- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.941
Iyi günler canım cok sagol tatlım bugun Alcam bu kıtap okuyacakım canım benim sagol kitap önerisi içinde CNN :)Merhaba ifosenel.
Evliliğin hayırlı uğurlu olsun İnşallah.
Sonsuz mutluluklar dilerim.
Okumadıysan Güneş Çavması - Dünya Varmış kitabını tavsiye ederim.
*****haziran ayı derecelerimiz ******
Benim sonucum hiççççç tatmin edici olmasa da kitap okuyan herkesi kutluyorum.
Evet canım ne acı böylelikle insanları kobaylastıryorlar valla canımDESAM tarafından hazırlanan Ar-Ge raporuna göre, Türk halkı günde 6 saatini televizyona, 3 saatini ise internete ayırırken, kitap okumaya yılda ancak 6 saat vakit ayırıyor. imiş ...
ne acı
Evet canım ne acı böylelikle insanları kobaylastıryorlar valla canım
Evet haklısın bende araz kitapını okuyorum :)Maalesef ..ama bizler okuyarak ve cevremize cocuklarimiza yakinlarimiza okumayi alistircaz..
Hic bilenle bilmeen bir olur mu?
hic okuyanla okumayan bir olur mu?
Sen hangi kitaptasinn
Selam canım ben de araz bitirdim Gülben ergenin kitap okuyorum bu ay ki ededim on kitap senin dedin Kitab'da Alcam :)1 - Firavun'un Gözdesi - Pauline Gedge
Cariye Thu'nun hayatta kalma mücadelesi.
Akıcı dili ve heyecanlı kurgusu keyifle okutuyor.
Elinize geçerse okuyun derim.
kulitta . . 1
Firavun'un gözdesi - Pauline Gedge 2001 basımı olduğu için sanırım baskısı tükenmiş ifosenel.Selam canım ben de araz bitirdim Gülben ergenin kitap okuyorum bu ay ki ededim on kitap senin dedin Kitab'da Alcam :)
İyi ki geldin hoş geldin Mor Vampir.Merhaba kızlaar bende geldim aranıza daha öncede gelmiştim ama teknik bir sebepten dolayı şimdi farklı bir isimle buradayım :)
Başladığım kitabım:
Filler İçin Su - Sara Gruen
Çok teşekkür ederim hoşbuldum :)İyi ki geldin hoş geldin Mor Vampir.
Gönlünce okuyacağın günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?