• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Teşekkürler arkadaşlar....

Yeni yıla girdik gireli okuduğum iki kitabı ekleyebilirmiyim? Bugün 3. kitaba başlayacağım.

1. Sana Gül Bahçesi Vadetmedim - Joanne Greenberg (Çok beğendim tavsiye ederim)
2. Leyla - Alexandra Cavelius (Çok edebi değeri olmasa da o dönemi daha iyi anlayabilmek için okunabilecek bir kitap)

bende sana gülbahçesi vadetmedim i çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Prenses yanlış anlamışsın canım, ben maalesef o üç kitabı bitirmedim.
Okuyamadığımı yazmıştım zaten.
Sen ismimin karşısındaki o 3 ü sil de yanlışlık olmasın.
Ama nasılsa bitirirsin diyip silmezsen de itirazım olmaz :1:

bu aralar 3 kitabı bi arada okuyordum. 2 tanesi bitti ekleyeyim dedim listeme:

Nietzche ve Babaennem-Mustafa Ulusoy: Ay terapisi'nden sonra bi hevesle aldım ama kendini sık sık tekrarlayan bir kitap olmasıyla oldukça sıkıldım.

Yol Hali-Nazan Bekiroğlu:konu Nazan Bekiroğlu olunca çok da konuşmaya gerek yok. Büyük usta:)
Orchidea:2

bende sana gülbahçesi vadetmedim i çok merak ediyorum

Franz Kafka tarzını anımsattı bana biraz ki Franz Kafka yı çok severim. Değişik ve insana farklı bakış açısı katan bir kitap, bir şizofren kızın akıl hastanesinde yaşadıklarını ele alıyor.

4 yeni kitap aldım :) ayşe kulin - hayat , ayşe kulin-hüzün , zekiye yüksel - şeriat ülkesinde kadın olmak ,agatha christie -noel kekinin gizemi

yarı yıl tatilinde de dostoyevski,gorki gibi yazarların kitaplarını bitirmeyi düşünüyorum. dostoyevskiyi okul yokken kafam sakinken okumak istiyorum :)

:9::9::9:..........

ben de 3 kitabım Elif ŞAFAK "Firarperest"i bitirdim..kesinlikle okunmalıı!!!

Şimdi de elimde İclal AYDIN "Senin Adın Bile Geçmedi" var ama kitabı beklediğim gibi bulamdım... bitirmek üzereyim... herkese iii okumalar...

Senin Adın Bile Geçmedi" İclal AYDIN bittii... Birazdan Bab-ı Esrar'a başlayacağımm...Soğuk bir pazar günü evde kitap okuyarak vakit geçirmek gibisi yok:)

glntpl 4

Senin Adın Bile Geçmedi" İclal AYDIN bittii... Birazdan Bab-ı Esrar'a başlayacağımm...Soğuk bir pazar günü evde kitap okuyarak vakit geçirmek gibisi yok:)

glntpl 4

Ohhh ne güzel, pazar pazar evde oturup kitap okumak vardı dediğin gibi ama eee okulların kapanmasına az kaldı bir sürü okul işi birikti, şöyle ayakları uzatıp rahat rahat kitap okumak hayal oldu :59:

günaydın kızlar, beni de aranıza alın.

ocak ayından itibaren elimde sınırlar adlı kişisel gelişim kitabı var. onu bitireceğim bu hafta. tüm ailem okudu, muhteşem bir kitap. diğerlerinden çook farklı. mutlaka tavsiye ederim:)

şu anda sınırlar'ı okuyorum ama cumaya kadar bitireceğim inş.

