• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Aslında hakkında olumlu şeyler duymuştum hep. Uzun zamandır ukitap dışı alışveriş yapmadığımdan hiç alışveriş tecrübem de olmadı. Ama bana da olmuştu bi benzere, hangi siteden alışverişte olduğunu hatırlamıyorum ama.
haber vermeleri gerekmiyormu? ben sırf kabuk adam için alış veriş yaptım. yapmışken sepetimi doldurup kargoyu bedavaya getirdim..

dün bilmediğim bir kitap sitesinden arkadaşımın tavsiyesi üzerine kitap aldım.
almamdaki en büyük amaç, kabuk adam kitabıydı.
dr, kitapyurdu,idefix gibi sitelerde tükendiği için o siteden aldım. yoksa kitapyurdunu kullanan biriyim
dün mail geldi. kabuk adam kitabı yokmuş diğerleri göndermişler. çok kızdım bozdum. haber vermeleri gerekmiyormu. kitaplarım şuan kargoda
Normalde kitapyurdu haber veriyor mesela ya yerine başka kitap seçin ya da para iadesi yapalım diye.
ben babilden hiç alışveriş yapmadım. Tuhaf olmuş.
Bir kere idefixten basıma gelmişti. ondan sonra hep kitapyurdunda sabit kıldım tercihimi.

Normalde kitapyurdu haber veriyor mesela ya yerine başka kitap seçin ya da para iadesi yapalım diye.
ben babilden hiç alışveriş yapmadım. Tuhaf olmuş.
Bir kere idefixten basıma gelmişti. ondan sonra hep kitapyurdunda sabit kıldım tercihimi.

bildiğin sinir oldum.
mail attım. isterseniz iade edin kabul etmeyin kitapları diyorlar bide..

dün bilmediğim bir kitap sitesinden arkadaşımın tavsiyesi üzerine kitap aldım.
almamdaki en büyük amaç, kabuk adam kitabıydı.
dr, kitapyurdu,idefix gibi sitelerde tükendiği için o siteden aldım. yoksa kitapyurdunu kullanan biriyim
dün mail geldi. kabuk adam kitabı yokmuş diğerleri göndermişler. çok kızdım bozdum. haber vermeleri gerekmiyormu. kitaplarım şuan kargoda
Anımsamadığım bir kitap sitesinde başıma gelmişti bu durum. Almak istediğim esas kitabın yanına eklediğim birkaç
kitap gönderilmiş esas kitap temin edilememiş, haber verilmemişti. O günden sonra bu şekildeki siparişlerimde not ekliyor veya iletişime mesaj çekiyorum. Esas kitabın yollanmaması durumunda siparişimin iptal edilmesini istiyorum.
Sen de kargon gelmeden önce siteye mesaj çekip kargoyu teslim almayacağını bildirebilirsin.

Iyi geceler kızlar yazdıklarını zi okuyorum hep çok faydalı bi topik :KK9: bende size katilmak istiyorum yaşadığım şehirde yeni bi kütüphane açılmış gittim hemen üye oldum ilk kitabım ince memed elimde bi listem var okumam gereken ilk yuz kitap koydum adını gerçi benim kitapligim var ama bu kitaplar in hepsi yok bende kütüphane den temin edip okucam neyse ben kitabima basliyim görüşürüz hanımlar :KK36:

Iyi geceler kızlar yazdıklarını zi okuyorum hep çok faydalı bi topik :KK9: bende size katilmak istiyorum yaşadığım şehirde yeni bi kütüphane açılmış gittim hemen üye oldum ilk kitabım ince memed elimde bi listem var okumam gereken ilk yuz kitap koydum adını gerçi benim kitapligim var ama bu kitaplar in hepsi yok bende kütüphane den temin edip okucam neyse ben kitabima basliyim görüşürüz hanımlar :KK36:

İyi geceler hamarathatice.
Hemen katıl bize ve sınırsız okumanın keyfini yaşa.
Hoş geldin sefalar getirdin. :KK68:

1. Handan Gökçek _ Ah Mana Mu
  2. Emrah Serbes -Erken Kaybedenler
  3. İnci Aral -Ölü Erkek Kuşlar
  4. Kürşat Başar -Başucumda Müzik
  5. Gerald Green -Soykırım
Donuk Pudra .......5

Ocak Ayı

1- Mine Sota - Siz Adamı Ölmekten Güldürürsünüz

2- Ahmet Ümit - Patasana

Kitap resmen süründü elimde. Kısacası beğenmedim.

LAydLiNe: 2

1. Handan Gökçek _ Ah Mana Mu
  2. Emrah Serbes -Erken Kaybedenler
  3. İnci Aral -Ölü Erkek Kuşlar
  4. Kürşat Başar -Başucumda Müzik
  5. Gerald Green -Soykırım
  6. Latife Tekin- Sevgili Arsız Ölüm :Masalsı anlatımı vardı.. kimi zaman Dedekorkut hikayelerindeki gibi çağrışımlar uyandırdı bende. Ara ara sıkıldım ama bırakamadım sonuna dek okudum.
Donuk Pudra .......6

1. Küçük Aptalın Büyük Dünyası- Pucca Günlük-1
2. Stefan Zweig- Satranç
3. Samantha Young- Dublin Caddesi

Pembelii: 3

O Muhteşem Hayatınız-Oya Baydar kitabını sipariş verdim gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla.
Nasıl buldun Lavincim, önerir misin?

Oya Baydar'ın ilk okuduğum kitabı oldu. Severek okudum, hem akıcı hem de düşündürücü bir tarzı var. Dünyaca ünlü Türk opera sanatçısının bir koleksiyoncuyla tanışıp kendi hayatını sorgulamasını konu alıyor esasen. Bir nevi iç hesaplaşma denilebilir.

1- Ana - Pearl S. Buck
2- Cezayir'de Fransız Vahşeti ve Ötesi - Kenan Akın
Cezayir halkının huzura erebilmek için yıllarca sürdürdüğü çabaya karşılık
bitmek bilmeyen kaos ortamı gayet başarılı şekilde kaleme alınmış.
Kitap 2003 yılı basımı olduğu için Cezayir direnişini bu tarihe kadar izleme
şansı veriyor. Ülkede daha sonra neler yaşandı, istikrar sağlanabildi mi?
Merak ettim doğrusu. Sonrası hakkında da bilgi sahibi olabileceğim bir
kaynak kitap arayışına gireceğim.

kulitta . .2

Son düzenleme:
Oya Baydar'ın ilk okuduğum kitabı oldu. Severek okudum, hem akıcı hem de düşündürücü bir tarzı var. Dünyaca ünlü Türk opera sanatçısının bir koleksiyoncuyla tanışıp kendi hayatını sorgulamasını konu alıyor esasen. Bir nevi iç hesaplaşma denilebilir.
Güzeeel! İlgi ve sevgiyle okuyacağım demektir. :KK49:
Teşekkür ederim canım. :KK68:

Back