• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

günaydın canlarım :3:

150 mi :53: maşallah maşallah :nazar: ne kadar geniş bir kütüphanen var..bol ve keyifli okumalar canım :16::29:

ooo tebrikler maip :16: listenin altını üstüne getirdin :52: yeme içme uyuma ve kitap okuma..güzel bir beyin tatili yapmışsın..sadece kitaplarla yaşamak güzel olmustur :66: Divanü Lugati't-Türk hakkındaki yorumunu özellikle bekliyorum :29:

evet canım aralık ayının çok yoğun geçeceğini biliyordum zaten nefesimi tutup da girdiydim aralığa :9:
ocak ayı da yoğun geçecek
benim işim kitap okumak teze hazırlanıyorum tek yaptıgım okumak yazmak ayrıyaten işim yok çocuk yok aha arada bir de emizlik ve yemek yapıyorum :1: çocukla evle ilgilenip bir de çalışıp üstüne 10 a yakın kitap okuyanlara asıl aferin :34:

Divanü Lügatın 1. cildi bitti
3 cilt 1 de dizini var toplam 4 kitap
1. cilt bayağ atsan kafayı yaracak cinsten kalınlıkta eskiden Türkçe bilenler güzel makamlarda çalışırmış türkçe bilmek önemliymiş Araplarda Türkçeyi öğretmek için yazmış Kaşgarlı Mahmut

bildiğimiz sözlük gibi degil günümüzdekilere benzemiyor
bir kelime veriyor yanına kelimeyi uzun uzun anlatıyor örneklerle çok samimi bir havayla yazmış ama okurken yanımda devamlı osmanlıca sözlük bulundurdum Ferit Develioğlu nun

zamanının yaşam tarzını şartları hekimliğinden tut da baytarlığını şiirlerini değerlerini hep öğreniyorsun

(ben tdk dan aldım diğer yerlerde çok pahalı divan haberin olsun)

Melody Beattie : İlişki Bağımlılığına Son

Eckhart Tolle : Cebimdeki Elmas

Prof. Dr. Ertuğrul Köroğlu : Düşünsel Duygulanımcı Davranışcı Terapi

tweetypinar: 14

Aralık ayını bitirmiş bulunuyorum. Maip'cim maşallah bu ay bol okumalı geçmiş. İnşallah hep devam eder :34: Nazar değmez inşallah :nazar:

inşallah tweetypinar cım amin
senin payın çoktur ama okumamda :1: hırs yaptırıyorsun napayım

ocak ayında da yine bol çekişme diliyorum :9:

herkese teşekkür edyorum canlarım çok saolun

PrensesPeri cim hediyeler için çok çok teşekkür ederim
Bayıldım kartıma da pastama da bayıldım vallahi

hepinizin yeni yılının mutlu kıpır kıpır eğlenceli deli dolu ve kitaplı okumalı geçmesini diliyorum :119:

1 Ocak � 31 Ocak 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .......... - .......
  2. Maip - ..............-.............
  3. hande80 ..........- ...............
  4. emk87 ........... -.....................
  5. Punchshe .......... - ................
  6. Sarissa ............. - ................
  7. atlantis ............. - ................
  8. Sumak �.......... - ...............
  9. smeagol ............ - .................
  10. gnydn64 ........... - ................
  11. neyneyse .......... - ..........
  12. anten ................ - .................
  13. maibeyaz .......... - ................
  14. PrensesPeri ..... - ...............
  15. Tryamour .......... - ...............
  16. Eyylül ........... - ...........
  17. MKT ...... - .........
  18. baLHuzur ...... - .........
  19. deren1907 ...... - .........
  20. pamuksel ...... - .........
  21. Revolucion ...... - .........
  22. kusko ...... - ........
  23. gnltpl ...... - ........
  24. guvastanema ...... - ........
  25. neenone ...... - ........
  26. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  27. kendra ...... - ........
  28. samanyolu ...... - ........
  29. orchidea ...... - ........
  30. Lachesis ...... - ........
  31. DyGLu ...... - ........
  32. frezya27 ...... - ........

son 2 ayda hiç kitap paylaşımında bulunmayan arkadaşların isimlerini 2. bir liste olarak aldım.eğer o arkadaşlardan gelecek ve paylaşm yapacak olan olursa seve seve listeye tekrar eklerim :34:

teşekkürler canım :) ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş.. zaman ayırdın uğraştın yaptın...

yaa birde diğerlerine çaktırma ama ben onları sefmiyorum :43::43::43: neden bu kadar çok kitap okuyolarrr:43::43: bütün hediyeleri silip süpürdüler önceden bende hediye alırdım banane yaaaa ağlıycam ben tutmayın :43::43::1::1::1::1::1:

valla kızlarımıza helal evlenmeden okuyun :)) çocuk yapmadan okuyun
yaşlanmadan okuyun diyorum :)

eskiden bizde günde bir kitap bitirirdik şimdi kitap okurken uyukluyorum vallahi size yetişmek ne mümkün en azından kendimi geçebilseydim :23::23:
herkese teşekkür edyorum canlarım çok saolun

