- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.081
J.L. Freedman - Sosyal Psikoloji
Sosyal Psikoloji okumalıymışım, kütüphaneden 70 basımlısını bulabildim, napayim, çok zor oldu ama okuması, yazılar daktilo yazısı gibi saman kağıdı toz dolu içi... artık alacağımı aldım yüzeysel bir sosyal psikolojiçünkü bu kadar kapsamlı bir konu bir kitapla anlaşılmaz ki... vaktim olduğu zaman bol bol okumak istiyorum ama çok ilgi çekici konular. ama çok zormuş :44:
Maip: 4
06,34 de yazıssın Allahım maip hiç mi uyumazsın yemezsin içmessinsenin gibi okuyanı da hiç görmemiştim maşallah diyeyim nazarım değmesin
Sınavlarım var dua edin dedim kimse bir başarılar bile dilemedi.Kırıldım açıkçası, size bol okumalar. Beni listeden çıkarabilirsiniz
Sınavlarım var dua edin dedim kimse bir başarılar bile dilemedi.Kırıldım açıkçası, size bol okumalar. Beni listeden çıkarabilirsiniz
puncshe üzüldüm senin adına umarım dogru karar verırsın ve gecmıse baktıgında hıc bır pısmanlıgın olmazz..
ne zamandır gelmıyorum topiğe ,
bu zaman kadar bir kıtap okudum o da ,
Dino Buzzati ' Tatar Çölü ,
Kitabı bitirip,kapattıktan bir kaç saniye sonra yüzüme balyoz yemiş gibi hissettim..Canım acıdı..
bende açıkçası kitap bile okuyamadığım şu bol sıkıntılı günlerimde mesajını okuyupta mesaj yazamadım..
alındıysan üzgünüm ama.. kendi boşanma mevzumu düşünürken başkasının mevzusuna pek konsantre olamıyorum..
Punsche ne diyorsun?:26:
Ona teşekkür ettiğimi düşünüyodum yazmamışım, teşekkür ediyorum tabi ki sağolsun
konuyu pek dağıtmak istemiyorum ama öyle işte
sıkıntılı günler geçiriyorum burayada o yüzden pek yazamıyorum..
e sıkıntılarımın içinde okuduğumu anlamamda pek mümkün olmuyor..
severek ayrılıyoruz
bende açıkçası kitap bile okuyamadığım şu bol sıkıntılı günlerimde mesajını okuyupta mesaj yazamadım..
alındıysan üzgünüm ama.. kendi boşanma mevzumu düşünürken başkasının mevzusuna pek konsantre olamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?