Kadınların Kitap Mekanı

Emrah Serbes - Son Hafriyat

Bir çırpıda okudum böyle bir de baktım akşam olmuş manyak bir kitap inanılmaz
birincisi de zaten harikaydı aralıkta okuduydum her temas iz bırakırı
bu kitap da ikincisi

Behzat Ç dizisinin müptelası oldum gittim aldım hemen kitaplarını

benim gibi ankara aşığı olmanıza da gerek yok hani adam ankaradan soğuyanları bile ısıtır

Maip: 1

yahu ben bu dizide şuleye behzata haruna hayalete akbabaya edaya şevkete gönüle hastayım hastayım bayılıyorum kitaplarda daha bir başka daha daha bir başka hasta oldum bu karekterlere

herkes selime tahsine bahara gıcık ama bilmiyonuz onlar da gerekiyor
onlar bi çıksın bak diziden olmaz sarsılır ben isterim çünkü hep sempatik tipler olmaz
kitapta da çok gıcık bu tipler ama dediğim gibi gıcık olunan tipler de gerekiyor

on numara harika

aralık ayında hiç kitap okuyamadım kızımla birlikte grip olduk. okuyan arkadaşlara imreniyorum özellikle evli olmayanlara çok şanslısınız evlenene kadar ne yaparsanız kardır.

Ben de..

Bu ay ki ilk kitabımı bitirmiş bulunuyorum..Linda Howard'tan KARA MELEK..Konu değişik ama vasat bir kitap.Başroldeki kızımız gayriresmi işler yapan bir adamın sevgilisi (kapatması da diyebiliriz).Bu kızımız günün birinde sevgilisinin işleri için tuttuğu kiralık katile ,kiralık katilin ricasıyla (!) bizzat sevgilisi tarafından ikram ediliyor.Tabi hayalleri yıkılan kızımız sevgilisinin hesaplarını boşaltıp ortadan kayboluyor.Adam da peşine kiralık katilini takıyor.Bu sefer de kızla kiralık birbirine aşık olmasınlar mı?..Devamını siz okuyun..

smeagol:1

1 Ocak – 31 Ocak 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .......... - .......
  2. Maip - ..............-.......1......
  3. hande80 ..........- ...............
  4. emk87 ........... -.....................
  5. Punchshe .......... - ................
  6. Sarissa ............. - ................
  7. atlantis ............. - ................
  8. Sumak ….......... - ...............
  9. smeagol ............ - ........1.........
  10. gnydn64 ........... - .......1.........
  11. neyneyse .......... - ..........
  12. anten ................ - .................
  13. maibeyaz .......... - ................
  14. PrensesPeri ..... - ...............
  15. Tryamour .......... - ...............
  16. Eyylül ........... - ...........
  17. MKT ...... - .........
  18. baLHuzur ...... - .........
  19. deren1907 ...... - .........
  20. pamuksel ...... - .........
  21. Revolucion ...... - .........
  22. kusko ...... - ........
  23. gnltpl ...... - ........
  24. guvastanema ...... - ........
  25. neenone ...... - ........
  26. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  27. kendra ...... - ........
  28. samanyolu ...... - ........
  29. orchidea ...... - ........
  30. Lachesis ...... - ........
  31. DyGLu ...... - ........
  32. frezya27 ...... - ........

Herkesin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar. Birincimizi tebrik edeyorum. Hediyeler içinde çok teşekkürler çok güzel bir jest oldu :) Bayıldım

prenses hayranım hediyelerine yahuu, çaban için ayrıca kutluyorum seni.. bu gönderdiklerinin hepsi de senin olsun.

teşekkür ederim kızlar..hediyeleri ve kartları beğenmenize sevindim

teşekkürler canım :) ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş.. zaman ayırdın uğraştın yaptın...

rica ederim canım ne demek

canım umarım sorunların en kısa sürede çözülür ve umarım ki en kısa süre feraha erersin

bu arada çizelgende dikkatimi çekti..31 gün olan ocak ayına 30 kitap hedeflemişsin maşallah maşallah

Kızlar yarından itibaren final kampına giriyorum ayrıca ödev, rapor ve sunumlarım da var. 28'ine kadar sadece bunlarla haşır neşir olucam, dua edin bana nolur çok stresliyim

Allah yardımcın olsun..inşallah finallerin istediğin gibi geçer

Behzat Ç dizisinin müptelası oldum gittim aldım hemen kitaplarını

benim gibi ankara aşığı olmanıza da gerek yok hani adam ankaradan soğuyanları bile ısıtır

Maip: 1

behzat çok sert bir karakter başta sevmemiştim ama eşim sayesinde son 2-3 bölümünü izledim.ısınmaya başladım sanki..dün akşamki bölüm kaçtı izlemekte istiyordum inşallah tekrarı çıkarda izleriz kitabı oldugunu bilmiyordum..kitaplar her zaman daha güzel oluyor dizilerine/filmelerine göre