PrensesPeri cim hediyeler için çok çok teşekkür ederim
Bayıldım kartıma da pastama da bayıldım vallahi

hepinizin yeni yılının mutlu kıpır kıpır eğlenceli deli dolu ve kitaplı okumalı geçmesini diliyorum :119:

teeşekkürler canım
bu arada anket olayını konuştunmu?? sıra sendeydi ama sen gelmeyince sıra değişti sanırım :17::17:

Herkesin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar. Birincimizi tebrik edeyorum. Hediyeler içinde çok teşekkürler çok güzel bir jest oldu :) Bayıldım :16:

evet konuştuk sarissayla beni atlayabilir misiniz dedim o da zaten sen uzun sre yoktun atlamaK zorunda kaldık dedi çok sevindim hemi de mahcup oldum :77:

evet konuştuk sarissayla beni atlayabilir misiniz dedim o da zaten sen uzun sre yoktun atlamaK zorunda kaldık dedi çok sevindim hemi de mahcup oldum :77:

:)) anladım canım bende seni görür görmez hemen söyleyim dedim kızlar seni aramştı baya bir süre

kız ne biçim hızlı kitap okuyorsun öyle
maşallah maşallah aman nazar değmesin :))
her gün kitap bitirmişsin arada gez dolaş :)):nazar::nazar:

:1::1::1::1:
napam iş güç yok okuyoz hababam

bir de bu sıralar çok bunalımdayım bazı sebeplerden üzerimde çok baskı var eşim ve ailem arasında kaldım çok pis durumdayım geçer inşallah diyorum ama bakalım unutmak için teze asılıyorum ben de oraya yoğunlaşıp belli bir süre unutabilmek belki de

zaten bir şeyin suyunu çıkaran biri varsa bil ki ya kafayı sıyırmıştır ya da sıyırtmaya çalışıyorlardır

bunalım meseleleri :9:

neyse bakalım

:1::1::1::1:
napam iş güç yok okuyoz hababam

bir de bu sıralar çok bunalımdayım bazı sebeplerden üzerimde çok baskı var eşim ve ailem arasında kaldım çok pis durumdayım geçer inşallah diyorum ama bakalım unutmak için teze asılıyorum ben de oraya yoğunlaşıp belli bir süre unutabilmek belki de

zaten bir şeyin suyunu çıkaran biri varsa bil ki ya kafayı sıyırmıştır ya da sıyırtmaya çalışıyorlardır

bunalım meseleleri :9:

neyse bakalım

:90::90::90: kız ya okuduğunu anlamıyon ya yaşadığını hangisi ?? :90::90: dediğine göre bunalımdaysan yaşadığını anamamak için okuyon ozaman okuduğunu anlıyon demektir :90::90:

:90::90::90: kız ya okuduğunu anlamıyon ya yaşadığını hangisi ?? :90::90: dediğine göre bunalımdaysan yaşadığını anamamak için okuyon ozaman okuduğunu anlıyon demektir :90::90:

bunalımda degilim aslında zorla sokmaya çalışıyorlar :60::60::60:

vallahi doğru tespit yaşadığımı anlamamak için okuyorum
tam cuk oturdu
kitapların içindeki yaşamak istiyorum belki de :9::9::9::9::9::9:

bunalımda degilim aslında zorla sokmaya çalışıyorlar :60::60::60:

vallahi doğru tespit yaşadığımı anlamamak için okuyorum
tam cuk oturdu
kitapların içindeki yaşamak istiyorum belki de :9::9::9::9::9::9:
bende öyle yapardım bunalıma girince
kitap okurdum

ozaman her derdini unutuyor ınsan sanki kitabın içindeki yaşama ait oluyor :16:

kızlar hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah bu tempoyu hiç bozmazsınız.:16::16::16:

bu ay ben daha çok film kültürüme ağırlık verdiğimden ve yaşadığım iş yeri değişikliğinden 3'te kalakaldım. ne internete girecek fazla zamanım oldu ne de kk'yı takip edecek. :59:

ama bu ay hızlı bir giriş yapacağım inşallah. şimdilerde 2-3 kitabı bi arada okuyorum.:66:

4 kitap birden okuyodum biri bitti diğeride biticek az kaldı 3.kitapta az kaldı ve ben gidip 4 kitap daha aldım :) biri beni tutsun...gören kitap yok sanır evde..koca kütüphane dolusu kitap var ama ben d&r dan vazgeçemiyorum :)

d&r ın da tadı bi başka oluyor canım :1:

rahat koltuklu moltuklu
tunalıya yakın camın kenarında pofuduk koltuklara uzan al eline kitabını
kahveni iç

oralarda dolanırken wc ihtiyacından giriyorum hep bir de bakıyorum kitaplarla çıkmışım :9:

aralık ayında hiç kitap okuyamadım kızımla birlikte grip olduk. okuyan arkadaşlara imreniyorum özellikle evli olmayanlara çok şanslısınız evlenene kadar ne yaparsanız kardır.

Kızlar yarından itibaren final kampına giriyorum ayrıca ödev, rapor ve sunumlarım da var. 28'ine kadar sadece bunlarla haşır neşir olucam, dua edin bana nolur çok stresliyim :14::25:

Back