- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.441
babil. com
haber vermeleri gerekmiyormu? ben sırf kabuk adam için alış veriş yaptım. yapmışken sepetimi doldurup kargoyu bedavaya getirdim..Aslında hakkında olumlu şeyler duymuştum hep. Uzun zamandır ukitap dışı alışveriş yapmadığımdan hiç alışveriş tecrübem de olmadı. Ama bana da olmuştu bi benzere, hangi siteden alışverişte olduğunu hatırlamıyorum ama.
Normalde kitapyurdu haber veriyor mesela ya yerine başka kitap seçin ya da para iadesi yapalım diye.dün bilmediğim bir kitap sitesinden arkadaşımın tavsiyesi üzerine kitap aldım.
almamdaki en büyük amaç, kabuk adam kitabıydı.
dr, kitapyurdu,idefix gibi sitelerde tükendiği için o siteden aldım. yoksa kitapyurdunu kullanan biriyim
dün mail geldi. kabuk adam kitabı yokmuş diğerleri göndermişler. çok kızdım bozdum. haber vermeleri gerekmiyormu. kitaplarım şuan kargoda
Normalde kitapyurdu haber veriyor mesela ya yerine başka kitap seçin ya da para iadesi yapalım diye.
ben babilden hiç alışveriş yapmadım. Tuhaf olmuş.
Bir kere idefixten basıma gelmişti. ondan sonra hep kitapyurdunda sabit kıldım tercihimi.
Anımsamadığım bir kitap sitesinde başıma gelmişti bu durum. Almak istediğim esas kitabın yanına eklediğim birkaçdün bilmediğim bir kitap sitesinden arkadaşımın tavsiyesi üzerine kitap aldım.
almamdaki en büyük amaç, kabuk adam kitabıydı.
dr, kitapyurdu,idefix gibi sitelerde tükendiği için o siteden aldım. yoksa kitapyurdunu kullanan biriyim
dün mail geldi. kabuk adam kitabı yokmuş diğerleri göndermişler. çok kızdım bozdum. haber vermeleri gerekmiyormu. kitaplarım şuan kargoda
Bu mesajını görmeden yorum yazmışım.bildiğin sinir oldum.
mail attım. isterseniz iade edin kabul etmeyin kitapları diyorlar bide..
Iyi geceler kızlar yazdıklarını zi okuyorum hep çok faydalı bi topikbende size katilmak istiyorum yaşadığım şehirde yeni bi kütüphane açılmış gittim hemen üye oldum ilk kitabım ince memed elimde bi listem var okumam gereken ilk yuz kitap koydum adını gerçi benim kitapligim var ama bu kitaplar in hepsi yok bende kütüphane den temin edip okucam neyse ben kitabima basliyim görüşürüz hanımlar
Hosbuldum teşekkür ederimİyi geceler hamarathatice.
Hemen katıl bize ve sınırsız okumanın keyfini yaşa.
Hoş geldin sefalar getirdin.
Sana da aydınlık günler olsun İnşallah.Günaydın hanımlar mutlu haftasonları en güzel koku kitap kokusudur
O Muhteşem Hayatınız-Oya Baydar kitabını sipariş verdim gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla.1.O Muhteşem Hayatınız-Oya Baydar
2.Kralkatili Serisi:Rüzgarın Adı-Patrick Rotfuss
Lavin-2
O Muhteşem Hayatınız-Oya Baydar kitabını sipariş verdim gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla.
Nasıl buldun Lavincim, önerir misin?
Güzeeel! İlgi ve sevgiyle okuyacağım demektir.Oya Baydar'ın ilk okuduğum kitabı oldu. Severek okudum, hem akıcı hem de düşündürücü bir tarzı var. Dünyaca ünlü Türk opera sanatçısının bir koleksiyoncuyla tanışıp kendi hayatını sorgulamasını konu alıyor esasen. Bir nevi iç hesaplaşma denilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?