• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Haziran Ayı
1-Peter Pan Ölmeli-John Verdon-Oldukça sürükleyici polisiye bir roman. Kısa sürede bitirdim.
2-Dört Anlaşma-Tolken Bilgeliği-Don Miguel Ruiz -Çok beğendim. Herkes okusun mutlaka..

3-Sosyal Fobi Gerçeği-Dr.Ahmet Koyuncu
4-Kabil-Jose Saramago

Tuna80.......4

Kalp Yalnızca İçeriden Açılan Bir Kapıdır-Jan-Philipp Sendker

Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler romanının devamı.bizim inançlarımıza ters olsada çetkileyici ve umarım yazar bu romanın devamını da yazar çünkü ana karakterin daha sonra neler yaşamış olabileceğini merakla bekliyorum.

haziran:1

Haziran Ayı
1-Peter Pan Ölmeli-John Verdon-Oldukça sürükleyici polisiye bir roman. Kısa sürede bitirdim.
2-Dört Anlaşma-Tolken Bilgeliği-Don Miguel Ruiz -Çok beğendim. Herkes okusun mutlaka..

4-Kabil-Jose Saramago
5-Mesnevi Terapi-Prof.Dr.Nevzat Tarhan -Mesneviden hikayelerle kişisel gelişim dersi veren herkesin anlayacağı dilden yazılmış bir kitap.

Tuna80.......5

HAZİRAN

1- UÇURTMA AVCISI / KHALED HOSSEINI
Kitap Açıklaması
Emir ve Hasan, Kabil'de monarşinin son yıllarında birlikte büyüyen iki çocuk...
Aynı evde büyüyüp, aynı sütanneyi paylaşmalarına rağmen Emirle Hasanın dünyaları arasında uçurumlar vardır: Emir, ünlü ve zengin bir işadamının, Hasan ise onun hizmetkarının oğludur. Üstelik Hasan, orada pek sevilmeyen bir etnik azınlığa, Hazaralara mensuptur.Çocukların birbirleriyle kesişen yaşamları ve kaderleri, çevrelerindeki dünyanın trajedisini yansıtır.Sovyetler işgali sırasında Emir ve babası ülkeyi terk edip Californiaya giderler. Emir böylece geçmişinden kaçtığını düşünür. Her şeye rağmen arkasında bıraktığı Hasanın hatırasından kopamaz.Uçurtma Avcısı arkadaşlık, ihanet ve sadakatin bedeline ilişkin bir roman. Babalar ve oğullar, babaların oğullarına etkileri, sevgileri, fedakârlıkları ve yalanları.... Daha önce hiçbir romanda anlatılmamış bir tarihin perde arkasının yansıtan Uçurtma Avcısı, zengin bir kültüre ve güzelliğe sahip toprakların yok edilişinin aşama aşama gözler önüne seriyor.Uçurtma Avcısında anlatılan olağanüstü bir dostluk. Bir insanını diğerini ne kadar sevebileceğinin su gibi akıp giden öyküsü...

kedi83…..1

HAZİRAN

1- UÇURTMA AVCISI / KHALED HOSSEINI
Kitap Açıklaması
Emir ve Hasan, Kabil'de monarşinin son yıllarında birlikte büyüyen iki çocuk...
Aynı evde büyüyüp, aynı sütanneyi paylaşmalarına rağmen Emirle Hasanın dünyaları arasında uçurumlar vardır: Emir, ünlü ve zengin bir işadamının, Hasan ise onun hizmetkarının oğludur. Üstelik Hasan, orada pek sevilmeyen bir etnik azınlığa, Hazaralara mensuptur.Çocukların birbirleriyle kesişen yaşamları ve kaderleri, çevrelerindeki dünyanın trajedisini yansıtır.Sovyetler işgali sırasında Emir ve babası ülkeyi terk edip Californiaya giderler. Emir böylece geçmişinden kaçtığını düşünür. Her şeye rağmen arkasında bıraktığı Hasanın hatırasından kopamaz.Uçurtma Avcısı arkadaşlık, ihanet ve sadakatin bedeline ilişkin bir roman. Babalar ve oğullar, babaların oğullarına etkileri, sevgileri, fedakârlıkları ve yalanları.... Daha önce hiçbir romanda anlatılmamış bir tarihin perde arkasının yansıtan Uçurtma Avcısı, zengin bir kültüre ve güzelliğe sahip toprakların yok edilişinin aşama aşama gözler önüne seriyor.Uçurtma Avcısında anlatılan olağanüstü bir dostluk. Bir insanını diğerini ne kadar sevebileceğinin su gibi akıp giden öyküsü...

kedi83…..1
Seni gördüğüme sevindim kedicim. :KK19:
Hoş geldin, özlettin kendini.
Keyifli okumalar dilerim.
HKhellokitty01.gif

1. Agri Dagi Efsanesi - Yasar Kemal
2. Dogan Bey - Ragip Karadayi
3. Insan Isterse / Azmin Zaferi Oykuleri 2 - Mümin Sekman
4. Şeytan Çıldırdı - Nigar Kurt
5. Postaci Kapiyi Calmayacak - Ava Dellaira
6. Pembe Incili Kaftan - Omer Seyfeddin

Aklimda kalanlari tazelemis oldum. Cok kucukken kisaltilmis sadelestirilmis halini okumus olmama ragmen aklimda bu kadar cok hikayenin kalmis oldugunu gormek mutlu etti.

