve değişik son..
smeagol:4
AAA ne tesadüf bende aynı kitabı bugün bitirdim.Fena değildi bence...Eski bir kitap ben kütüphaneden ödünç almıştım....
SAMANYOLU 4
Herkese merhabalarrBen de aranıza katılmak istiyorum. Kitap okumaya bayılıyorumm. Anladığım kadarıyla buraya 1 ay boyunca okuduğumuz kitapları bildireceğiz ve bu süre boyunca kaç kitap okuduğumuzu göreceğiz öyle değil mi? yapmam gereken başka bir şey var mı bunun dışında. beni kısaca bilgilendirirseniz çok sevinirm. görüşmek üzeree
daha önce kamelyalı kadın - Alexandre Dumas'ı okudum.
yalnız aralıkata başlayıp ocakta bitince listeye yetiştiremedim.
ondan sonrada babalar oğullar - Ivan Turgenyeve başladım bitirdim.
babalar ve oğulları çok beğendim
kamelyalı kadın ise hoş güzel bir romandı.
gnydn64 1
canım önceden 1 kitap bildirmişssin.bide kamelyalı kadın,babalar ve oğullar 2 yazdım sana
Ohhh ne güzel, pazar pazar evde oturup kitap okumak vardı dediğin gibi ama eee okulların kapanmasına az kaldı bir sürü okul işi birikti, şöyle ayakları uzatıp rahat rahat kitap okumak hayal oldu
anladığım meslektaşızzz:)) benm de aynı şekilde dönem sonu yaklaştığı için notlar sınavlar birikti:) ama kendimi kitap okumaktan alamıyorum ki onları da olabildiğince haftaiçi yapmaya çalışıyrm....
kitap okumak özellikle de haftasonları daha çok cezbediyor beniii:)))
merhaba canım..listeye hemen ekliyorum seni aramıza hoşgeldinevet canım 1 ay boyunca okudugumuz kitap sayısını yazıyoruz kitap hakkındaki fikirlerimizi belirtiyoruz..başkada yapman gereken birşey yok keyifli okumalar dilerim
Moskof Cariyesi Hürrem... Çok etkileyici bir kitaptı çok begendim iyiki almışım :) 800 syf.
tweetypinar:5
canım teşekkürler ilgin için
ben kamelyalı kadına aralığın sonuna doğru başladım
2 ocakta filan bitti o yüzden 2 listeyede yetişmedi yazamamıştım.
sorun olursa bana 1 de yazabilirsin farketmez
maksat okumak
HoşbuldummTamam canım anladım. Bakalım kaç kitap okuyabileceğim Şu an Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar kitabını okuyorum, bitince yorumlarımı yazarım. Hemen okuyup bitirmem lazıımm Ama çok sık okuyamıyorum çünkü bi yandan da kpss'ye hazırlanıyorum artık vakit buldukça sık sık okumaya çalışacağım. Görüşürüz sonra gene herkese iyi akşamlaaarr
Okumayı uzun zamandır istediğim bir kitap ama şu dizi yüzünden artık istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?