Kadınların Kitap Mekanı

Elbette katılabilirsin ATALANTE. Kıvanç duyarız.
Hoş geldin sefa getirdin. Keyifli okumalar dilerim.

Çok teşekkür ediyorum hoşbuldum :) Öncelikler sizlere kendimi tanıtayım;
22 yaşında 4 aylık evli vajinismuslu bir bayanım,Avukatım.
Kitap aşıgıyım. KK'da bir topiğim var kitap kardeşliği diye orada çok güzel dostluklar edindik ayrıca hediyeler gönderiyoruz birbirimize

2015in Dördüncü kitabını okuyorum.

İlk kitabım; Aynı yıldızın altında
İkinci kitabım ; Abim Deniz
Üçüncü kitabım; Gündüzsefası
Dördüncü kitabım; Geceyolu Bu kitap hala devam ediyor :)

Benide aranıza aldıgınız için teşekkür ederimmmmmm :)

merhabalar hoşgeldiniz

gündüzsefası hakkındaki yorumunuz nedir bende o kitabı almak istiyorum ancak okumuş birinin yorumunuda merak ediyorum

1------ Kiralık Adam -Yazgülü Aldoğan
2-----Yıldız Masalı - Krıstın Hannah
3----- Pembe ile Yusuf- Canan Tan yeni başladım

hytdnze 2

Hoşgeldin aramıza:)

merhabalar hoşgeldiniz

gündüzsefası hakkındaki yorumunuz nedir bende o kitabı almak istiyorum ancak okumuş birinin yorumunuda merak ediyorum

ben tüm sarah jionun kitaplarını çok seviyorum buda diğerleri gibi biraz günümüzden esintiler biraz 50 yıl öncesinden esintiler vardı ben sevdim içinde aşk vardı zaten sevilmez mi

ben tüm sarah jionun kitaplarını çok seviyorum buda diğerleri gibi biraz günümüzden esintiler biraz 50 yıl öncesinden esintiler vardı ben sevdim içinde aşk vardı zaten sevilmez mi

cevapladığınız için teşekkür ederim elimdeki kitapları okur okumaz bunuda alacağım

cevapladığınız için teşekkür ederim elimdeki kitapları okur okumaz bunuda alacağım

rica ederim ne demek :) Eger sarah jionun diger kitaplarını okumadıysanız onlarıda tavsiye ederim en çok bögürtlen kışı ve yagmurdan sonra kitaplarını

diğer kitaplarını okumadım ama mart menekşelerini almıştım okunmayı bekliyor

mart menekşeleride güzel ama bögürtlen kışı gibi değil tabiki :) Ben şuanda Kristin hannah gece yolu okuyorum güzel gidiyor

merhaba kızlar neden kimseler yok burda daha önceleri herkes yazıyormus

z.livaneli- son ada : Livanelinin kitaplarını seviyorum. Hırslarından kurtulamayan siyasetçilerin diğer insanların hayatı nasıl mahvettiği ile ilgili bir roman. Sadece insan hayatını değil. Hayvanları hatta ağaçları bile etkiliyor.

asmunikal - 1

selam kızlar..

1) z.livaneli- son ada : Livanelinin kitaplarını seviyorum. Hırslarından kurtulamayan siyasetçilerin diğer insanların hayatı nasıl mahvettiği ile ilgili bir roman. Sadece insan hayatını değil. Hayvanları hatta ağaçları bile etkiliyor.

2) kürşat başar - baş ucumdaki müzik sf 92

asmunikal - 1

1. Handan Gökçek _ Ah Mana Mu
  2. Emrah Serbes -Erken Kaybedenler
  3. İnci Aral -Ölü Erkek Kuşlar
  4. Kürşat Başar -Başucumda Müzik

Donuk Pudra .......4

dün bilmediğim bir kitap sitesinden arkadaşımın tavsiyesi üzerine kitap aldım.
almamdaki en büyük amaç, kabuk adam kitabıydı.
dr, kitapyurdu,idefix gibi sitelerde tükendiği için o siteden aldım. yoksa kitapyurdunu kullanan biriyim
dün mail geldi. kabuk adam kitabı yokmuş diğerleri göndermişler. çok kızdım bozdum. haber vermeleri gerekmiyormu. kitaplarım şuan kargoda

Hangi siteden aldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…