- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.061
aralık ayında hiç kitap okuyamadım kızımla birlikte grip olduk. okuyan arkadaşlara imreniyorum özellikle evli olmayanlara çok şanslısınız evlenene kadar ne yaparsanız kardır.
Ben evliyim
Kendi adıma çokk teşekkür ederim. Kartlar ve hediyeler harikaAralıkta boş zamanım vardı, Ocakta bunun yarısı kadar bile okuyamayabilirim malum final zamanları. 1. ve 2. arkadaşlarımı da kutluyorum. Herkese huzurlu, sağlıklı, mutlu ve bol kitap okumalı bir sene diliyorum :81:
valla e tatlı hediyeler onlar öyle:) bi gün ben de ilk üçe girip böyle hediyeler alabileckmym:)))) imrenyorum da sayenizde kitap okuma isteğim her geçen gün artyr....
bu arada herkese mutlu,sağlıklı,huzurlu ve bol kitaplı bir yıl diliyorummm
PrensesPeri cim hediyeler için çok çok teşekkür ederim
Bayıldım kartıma da pastama da bayıldım vallahi
hepinizin yeni yılının mutlu kıpır kıpır eğlenceli deli dolu ve kitaplı okumalı geçmesini diliyorum :119:
Herkesin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar. Birincimizi tebrik edeyorum. Hediyeler içinde çok teşekkürler çok güzel bir jest oldu :) Bayıldım
prenses hayranım hediyelerine yahuu, çaban için ayrıca kutluyorum seni.. bu gönderdiklerinin hepsi de senin olsun.
teşekkürler canım :) ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş.. zaman ayırdın uğraştın yaptın...
bir de bu sıralar çok bunalımdayım bazı sebeplerden üzerimde çok baskı var eşim ve ailem arasında kaldım çok pis durumdayım geçer inşallah diyorum ama bakalım unutmak için teze asılıyorum ben de oraya yoğunlaşıp belli bir süre unutabilmek belki de
zaten bir şeyin suyunu çıkaran biri varsa bil ki ya kafayı sıyırmıştır ya da sıyırtmaya çalışıyorlardır
bunalım meseleleri
neyse bakalım
Kızlar yarından itibaren final kampına giriyorum ayrıca ödev, rapor ve sunumlarım da var. 28'ine kadar sadece bunlarla haşır neşir olucam, dua edin bana nolur çok stresliyim
Behzat Ç dizisinin müptelası oldum gittim aldım hemen kitaplarını
benim gibi ankara aşığı olmanıza da gerek yok hani adam ankaradan soğuyanları bile ısıtır
Maip: 1
PrensesPeri: canım umarım sorunların en kısa sürede çözülür ve umarım ki en kısa süre feraha erersin
bu arada çizelgende dikkatimi çekti..31 gün olan ocak ayına 30 kitap hedeflemişsin maşallah maşallah
PrensesPeri: behzat çok sert bir karakter başta sevmemiştim ama eşim sayesinde son 2-3 bölümünü izledim.ısınmaya başladım sanki..dün akşamki bölüm kaçtı izlemekte istiyordum inşallah tekrarı çıkarda izleriz kitabı oldugunu bilmiyordum..kitaplar her zaman daha güzel oluyor dizilerine/filmelerine göre
1 Ocak 31 Ocak 2011
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı
- tweetypinar .......... - .......
- Maip - ..............-.......1......
- hande80 ..........- ...............
- emk87 ........... -.....................
- Punchshe .......... - ................
- Sarissa ............. - ................
- atlantis ............. - ................
- Sumak .......... - ...............
- smeagol ............ - ........1.........
- gnydn64 ........... - .......1.........
- neyneyse .......... - ..........
- anten ................ - .................
- maibeyaz .......... - ................
- PrensesPeri ..... - ...............
- Tryamour .......... - ...............
- Eyylül ........... - ...........
- MKT ...... - .........
- baLHuzur ...... - .........
- deren1907 ...... - .........
- pamuksel ...... - .........
- Revolucion ...... - .........
- kusko ...... - ........
- gnltpl ...... - ........
- guvastanema ...... - ........
- neenone ...... - ........
- prensesin.uykusuyum ...... - ........
- kendra ...... - ........
- samanyolu ...... - ........
- orchidea ...... - ........
- Lachesis ...... - ........
- DyGLu ...... - ........
- frezya27 ...... - ........
ikici kitabım da bitti... Ayşe KULİN "Umut" bitti... bugün kedime 4 tae yeni kitap aldım...çok mutluyummm:)))) Elif ŞAFAK "Firar"a başladm bugü:) herkese iii okumlar....
glntpl 2
Kızlar merhaba ; Bugün 8 tane kitap aldım .Kitapçılardan zor çıktımHepsini başucuma yerleştirdim bile Herkese keyifli okumalar
Merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm bende kitap okumayı çok severim sanırım bu ayın listesini oluşturmuşsunuz ekleme yaparsanız aranıza katılmak isterim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?