• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

MErhaba bende aranıza katılabilirmiyim :)

Iyi geceler kızlar yazdıklarını zi okuyorum hep çok faydalı bi topik :KK9: bende size katilmak istiyorum yaşadığım şehirde yeni bi kütüphane açılmış gittim hemen üye oldum ilk kitabım ince memed elimde bi listem var okumam gereken ilk yuz kitap koydum adını gerçi benim kitapligim var ama bu kitaplar in hepsi yok bende kütüphane den temin edip okucam neyse ben kitabima basliyim görüşürüz hanımlar :KK36:

merhaba kızlar :KK19: hoşgeldiniz aramıza :KK68: keyifli okumalar dilerim :KK68:

merhaba kızlar :KK19: hoşgeldiniz aramıza :KK68: keyifli okumalar dilerim :KK68:

hoşbulduk ;) Ben buraya bildirim yapmadım konu güncel değil sandım çok az yazan oldugu için.. Asıl ocak ayı kitap sayım ;

1-Aynı yıldızın altında
2-Abim deniz
3-Gündüz sefası
4-Gece yolu :KK66:
5-Eğer yaşarsam
6-Papatya falı hep ayrılık diyor (şiir)

2015 Ocak-6

Devam eden kitap : Grinin elli tonu sanırım yarıda bırakıcam :KK43:

hoşbulduk :KK66: Ben buraya bildirim yapmadım konu güncel değil sandım çok az yazan oldugu için.. Asıl ocak ayı kitap sayım ;

1-Aynı yıldızın altında
2-Abim deniz
3-Gündüz sefası
4-Gece yolu :KK66:
5-Eğer yaşarsam
6-Papatya falı hep ayrılık diyor (şiir)

2015 Ocak-6

Devam eden kitap : Grinin elli tonu sanırım yarıda bırakıcam :KK43:

canımcım bizim konumuzda paylaşım zorunlulugu yok.üyeler sürekli takiptedir.konu sürekli günceldir aslında.kişi kitap yorumlarını okur.isterse yorum bırakır.kitabı bitince yazar.bende listesini belli aralıklarla tutar eklerim.her ayın sonunda toplam okunan listeyi eklerim.ekimde de yıllık listelerimizi yaparım.konunun ilk mesajında görebilirsin :KK19:

canımcım bizim konumuzda paylaşım zorunlulugu yok.üyeler sürekli takiptedir.konu sürekli günceldir aslında.kişi kitap yorumlarını okur.isterse yorum bırakır.kitabı bitince yazar.bende listesini belli aralıklarla tutar eklerim.her ayın sonunda toplam okunan listeyi eklerim.ekimde de yıllık listelerimizi yaparım.konunun ilk mesajında görebilirsin :KK19:

anladım peki teşekkür ederim bende kitaplarımı bitirdikce yazarım artık :)

:nazar::KK9::KK73::KK68:En Büyük KK:nazar:

1-Aşkın Gözyaşları 1 Tebrizli Şems _____ Sinan Yağmur
2- Şiir_İstemeden Dünyaya Getirilmiş Bir Çocuğun intikamı ________ Yusuf Gürer
3-Sahipsiz İskele _____Yusuf Gürer

4- Dünden Bana _____ Yusuf Gürer
5-Sakız Sardunya ____ Elif Şafak
6-Fi ______________ Azra Kohen

elfmet_____6

iyi geceler bayanlar :)))

1. Handan Gökçek _ Ah Mana Mu
  2. Emrah Serbes -Erken Kaybedenler
  3. İnci Aral -Ölü Erkek Kuşlar
  4. Kürşat Başar -Başucumda Müzik
  5. Gerald Green -Soykırım
  6. Latife Tekin- Sevgili Arsız Ölüm
  7. Louise Murphy- Hansel ile Gretel'in Gerçek Öyküsü
  8. Gavin Weston - Harmattan
Donuk Pudra .......8

kızlar adı aylin bitti :) Sırada zelişin gönderdigi moskof cariye hürrem var oldukça kalın bir kitap 824 sayfa :D bakalım ne zamana biter. :)

1------ Kiralık Adam -Yazgülü Aldoğan
2-----Yıldız Masalı - Krıstın Hannah
3----- Pembe ile Yusuf- Canan Tan
4----- çöl ruyası---watpad
5-----töre -watpad
6----yaz yağmuru
7----emanet
8---- aşk meclisi-sinan akyuz hala okuyorum

Hytdnze---7

bu aralar yine internet sitelerine takıldım..Her seferinde internetten kitap okumuycam diyorum bi bakmışım cep telefonu elimde :(((

Ocak Ayı
1-Tutunamayanlar-Oğuz Atay

Anlatım özelliğindeki değişimler, sıçramalar
ve hız romanın içine girmeyi zorlaştırıyor.
Özellikle ilk 400 sayfa baya zorladı. Sonrası rahat ilerledi.
Roman, uyum sağlayamayan, hayatta bocalayan, hayatı eleştiren
kısacası tutunamayanların romanı. İnce ruhlu insanlar için hayatın
ne kadar zor olduğunu, her insanda biraz tutunamayan bir taraf olduğunu
bir kez daha hatırlatıyo kitap. Okunması zor ama okunmalı.