Kitap_asigi: 6

7. Küçük Prens - Antoine De Saint-Exupery

Kitap_asigi: 7

1 - Çöküş - Hakan Aygün
2 - Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley
3 - Çarşafın Gizlediği Dişilik - Üstün Akmen
4 - Filler Çapraz Gider - Altay Öktem
5 - Kanın Sesi/Kimsecik 3 - Yaşar Kemal

3 kitaplık serinin son bölümünü zaman zaman sıkılarak okusam da genel anlamda
büyük ustanın kırsalı iliklerime kadar hissettiren eserini beğendiğim.

kulitta . . 5

7. Küçük Prens - Antoine De Saint-Exupery
8. Genc Werther'in Acıları - Goethe

Kitap_asigi: 8

1---ben masumum---------yudum
2---eksik yanım ----yudum
3---bozulan yeminler----bizim hikayelerimiz
4---aşkta yanan dede----muhsin ilyas subaşı
5---fotoğraf-----ayşenur kayabaşı
6---takıntı---berrin Karapınar
7---3 kadın bir erkek--berrin Karapınar
8--ayaz geceler --berrin Karapınar
9--sevda yolunda yürüyenler --berrin Karapınar
10-- kutsal meclis---ted dekker okuyorum uzun süredir hep romantik komedi okuyordum böyle güzel bir polisiye okumak iyi geldi...

Bu ay okuduğum kitaplara gelecek olursak;

1. Kürk Mantolu Madonna - Sebahattin Ali
2. Sevdalinka - Ayşe Kulin
3. Piruze - Sinan Akyüz
4. Cumbalı Aşklar - Serkan Özburun
5. Satır Arası Hikayeler - Serdar Tuncer
6. Kafamda Bir Tuhaflık - Orhan Pamuk

diltesne ------> 6

Bu ay nasiplerim bunlardı Hoppa Önümüzdeki ay için şimdiden herkese keyifli okumalar :KK39:

Haziran Ayı

4-Kabil-Jose Saramago
5-Mesnevi Terapi-Prof.Dr.Nevzat Tarhan -Mesneviden hikayelerle kişisel gelişim dersi veren herkesin anlayacağı dilden yazılmış bir kitap.

6-Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş-Jose Saramago

Tuna80.......6

Bu ay okuduğum kitaplara gelecek olursak;

1. Kürk Mantolu Madonna - Sebahattin Ali
2. Sevdalinka - Ayşe Kulin
3. Piruze - Sinan Akyüz
4. Cumbalı Aşklar - Serkan Özburun
5. Satır Arası Hikayeler - Serdar Tuncer
6. Kafamda Bir Tuhaflık - Orhan Pamuk

diltesne ------> 6

Bu ay nasiplerim bunlardı Hoppa Önümüzdeki ay için şimdiden herkese keyifli okumalar :KK39:

sevdalinka piruze ne güzel kitaplardır

1---ben masumum---------yudum
2---eksik yanım ----yudum
3---bozulan yeminler----bizim hikayelerimiz
4---aşkta yanan dede----muhsin ilyas subaşı
5---fotoğraf-----ayşenur kayabaşı
6---takıntı---berrin Karapınar
7---3 kadın bir erkek--berrin Karapınar
8--ayaz geceler --berrin Karapınar
9--sevda yolunda yürüyenler --berrin Karapınar
10-- kutsal meclis---ted dekker okuyorum uzun süredir hep romantik komedi okuyordum böyle güzel bir polisiye okumak iyi geldi...

hytdnze-----9

iyi aksamalar kızlar nasılsın valla düğün felan evlilik derken ancak actım bende bu hafta 3 kitap bitrdim yeni kıtap abladım ve bana yardımcı olursanız kitap almak istiyor dinide olabilir::)

iyi aksamalar kızlar nasılsın valla düğün felan evlilik derken ancak actım bende bu hafta 3 kitap bitrdim yeni kıtap abladım ve bana yardımcı olursanız kitap almak istiyor dinide olabilir::)
Merhaba ifosenel.
Evliliğin hayırlı uğurlu olsun İnşallah.
Sonsuz mutluluklar dilerim.
Okumadıysan Güneş Çavması - Dünya Varmış kitabını tavsiye ederim.
book3.gif

Back