1 Ocak – 31 Ocak 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .......... - ...4....
  2. Maip - ..............-.......5......
  3. hande80 ..........- ...............
  4. emk87 ........... -.....................
  5. Punchshe .......... - ................
  6. Sarissa ............. - ................
  7. atlantis ............. - ................
  8. Sumak ….......... - ........1.......
  9. smeagol ............ - ........3.........
  10. gnydn64 ........... - .......1.........
  11. neyneyse .......... - ..........
  12. anten ................ - .................
  13. maibeyaz .......... - ................
  14. PrensesPeri ..... - ...............
  15. Tryamour .......... - ...............
  16. Eyylül ........... - ...........
  17. MKT ...... - .........
  18. baLHuzur ...... - .........
  19. deren1907 ...... - .........
  20. pamuksel ...... - .........
  21. Revolucion ...... - .........
  22. kusko ...... - ........
  23. gnltpl ...... - .....4...
  24. guvastanema ...... - ........
  25. neenone ...... - ........
  26. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  27. kendra ...... - ........
  28. samanyolu ...... - ....3....
  29. orchidea ...... - ....2....
  30. Lachesis ...... - ........
  31. DyGLu ...... - ........
  32. frezya27 ...... - ........
  33. milena_ ...... - ....1....
  34. H_İ_S ...... - ...2.....
  35. masal26 ...... - ........
  36. hypatia ...... - ........

pardon canım :17: hemen düzelttim :16:

Franz Kafka tarzını anımsattı bana biraz ki Franz Kafka yı çok severim. Değişik ve insana farklı bakış açısı katan bir kitap, bir şizofren kızın akıl hastanesinde yaşadıklarını ele alıyor.

kitap listeme ekledim..inşallah bulurum..teşekkürler :16:

teşekkürler en kısa zamanda bitirip buruya yazıcamm:32:
:16::16::16:

4 yeni kitap aldım :) ayşe kulin - hayat , ayşe kulin-hüzün , zekiye yüksel - şeriat ülkesinde kadın olmak ,agatha christie -noel kekinin gizemi

yarı yıl tatilinde de dostoyevski,gorki gibi yazarların kitaplarını bitirmeyi düşünüyorum. dostoyevskiyi okul yokken kafam sakinken okumak istiyorum :)

yeni kitapların süper..keyifli okumalar :16:

glntpl 4

evet bende bayılırım soguk günlerde evde olmaya kitap okumaya zaten bayılıyorum :9: dün tatildi ama ben deli gibi gezdim :52:

günaydın kızlar, beni de aranıza alın.

ocak ayından itibaren elimde sınırlar adlı kişisel gelişim kitabı var. onu bitireceğim bu hafta. tüm ailem okudu, muhteşem bir kitap. diğerlerinden çook farklı. mutlaka tavsiye ederim:)

şu anda sınırlar'ı okuyorum ama cumaya kadar bitireceğim inş.

hoşgeldin canım aramıza:29:bol ve keyifli okumalar :16:

William Shakespeare - Kral Lear

Yine krallıklar yine entrikalar, ama sıkılmıyor insan, Shakespeare' in anlatımı Türkçe çeviri olmasına rağmen, büyüleyici, çabuk sinirlenen bir baba, kararları, kızları ve damatları. Yan karakterlerde dahi ana karakterlerin konusu işlenmiş, nankörlük, hırs ve kibir... Güzel bir tragedya.

Maip: 6

Herkese iyi bir gün diliyorum..
Judith Michael'in İHANET İLİŞKİLERİ kitabını nihayet bitirdim.Hafta sonları genelde dolu olduğum ve ayrıca her iki çocuğumun da sınav haftaları olduğu için istediğim gibi okuyamıyorum,hep otura kalka..Ama olsun,buna da şükür.:31:
Kitabın konusu şöyle;Catherine evli,mutlu ve iki çocuklu bir bayan.:9:Ama günün birinde bu sihir bozuluyor ve eşi ortadan kayboluyor hem de zimmetine para geçirme iddialarıyla.Kadın onu aramaya ve bir yandan da iki çocuğuyla hayatta kalmaya çalışıyor.Eşini arama sürecinde onu sadece kendisinin aramadığını öğreniyor.Gerisi meraklı bir bekleyiş ve değişik son..:34:

smeagol:4

Maip seni "Kitap Günü" listesinden çıkaracak mıyız?
Sıranı atladık ama bu ay için oy da kullanmamışsın.
önceki kitapları da okumadın sanırım.
Bize bilgi verirsen ona göre hareket edebiliriz.

Back