Son düzenleme:

inşallah canım çok saol. evet öyle bi hedef belirledim bakalım yapabilecek miyim

evet kesinlikle 2 kitap var temel olarak da iki konu var ama bu iki konu geçerken çevresinde dönen ufak konular var ya hep ınları da dizi de büyük konular gibi yapmışlar bir de eklemeler de olmuş dizide. ekşide her on konuda bir emrah serbes el atacakmış diziye diye okudum ama bilmiyorum tam
kitapları çok daha güzel evet

Lev Tolstoy - İnsan Ne ile Yaşar

dört hikayeden oluşuyor, arkadaş tavsiyesiydi, begendim, başlığındaki gibi soruları arıyor Tolstoy hikayelerinde

Maip: 2

ikici kitabım da bitti... Ayşe KULİN "Umut" bitti... bugün kedime 4 tae yeni kitap aldım...çok mutluyummm:)))) Elif ŞAFAK "Firar"a başladm bugü:) herkese iii okumlar....

glntpl 2

ben firarpereste ilk dönemimi bitirince başlayacağım, kendime ödül olacak

kitaplığa masama bakar vaziytte koydum bakışıyoruz

Kızlar merhaba ; Bugün 8 tane kitap aldım .Kitapçılardan zor çıktım Hepsini başucuma yerleştirdim bile Herkese keyifli okumalar

Lauren Kate : Düşüş... Alacakaranlık serisinin farklı versiyonu, bir melek ile insanın aşkı. Güzeldi fakat kitabın sonu saçma bitti anladık bu seri halinde ama genede begenmedim sonunu.
Serinin devamı Azap elimde şimdide.

tweetypinar:1

Deren1907 yeni kitapların hayırlı olsun iii okumalar canım

Merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm bende kitap okumayı çok severim sanırım bu ayın listesini oluşturmuşsunuz ekleme yaparsanız aranıza katılmak isterim ..

1 Ocak – 31 Ocak 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .......... - ...1....
  2. Maip - ..............-.......2......
  3. hande80 ..........- ...............
  4. emk87 ........... -.....................
  5. Punchshe .......... - ................
  6. Sarissa ............. - ................
  7. atlantis ............. - ................
  8. Sumak ….......... - ...............
  9. smeagol ............ - ........1.........
  10. gnydn64 ........... - .......1.........
  11. neyneyse .......... - ..........
  12. anten ................ - .................
  13. maibeyaz .......... - ................
  14. PrensesPeri ..... - ...............
  15. Tryamour .......... - ...............
  16. Eyylül ........... - ...........
  17. MKT ...... - .........
  18. baLHuzur ...... - .........
  19. deren1907 ...... - .........
  20. pamuksel ...... - .........
  21. Revolucion ...... - .........
  22. kusko ...... - ........
  23. gnltpl ...... - .....2...
  24. guvastanema ...... - ........
  25. neenone ...... - ........
  26. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  27. kendra ...... - ........
  28. samanyolu ...... - ........
  29. orchidea ...... - ........
  30. Lachesis ...... - ........
  31. DyGLu ...... - ........
  32. frezya27 ...... - ........
  33. milena_ ...... - ........

ikici kitabım da bitti... Ayşe KULİN "Umut" bitti... bugün kedime 4 tae yeni kitap aldım...çok mutluyummm:)))) Elif ŞAFAK "Firar"a başladm bugü:) herkese iii okumlar....

glntpl 2

Kızlar merhaba ; Bugün 8 tane kitap aldım .Kitapçılardan zor çıktım Hepsini başucuma yerleştirdim bile Herkese keyifli okumalar

keyifli okumalar..yeni kitaplar yeni heyecanlar

Merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm bende kitap okumayı çok severim sanırım bu ayın listesini oluşturmuşsunuz ekleme yaparsanız aranıza katılmak isterim ..

tabi canım ekledim hemen..aramıza hoşgeldin keyifli okumalar

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/411317-1-zarf-1-cocuk-yardim-kampanyasi.html#post16952925

belki katkıda bulunmak isteyenler olur

bugün elimdeki kitabı bitirdim YKY yayınlarından çıkan Sabaattin Ali - Yeni Dünya öykü kitabı

Sabaattin Ali gerçekçi bir yazardır bazı hikayeleri bana abartı gelse bile içinde çok şahane hikayeler var. Hikayeler 1938-1942 Türkiye'sinden güzel manzaralar sunuyor.Özellikle Ayran hikayesini tavsiye ediyorum. Bulabilirseniz bu hikayeyi okuyun okuyamazsanız da yakında vizyona girecek Selim Güneş'in 'Karbeyaz ' filmi bu hikayeyi konu alıyor onu izlersiniz:)

milena:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…