TUNA80........1

kızlar adı aylin bitti :) Sırada zelişin gönderdigi moskof cariye hürrem var oldukça kalın bir kitap 824 sayfa :D bakalım ne zamana biter. :)

Kalın ama akıcı bir kitap. Bazen 200 sayfalık bir kitabı 6 günde bitiremiyorsun. bu kitabı bir bakmıssın 4 günde bitirmişsin :))
keyifli okumalar.

Kalın ama akıcı bir kitap. Bazen 200 sayfalık bir kitabı 6 günde bitiremiyorsun. bu kitabı bir bakmıssın 4 günde bitirmişsin :))
keyifli okumalar.
elfmet'e katılıyorum ATALANTE. Hürrem buz üstünde kayar gibi ilerleyen bir kitap.
300 sayfalık Faust - Goethe günlerdir elimde olduğu halde ancak yarısına kadar okuyabildim.
Daha sonra tamamlamak üzere bıraktım ve 1200 sayfalık MAHŞER - Stephen king okumaya başladım.
Yeteri kadar zaman ayırabildiğimde birkaç gün içinde bitirebileceğim akıcılıkla ilerleyen bir kitap.
ATALANTEcim bir ay içinde bitirdiğimiz kitap sayısını mesajımızın altına nikimizle birlikte belirtiyoruz.
Konu sahibi arkadaşımızın liste hazırlarken sıkıntı çekmemesi için önemli bir ayrıntı.
Keyifli okumalar dilerim.
:KK68:

1. Handan Gökçek _ Ah Mana Mu
  2. Emrah Serbes -Erken Kaybedenler
  3. İnci Aral -Ölü Erkek Kuşlar
  4. Kürşat Başar -Başucumda Müzik
  5. Gerald Green -Soykırım
  6. Latife Tekin- Sevgili Arsız Ölüm
  7. Louise Murphy- Hansel ile Gretel'in Gerçek Öyküsü
  8. Gavin Weston - Harmattan
  9. Patti Smith -Çoluk Çocuk : Sevdiğim sanatçının hayatından kesitler ve o dönemlerin fotoğrafları ilk aşkı ..yaşadığı kaoslar onlara şahit olabilmek güzeldi.
Donuk Pudra .......9

2- Sabahattin Ali - Icimizdeki Seytan

NancyFrancis : 2

Kitap adindan da anlasilacagi gibi icimizdeki seytandan soz ediyor. Yer yer sıkıldım, yer yer heyecanlaniyor gibi oldum derken yine duraganlasti. Cok sevemedim. 267 sayfalik kitabi bir haftada bitirdim. Sabahattin ali okumaya baslamak icin ilk kitap olmamali diye dusunuyorum.

1-Aşkın Gözyaşları 1 Tebrizli Şems _____ Sinan Yağmur
2- Şiir_İstemeden Dünyaya Getirilmiş Bir Çocuğun intikamı ________ Yusuf Gürer
3-Sahipsiz İskele _____Yusuf Gürer

4- Dünden Bana _____ Yusuf Gürer
5-Sakız Sardunya ____ Elif Şafak
6-Fi ______________ Azra Kohen

7-Keşke Kadın Olsam____Aykut Öğüt
kişisel gelişim kitabıdır, kadın erkek ilişkilerinde kadınların yaptıkları hatalara değinilmiş, ne yapılması gerektiğine dair içimizde ki güçten bahsetmiş, örneklendirme olarak çoğunlukla kendisi, annesi ve eşi Esra dan örnekler vermiş sürekli. bu biraz sıkıcı geldi bana yazdığı bazı şeylere katılmakla birlikte bazılarına da katılmıyor, hak vermiyorum.
8-Ben Sana Şiir Yazayım Sen Sadece Gül ___________ Yusuf Gürer
Ocak ayı KitapAğacı buluşmamızda tanıştık kendisiyle genç bir yazar öykü ve şiir yazıyor, son çıkan kitabıdır okuduğum. gittikçe kendini geliştiğini gördüm önceki kitaplarına kıyaslayınca, zaten bunu kendisi de dile getiriyor.

Alıntı yapmak istedim kitaptan müsadenizle :)
mesela sen benim Tomris'im ol. ben senin Turgut'un, Cemal'in, Edip'in... bir şiir gelsin hiç gitmesin sonra. sen bir gül kocaman, hiç solmasın dudaklarında kalsın. çay da demleriz. ben demli severim ama kafiyesiz de yapamam bilirsin, açık olsun, seni mi kıracağım.

Elfmet___8

selam kızlar
sipariş verdiğim kitaplar geldi. unvan değişikliği sınavım var. kitap nekadar okuyabilirim bilmiyorum gerçi :(

1-başucumdaki müzik sf 104 devam

Back